Yusuf Demir#4555
Hocam şuan bir bukkit sunucu üzerinde yapma imkanınız var ise çok daha iyi olur. Spawn'ı upload edersiniz bizde NPClerimizi falan kurar tam olarak hazır bir şekilde açarız sunucuyu. Ama öyle bir imkanınız yok ise 1-2 güne sunucuyu alırız siz gelip sunucuda yaparsınız.
Acelesi yok hocam aklınızda bulunsun. Benim ayarlamam gereken groupmanager ve reklam bölümü var. Boş vaktim kalırsa sunucu açılmadan daha çok görev eklerim. Siz haritayı bitirene kadar ben groupmanageri halletmiş olurum. Birde masal yazıyorum sunucu hakkında :DBugün başlar yarın akşama bitirmiş olurum Allahın izniyle.Sonrasında yükleme işlemini gerçekleştiririz gerekli birşey olursada ekleriz.
Yusuf Demir#4555
Acelesi yok hocam aklınızda bulunsun. Benim ayarlamam gereken groupmanager ve reklam bölümü var. Boş vaktim kalırsa sunucu açılmadan daha çok görev eklerim. Siz haritayı bitirene kadar ben groupmanageri halletmiş olurum. Birde masal yazıyorum sunucu hakkında :D
IYusuf_SelmanI#3770
Bende diom bu neden herşeyi beğenio diye :Dçok şükür bugünde beğeni limitimizi doldurduk :D
Bunca tecrube için teşekkürler :DÇok ani gelişti herşey. Ben bir fikir attım ortaya, arkadaşlarım yanına bile yaklaşmadı. Ben can sıkıntısından birkaç gün forumda skript aradım, ilk defa kendi skriptimi yazdım, e madem yaptım boşa gitmesin hayatta kalma bölümünde paylaşayım dedim. Sonra kuralları okuyunca henüz açılmayan sunucuların tanıtımının yapılamayacağını gördüm. Sonra bu bölümü görüp buraya konu açtım ve sonra siz... :D
mudlusamoi#5646
IYusuf_SelmanI#3770
Lann okadar dedik ilk bana dicen diye :'(Sunucuyu bugün açıyorum arkadaşlar. Sunucu resimlerini çektikten sonra "survival" bölümünde sunucumu bulabilirsiniz. Destekleriniz için teşekkür ederim.
Sabah baktım çevrimdışıydınız hocam :/Lann okadar dedik ilk bana dicen diye :'(
IYusuf_SelmanI#3770
gelme şansım. Yok pc bozuk :/Sabah baktım çevrimdışıydınız hocam :/
Ama kimse girmedi sunucuya hanüz merak etmeyin hâlâ ilk oyuncu olma şansınız var :D
Not: Sunucu 1.8.x olmuştur. İyi oyunlar.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!