Proje Türkiye'deki "Hayatta Kalma" Sunucuları

Bu sunucu açılmalı mı?

• Evet.

Oy: 4 66,7%
  • Belki.

Oy: 0 0,0%
  • Hayır.

Oy: 2 33,3%

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açılınca gelirim

Aha Yapcam dedi valla :D şimdi beklemek lazım ....

Ama ne olursa olun beni tanıtımda etiketle @ImInfiniTy [DOUBLEPOST=1502482491,1502482455][/DOUBLEPOST]@IYusuf_DemirI varsa iş tamam :D

Şu ana kadar hiç survival spawnı yapmadım elimden geleni yaparım ücretsiz bir şekilde.
Çok teşekkür ediyorum hocam. Çok büyük bir spawn olmasına gerek yok ayrıca survival spawnı diyerek kasmayın kendinizi. Siz nasıl bir yer yaparsanız biz de ona göre ayarlarız sunucuyu. Tekrardan çok teşekkürler.

Eyvallah çok profesyonel değilim forumda benden çok fazla iyiler mevcut lakin ücretsiz yapmadıklarından böyle bir işte tuzumun olmasından memnuniyet duyarım.
Ayıp edion foruma ilk başladığımda smt287 sen gibi kişileri tanıdım

Sunucunuz açılınca ip verin gelip yapayım.

Benide etiketleyin ha tanıtımda[DOUBLEPOST=1502482924,1502482892][/DOUBLEPOST]yoksa külahları değişiriz :D

Ben önceden adımı yazdırdım :D

Sunucunuz açılınca ip verin gelip yapayım.
Hocam şuan bir bukkit sunucu üzerinde yapma imkanınız var ise çok daha iyi olur. Spawn'ı upload edersiniz bizde NPClerimizi falan kurar tam olarak hazır bir şekilde açarız sunucuyu. Ama öyle bir imkanınız yok ise 1-2 güne sunucuyu alırız siz gelip sunucuda yaparsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl