Türkiye'nin en kaliteli hostingini arıyorum❗

Hosting çevresi mc-tr den google seodan ibaret değil gir r10a tonla hosting firması var tonla yorumları var tonla şikayetleri teşekkürleri var.
r10 içindeki lafta hostinglerin çoğu resell yapıyor bu arada yanlış anlama Anksoftu kötülemiyorum

10-20ms farktan birşey olmaz kararların saçma azure veya google claud digitalocean dururken tercihlerin beni şaşırttı
fark 10ms olsa pek sorun olmaz ama aradaki fark en az 35ms, İstanbul daki sunuculara 5-10ms alırken Almanya daki sunuculara 40-45ms alıyorum interneti kötü olanlar ve anadolu tarafında yaşayanların pingi daha da artıyor, dediğin firmalar çok kurumsal firmalar fiyatları çok pahalı ve o firmalarda intel core/ryzen gibi cpular neredeyse hiç olmuyor genelde amd epyc/intel xeon gibi çok çekirdek işlemciler kullanıyorlar, bilmediğin konularda konuşmamanı öneririm.

1784573169765.webp

fark 10ms olsa pek sorun olmaz ama aradaki fark en az 35ms, İstanbul daki sunuculara 5-10ms alırken Almanya daki sunuculara 40-45ms alıyorum interneti kötü olanlar ve anadolu tarafında yaşayanların pingi daha da artıyor, dediğin firmalar çok kurumsal firmalar fiyatları çok pahalı ve o firmalarda intel core/ryzen gibi cpular neredeyse hiç olmuyor genelde amd epyc/intel xeon gibi çok çekirdek işlemciler kullanıyorlar, bilmediğin konularda konuşmamanı öneririm.

Ekli dosyayı görüntüle 292399
digitalocean kullanıyorum benim için önmeli olan fiyat değil ve digitalocean bana çok ucuz geliyor ben onları temsili söylemiştim azure vs. dediğin doğru fakat 60ms gayet oynatıyor fakat dediğin gibi pvp serverleri 0 gecikmeye önem veriyorsa gerçekten işini iyi yapan firmalardan istanbul vds alınabilir.

8 yıldır denemediğimiz hosting kalmadı. İddia ediyorum Türkiyede düzgün hosting yok. Bir iki hosting var onlarda dedicated alırsan kurtarırsın.VDS alıkcaksan işin zor. Belki ilk başta çok iyi performans verirler. Ama birkaç gün sonra bir bakmışsın performans ciddi düşüş var. Bunun sebebi daha fazla müşteriyi aynı cihaza sokmak. Dedicated cihazda 300kişi kaldıran paket maalesef paylaşımlı bir vdsde 50kişi kaldırıyor.

oyunlayıcı the best bro

Türkiye'de kaliteli hosting olduğuna pek inanmıyorum. PvP sunucusu işletmiyorsanız bu tarz rezilliklere gözlerinizi kapatmayın; gidin yurt dışından alın. Koruma kısmını da hakkıyla yapan NeoProtect, TCPShield gibi şirketlerden koruma satın alarak çözün, kafanız rahat olsun. Bir sorun olduğunda en azından karşınızda kurumsal bir muhatap bulursunuz.

Şartlar:
Lokasyon & Tier 3 Sertifikası: Veri merkezi Türkiye sınırlarında ve resmi Uptime Institute Tier 3 sertifikalı olmalı.
Donanım Garantisi: İşlemci (Ryzen/Intel Core) olmalı ve donanımlar paylaşımsız olmalı.
Enterprise NVMe RAID Depolama: Veri kaybını önlemek için Kurumsal NVMe SSD ve donanımsal RAID 1/10 yapısı kullanılmalı.
SLA Taahhüdü (%99.9+): Aylık kesintisiz çalışma oranı en az %99.9 olmalı ve ihlalde cezai şart uygulanmalı.
Gelişmiş Anti-DDoS: Layer 3, 4 ve 7 saldırı koruması sunulmalı ve saldırı anında yurt dışı girişleri kapatılmamalı.
Yedekli İnternet Çıkışı (BGP): Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone gibi birden fazla operatörle yedekli erişim sağlanmalı.
ISO & KVKK Tam Uyumluluk: ISO 27001 ve ISO 22301 belgeleri bulunmalı, veriler KVKK gereği yurt içinde kalmalı.
Otomatik Dış Lokasyon Yedekleme: Sunucudan bağımsız, farklı bir ünitede haftalık/günlük snapshot yedekleme sunulmalı.
ECC RAM Zorunluluğu: Veri bozulmalarını ve kilitlenmeleri önlemek için sunucularda ECC (Error-Correcting Code) RAM kullanılmalı.

⚠️ Bu şartlardan 3 ve üzerini karşılamayan hostingleri önermeyin ancak Türkiye lokasyon olması, %99+ SLA sözleşmesi, Minecraft java için Layer 7 DDoS koruması ve Ryzen/Intel Core Dedicated server veya VDS (VPS değil) olması zorunlu.

Bütçem: 4000-6000TL

Sunucu barındırmayacağım kiralık VDS veya Dedicated server arıyorum.
Eklenmesi gereken başka şart olduğunu düşünüyorsanız konuda önerebilirsiniz.
Konudaki bazı yerleri düzenlemek için yapay zeka kullanıldı.
Nerzen 😎

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 2

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl