Perma banı yemek için çok uğraştın mı acaba ncz açmamış olman dileğiyle,Selam arkadaşlar TruckersMP'den perma yedim ve sürekli Ban Eveading yaşıyorum Nasıl Kurtulurum? İnternetde yöntemler vardı, fakat işe yaramıyor.
ncz açarsa tekde yiyor :DNası perma ban yedin ya. Perma 6. banda geliyor. Kaşınmışsın sen demek ki :D Cadılar bayramı indirimine az kaldı o zaman alırsın.
ben 3 yıldır oynuyordum perma yedim 1 yıl önce şu an yan hesabım var arada giriyorum artık eski eğlencesi kalmadı :/Nası perma ban yedin ya. Perma 6. banda geliyor. Kaşınmışsın sen demek ki :D Cadılar bayramı indirimine az kaldı o zaman alırsın.
Aronshire#8111
Arkadaş olmadımı sıkıyor artık.ben 3 yıldır oynuyordum perma yedim 1 yıl önce şu an yan hesabım var arada giriyorum artık eski eğlencesi kalmadı :/
doğru. eskiden basardın 210la mis gibi giderdin o günler arkadaşsız bile eğlenceliydi.Arkadaş olmadımı sıkıyor artık.
Tackleberry#6051
doğru. eskiden basardın 210la mis gibi giderdin o günler arkadaşsız bile eğlenceliydi.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!