Türkiye'nin en kaliteli hostingini arıyorum❗

PvPde ping çok önemli Türkiye'deki büyük minecraft sunucuları keyfinden Türkiye lokasyon almıyor
Ona bakarsan craftrise hala beyenmediğiniz rabisuyu kullanıyor.
Sonoyuncuda beyenmediğiniz dgn teknolojide kendi sunucularını barındırıyor.

Yurt dışı lokasyon alacak olsam Hetzner veya OVHCloud alır keyfime bakarım fakat ilerde PvP oyun modlarıda açıcağım için Türkiye lokasyon olması zorunlu pingin yüksek olması PvPde sorun yaratıyor.
10-20ms farktan birşey olmaz kararların saçma azure veya google claud digitalocean dururken tercihlerin beni şaşırttı

adı sanı bilinmiyor net anlaşmalıdır kanka ya
Hosting çevresi mc-tr den google seodan ibaret değil gir r10a tonla hosting firması var tonla yorumları var tonla şikayetleri teşekkürleri var.

Hosting çevresi mc-tr den google seodan ibaret değil gir r10a tonla hosting firması var tonla yorumları var tonla şikayetleri teşekkürleri var.
r10 içindeki lafta hostinglerin çoğu resell yapıyor bu arada yanlış anlama Anksoftu kötülemiyorum

10-20ms farktan birşey olmaz kararların saçma azure veya google claud digitalocean dururken tercihlerin beni şaşırttı
fark 10ms olsa pek sorun olmaz ama aradaki fark en az 35ms, İstanbul daki sunuculara 5-10ms alırken Almanya daki sunuculara 40-45ms alıyorum interneti kötü olanlar ve anadolu tarafında yaşayanların pingi daha da artıyor, dediğin firmalar çok kurumsal firmalar fiyatları çok pahalı ve o firmalarda intel core/ryzen gibi cpular neredeyse hiç olmuyor genelde amd epyc/intel xeon gibi çok çekirdek işlemciler kullanıyorlar, bilmediğin konularda konuşmamanı öneririm.

1784573169765.webp

fark 10ms olsa pek sorun olmaz ama aradaki fark en az 35ms, İstanbul daki sunuculara 5-10ms alırken Almanya daki sunuculara 40-45ms alıyorum interneti kötü olanlar ve anadolu tarafında yaşayanların pingi daha da artıyor, dediğin firmalar çok kurumsal firmalar fiyatları çok pahalı ve o firmalarda intel core/ryzen gibi cpular neredeyse hiç olmuyor genelde amd epyc/intel xeon gibi çok çekirdek işlemciler kullanıyorlar, bilmediğin konularda konuşmamanı öneririm.

Ekli dosyayı görüntüle 292399
digitalocean kullanıyorum benim için önmeli olan fiyat değil ve digitalocean bana çok ucuz geliyor ben onları temsili söylemiştim azure vs. dediğin doğru fakat 60ms gayet oynatıyor fakat dediğin gibi pvp serverleri 0 gecikmeye önem veriyorsa gerçekten işini iyi yapan firmalardan istanbul vds alınabilir.

8 yıldır denemediğimiz hosting kalmadı. İddia ediyorum Türkiyede düzgün hosting yok. Bir iki hosting var onlarda dedicated alırsan kurtarırsın.VDS alıkcaksan işin zor. Belki ilk başta çok iyi performans verirler. Ama birkaç gün sonra bir bakmışsın performans ciddi düşüş var. Bunun sebebi daha fazla müşteriyi aynı cihaza sokmak. Dedicated cihazda 300kişi kaldıran paket maalesef paylaşımlı bir vdsde 50kişi kaldırıyor.

oyunlayıcı the best bro

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl