Çözüldü TempFly + InteractıveBook 1.16.5 tabanlı sunucuda çalışmaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArdaSlnr

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
47
selamlar. 1.16.5 survival sunucusu yapıyorum. TempFly ve InteractiveBook eklentilerini yükledim. Pluginler yüklenmesine rağmen bazı sorunlar çıkardı. Mesela /pl yazıldığında iki eklenti de çalışıyor gözüküyor ama placeholder yazmak istediğimde çalışmıyor. Komutlarını uyguladığımda da çalışmıyo(TempFly) InteractiveBook ise yazdığım kodları algılamamakta.
1679205972927.png
1679205985533.png
1679206007069.png

çözümleri nelerdir? (Eklentiler SpigotMC'de 1.16.5 sürümde çalışır gözükmektedir.)

{tempfly_time_formatted} bu apiyi deneyin

Eklenti calismiyor ise lang.yml dosyasin da text hatasi olabilir satirlarin kaymasi vb o da yoksa silip tekrar kurmayi deneyin

Eklenti calismiyor ise lang.yml dosyasin da text hatasi olabilir satirlarin kaymasi vb o da yoksa silip tekrar kurmayi deneyin
Sıfırdan kurdum hala aynı log dosyasını paylaşıyorum bi bakar mısınız

Ekli dosyalar

interactivebooks eklentisinde placeholder desteği bulunmuyor diye biliyorum, yinede spigot linkini kontrol edebilirsiniz.

selamlar. 1.16.5 survival sunucusu yapıyorum. TempFly ve InteractiveBook eklentilerini yükledim. Pluginler yüklenmesine rağmen bazı sorunlar çıkardı. Mesela /pl yazıldığında iki eklenti de çalışıyor gözüküyor ama placeholder yazmak istediğimde çalışmıyor. Komutlarını uyguladığımda da çalışmıyo(TempFly) InteractiveBook ise yazdığım kodları algılamamakta.
Ekli dosyayı görüntüle 219800Ekli dosyayı görüntüle 219801Ekli dosyayı görüntüle 219802
çözümleri nelerdir? (Eklentiler SpigotMC'de 1.16.5 sürümde çalışır gözükmektedir.)
Placeholderlar Çalışmıyor Olabilir Placeholderlar, genellikle başka bir eklenti veya oyuncu verileri tarafından otomatik olarak değiştirilen özel metinlerdir. Örneğin, bir oyuncunun ismi veya sunucunun adı gibi bilgileri içerebilirler. Eklentinin çalışmadığına dair işaretler varsa, önce eklentinin destek belgelerini kontrol edin. Placeholderlar için özel bir format veya özel bir izin gerekiyorsa, bunu kontrol edin.
  1. TempFly Sorunları: TempFly, genellikle sunucu yöneticilerinin oyunculara uçma yeteneği vermek için kullandığı bir eklentidir. Eklentinin doğru yüklenip yüklenmediğini kontrol etmek için /plugins komutunu kullanabilirsiniz. Eklentinin doğru yüklendiğinden eminseniz, eklentinin yapılandırma dosyasını kontrol etmek isteyebilirsiniz. Ayarlar doğru değilse, eklentinin doğru çalışmamasına neden olabilirler. Ayrıca, oyunculara verilen izinleri kontrol etmek isteyebilirsiniz.
  2. InteractiveBook Sorunları: InteractiveBook, genellikle sunucu yöneticilerinin interaktif kitaplar oluşturmasına izin veren bir eklentidir. Eklentinin doğru yüklenip yüklenmediğini kontrol etmek için /plugins komutunu kullanabilirsiniz. Eklentinin yapılandırma dosyasını kontrol etmek isteyebilirsiniz. Ayrıca, kitapları oluşturmak için kullanılan kodları kontrol etmek isteyebilirsiniz. Kodlar doğru değilse, kitaplar düzgün bir şekilde çalışmayacaktır.
Son olarak, eklentilerin birbirleriyle uyumlu olup olmadığını kontrol etmek isteyebilirsiniz. Bazı eklentiler diğerleriyle uyumlu değildir ve bu, diğer eklentilerin doğru çalışmasını önleyebilir. Eklentilerin birbirleriyle uyumlu olup olmadığını doğrulamak için eklenti geliştiricisine danışın veya eklentinin destek belgelerini kontrol edin.

Sıfırdan kurdum hala aynı log dosyasını paylaşıyorum bi bakar mısınız
[10:54:18] [Server thread/INFO]: [TempFly] Disabling TempFly v3.1.7 [10:54:18] [Server thread/ERROR]: Error occurred while disabling TempFly v3.1.7 (Is it up to date?) java.lang.NullPointerException: Cannot invoke "com.moneybags.tempfly.fly.FlightManager.onDisable()" because "this.flight" is null at com.moneybags.tempfly.TempFly.onDisable(TempFly.java:160) ~[?:?] at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.setEnabled(JavaPlugin.java:265) ~[spigot.jar:3096a-Spigot-9fb885e-af1a232] at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.disablePlugin(JavaPluginLoader.java:367) ~[spigot.jar:3096a-Spigot-9fb885e-af1a232] at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.disablePlugin(SimplePluginManager.java:501) ~[spigot.jar:3096a-Spigot-9fb885e-af1a232] at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.disablePlugins(SimplePluginManager.java:493) ~[spigot.jar:3096a-Spigot-9fb885e-af1a232] at org.bukkit.craftbukkit.v1_16_R3.CraftServer.disablePlugins(CraftServer.java:426) ~[spigot.jar:3096a-Spigot-9fb885e-af1a232] at net.minecraft.server.v1_16_R3.MinecraftServer.stop(MinecraftServer.java:835) ~[spigot.jar:3096a-Spigot-9fb885e-af1a232] at net.minecraft.server.v1_16_R3.DedicatedServer.stop(DedicatedServer.java:689) ~[spigot.jar:3096a-Spigot-9fb885e-af1a232] at net.minecraft.server.v1_16_R3.MinecraftServer.w(MinecraftServer.java:1007) ~[spigot.jar:3096a-Spigot-9fb885e-af1a232] at net.minecraft.server.v1_16_R3.MinecraftServer.lambda$0(MinecraftServer.java:273) ~[spigot.jar:3096a-Spigot-9fb885e-af1a232] at java.lang.Thread.run(Thread.java:831) [?:?]""

Tempfly sıkıntılı gibi duruyor başka bi sürüm dene veya yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.

Merhaba, konu çözüldü mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl