trpvp nin kullanması hostingin iyi olduğu anlamına gelmiyor.Nerzen kullanın kullandırın trpvp.club (+700) gücünü Nerzen'den alıyor iyi günler.
ikincielkralliklariseth
makinelerim 60 gündür açık :d reload atmaya bile gerke dduymadım o saldırı olayıda çok eski açıkcası ondan sonra baya yatırım yapıldı artık yemiyor ozamanda localden vuruyorlardı localleri açıkdı makinelerin artık kapalı bildigim kadarıylaŞuan bile kesinti oluyor, 1 günlük kesinti için 10 dakikalık bile telafi süresi vermiyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 292458
Ekli dosyayı görüntüle 292460Ekli dosyayı görüntüle 292459Ekli dosyayı görüntüle 292461
Ayrıca bora bu mesajları yazdıktan sonra oyunlayıcının discord sunucularından banlandı müşteri memnuniyeti adamların umurunda değil bu sorunlardan yaşayan sadece 2-3 kişi yok onlarca insan var, onlarca insan oyunlayıcıya güvenip parasını harcıyor sonuç rezillik.
Ekli dosyayı görüntüle 292462
Networke 1 milyon TL yatırım yaptık diyorlar saldırı gelince takk tüm sunucular gidiyor bu olayda neredeyse 1 hafta boyunca tüm sunucularda kesinti olmuştu.
Ekli dosyayı görüntüle 292463
makinelerim 60 gündür açık :d reload atmaya bile gerke dduymadım o saldırı olayıda çok eski açıkcası ondan sonra baya yatırım yapıldı artık yemiyor ozamanda localden vuruyorlardı localleri açıkdı makinelerin artık kapalı bildigim kadarıyla
herkes dedicated sunucu almıyor, oyunlayıcıda dedicated alanlarda bile ara sıra kesinti oluyor bazen görüyorum mc sunucularının discordundan ayrıca hetznerda 5-6 yıl boyunca kesinti yaşamayan adamlar var 60 gün dedicated için pek yüksek bir süre değil.makinelerim 60 gündür açık :d reload atmaya bile gerke dduymadım o saldırı olayıda çok eski açıkcası ondan sonra baya yatırım yapıldı artık yemiyor ozamanda localden vuruyorlardı localleri açıkdı makinelerin artık kapalı bildigim kadarıyla
racfourdtr
ikincielkralliklariseth
70 günde bi reload atılıyor makinelerime otomatikherkes dedicated sunucu almıyor, oyunlayıcıda dedicated alanlarda bile ara sıra kesinti oluyor bazen görüyorum mc sunucularının discordundan ayrıca hetznerda 5-6 yıl boyunca kesinti yaşamayan adamlar var 60 gün dedicated için pek yüksek bir süre değil.
ikincielkralliklariseth
xurmanci.
bundan önce 4 5 tane hosting değiştirdim ve en sonda nerzene geçtim +700 oyuncuyu sıkıntısız kaldırıyor tek makinede + olarak networkümüzde 3 sunucu daha bulunuyor trpvp.club altında onlardada sorun yok ve fivem tarafındada minecraft tarafındada herkesin bildiği "burak oyunda" bile nerzen kullanıyor borp sunucusunda uptimede sorun yok ve ddos korumaları çok sağlam deneyimlediğim için söylüyorum. racfourdunda dediği gibi "kimse babamın oğlu değil"trpvp nin kullanması hostingin iyi olduğu anlamına gelmiyor.
"2025 yılında kurulmuş daha yeni bir hosting güvenilir değil ayrıca bu yoruma göre crack WHMCS kullanıyorlar ve bu yoruma cevap vermemişler, gerçekten crack WHMCS kullanıyorlarsa çok komik o kadar müşterinin verilerini tehlikeye atıyor son olarak sitelerinde VDS yazıyor ancak bu gerçekten paylaşımsız VDS mi yoksa VPS mi belli değil (Türkiye'deki hostingler genelde VDS diye VPS satıyor) hatam varsa düzelt."
10-14k TL olan makineyi 20k TLye mi satıyorlarEkli dosyayı görüntüle 292471
düşünenler için kdv dahil 20.000 TLCİK bu makinenin fiyatı :d ( nerzen ) 18 20k arası bişeye denk geliyordu en son
burak oyunda oyun yayıncısı, siber güvenlikçi yazılımcı vb. değil o yüzden bu işlerden anladığını pek sanmıyorum arkadaşları felan olduğu için kullanıyor olabilir o yüzden burak oyundanın kullanması önemli değil, daha önce bunun örneğini görmüştük elraennin kullandığı hosting dolandırıcıydı https://www.mc-tr.com/konu/serverkurma-dolandirici.124129/bundan önce 4 5 tane hosting değiştirdim ve en sonda nerzene geçtim +700 oyuncuyu sıkıntısız kaldırıyor tek makinede + olarak networkümüzde 3 sunucu daha bulunuyor trpvp.club altında onlardada sorun yok ve fivem tarafındada minecraft tarafındada herkesin bildiği "burak oyunda" bile nerzen kullanıyor borp sunucusunda uptimede sorun yok ve ddos korumaları çok sağlam deneyimlediğim için söylüyorum. racfourdunda dediği gibi "kimse babamın oğlu değil"
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!