Arda
Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Arkadaşlar tps yerlerde nasıl artirim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kontrol ettimde o scriptleri kaldıramam hepsi Önem li sk larSkriptlerin çok lag yapıyor onları kontrol et.
Hepsini kaldırınca lag geçiyormu birde ne skriptleri?Kontrol ettimde o scriptleri kaldıramam hepsi Önem li sk lar
20 dakikalina skleri devre dışı bıraktım tps 9 10 lardan 16 17 ye çıktı ama hala 19 20 değil vede ben scriptlerimi devre dışı bırakamam ki?Hepsini kaldırınca lag geçiyormu birde ne skriptleri?
Askyblock takı moblar ve itemlerde çok lag yapıyor.20 dakikalina skleri devre dışı bıraktım tps 9 10 lardan 16 17 ye çıktı ama hala 19 20 değil vede ben scriptlerimi devre dışı bırakamam ki?
Sherlock#5773
askyblockdaki moblar kapalıAskyblock takı moblar ve itemlerde çok lag yapıyor.
tornoda spawner kullanıyorumBu bendede oldu loop {spawner::*} gibi splerin varsa sil derim yoksa gitmez
zaten 16gbram makine skyblocka 6gbram verdimDedikleri gibi skriptler sunucuyu zorluyor. Silmeden düzeltmenin tek kökten çözümü ise RAM arttırmak.
60 eklenti 2 tane dünya var world ve askyblock
Kaç adet eklenti kullanıyorsun? Bunun yanı sıra kaç dünya var? Bunlar önemli kriterlerdir.
/lag yazıp ss atarmısın?askyblockdaki moblar kapalı
tornoda spawner kullanıyorum
zaten 16gbram makine skyblocka 6gbram verdim
60 eklenti 2 tane dünya var world ve askyblock
Eren#0007
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!