Çözüldü Tps yerlerde nasıl artırırım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.141
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yardım edicek yokmu sunucu ölüyor birden ani lag geliyor

Spawner plugini olarak ne kullanıyorsun.

Sunucunda 30 Günden Fazla Deaktif Olan Adaları Sil Adaları Kayıt Ederken Fazla Lag Yapıyor Gibi Görünüyor
Komut "/asadmin purge 30" Ama Bunu Yapmadan Önce ASkyblock Dosyanı Ve ASkyblock Dünyanı Yedek Al Bozulursa Geri Atarsın Onları

Sunucunda 30 Günden Fazla Deaktif Olan Adaları Sil Adaları Kayıt Ederken Fazla Lag Yapıyor Gibi Görünüyor
Komut "/asadmin purge 30" Ama Bunu Yapmadan Önce ASkyblock Dosyanı Ve ASkyblock Dünyanı Yedek Al Bozulursa Geri Atarsın Onları
hocam onu zaten yapıyoruzda bu öyle bir lag deil mesela 60 saniye sunucu çalişiyor 30 saniye gidiyor :D

Öncelikle selam, skriptlerin bir gözden geçir skripterinle bir konuş birazcık bir baksın onlara.
Spigot.yml dosyasını optimize et özellikle huni kısmını sunucunu huniler yoruyor. Birazcık yavaşlatmayı dene.
ServerCommandEvent diye bir olay gördüm, event skripti olabilir bu onu gözden geçirmelisin.
Galiba sunucunuz da çok spawner var bunları stacklanme olayı getirebilirsiniz. 2X spawner v.s veya çalışma mesafesini düşürebilirsiniz.

Sorunun temeli arkadaşların da dediği gibi Skript. Bunu aşmak için sunucun kapalıyken skript eklentisini ve addonlarını masaüstüne at linuxtaysan bir üst dizine geçir. Bunun yanında yapabileceklerin:
• QuadCrate kasa türünü farklı bir türle değiştir.
• MineResetLite intervallarını biraz daha arttır. Şuan 1200 görünüyor biraz daha arttırabilirsin.

Öncelikle selam, skriptlerin bir gözden geçir skripterinle bir konuş birazcık bir baksın onlara.
Spigot.yml dosyasını optimize et özellikle huni kısmını sunucunu huniler yoruyor. Birazcık yavaşlatmayı dene.
ServerCommandEvent diye bir olay gördüm, event skripti olabilir bu onu gözden geçirmelisin.
Galiba sunucunuz da çok spawner var bunları stacklanme olayı getirebilirsiniz. 2X spawner v.s veya çalışma mesafesini düşürebilirsiniz.
Kabaca bakarak böyle önerilerde bulunup adamın sunucusunu riske atmayın. Hadi tamam timing bakmayı bilmiyorsun bunu anlarım. Timing sitesi senin gibiler için PLUGINS bölümü yapmış. Neden önce oradan başlamıyorsun.

Kabaca bakarak böyle önerilerde bulunup adamın sunucusunu riske atmayın. Hadi tamam timing bakmayı bilmiyorsun bunu anlarım. Timing sitesi senin gibiler için PLUGINS bölümü yapmış. Neden önce oradan başlamıyorsun.
Riske atmak gibi bir durum yok, gördüğümü söyledim. Evet çok bakmayı bilmiyorum bir daha ki timings görüşümde plugins'ten başlarım teşekkürler.

Moderatör tarafından düzenlendi:
askyblock da baya lag var gibi.sunucuya baya tick atıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl