Arda
Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
öyle abartı bir script yok zaten optimize ettik scriptleri zaten ama lag düzelmiyorBu skriptler ile lagı düzeltemezsin, bu kadar şeyi skript ile yapmana gerek yoktu dostum.
öyle abartı bir script yok zaten optimize ettik scriptleri zaten ama lag düzelmiyorBu skriptler ile lagı düzeltemezsin, bu kadar şeyi skript ile yapmana gerek yoktu dostum.
Eren#0007
tornodaspawner ve timings raprouna bakarsan tornodaspawner pek bir lag yapmıyorSpawner plugini olarak ne kullanıyorsun.
/lag yazıp ss atarmısın?
SaitoHajim#8228
hocam onu zaten yapıyoruzda bu öyle bir lag deil mesela 60 saniye sunucu çalişiyor 30 saniye gidiyor :DSunucunda 30 Günden Fazla Deaktif Olan Adaları Sil Adaları Kayıt Ederken Fazla Lag Yapıyor Gibi Görünüyor
Komut "/asadmin purge 30" Ama Bunu Yapmadan Önce ASkyblock Dosyanı Ve ASkyblock Dünyanı Yedek Al Bozulursa Geri Atarsın Onları
Kabaca bakarak böyle önerilerde bulunup adamın sunucusunu riske atmayın. Hadi tamam timing bakmayı bilmiyorsun bunu anlarım. Timing sitesi senin gibiler için PLUGINS bölümü yapmış. Neden önce oradan başlamıyorsun.Öncelikle selam, skriptlerin bir gözden geçir skripterinle bir konuş birazcık bir baksın onlara.
Spigot.yml dosyasını optimize et özellikle huni kısmını sunucunu huniler yoruyor. Birazcık yavaşlatmayı dene.
ServerCommandEvent diye bir olay gördüm, event skripti olabilir bu onu gözden geçirmelisin.
Galiba sunucunuz da çok spawner var bunları stacklanme olayı getirebilirsiniz. 2X spawner v.s veya çalışma mesafesini düşürebilirsiniz.
Riske atmak gibi bir durum yok, gördüğümü söyledim. Evet çok bakmayı bilmiyorum bir daha ki timings görüşümde plugins'ten başlarım teşekkürler.Kabaca bakarak böyle önerilerde bulunup adamın sunucusunu riske atmayın. Hadi tamam timing bakmayı bilmiyorsun bunu anlarım. Timing sitesi senin gibiler için PLUGINS bölümü yapmış. Neden önce oradan başlamıyorsun.
Lag sebebini anlamamışsın. Lagı anlamışsın.arkadaşlar lag sebebini anladım sanki
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
MackleanTR#9999
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!