shad
the temple of the king
- Elmaslar
- 1.442
- Minecraft
- emrearik
Norm Ender hakkında ortak bir düşüncemiz var; arada sırada gelir piyasaya birkaç söz atar ve sonra geri çekilir. Eğer Norm Ender gerçekten kitlesine, yaptığı işe saygısı olsaydı insanlar zaten Norm Ender'i hakettiği gibi yüceletecekti. Ancak bunu ben göremiyorum ve değer veresim gelmiyor.Hepinize merhabalar kendimde 4 yaşından beri bir rap dinleyicisi olarak bu konuda fikrimi belirtmek istedim.
Norm Ender dediğimiz adam ara sıra piyasaya gelir ve piyasanın başı çeken isimlerine diss atıp prim kasar benim gözümde bu böyledir çoğunuzda hak vereceksiniz diye düşünüyorum.Disstrack parçasını dinledim bence kötü bir diss eğer bunu Ezhel, Fero ve Ceg gibi isimlere atmış olmasaydı çok daha sert bir cevap gelirdi.
Gelelim Ezhel'e, Ezhel önceden kullandığı CJ ve Ais Ezhel zamanlarında müziğini beğendiğim bir isimdi fakat son zamanlarda yani Müptezhel albümünden sonra benim için bitti tamamen popüler kültür kölesi oldu çıktı ayrıca son çıkardığı LOLO parçasının da önceden kaydı alınmış bir parça olduğunu zannetmiyorum şarkıda Norm'a göndermeler var ve Mekanın Sahibin'den bir gün sonra çıktı.
Fight Kulüp konusuna gelecek olursak ben Killa Hakan'ın karakterini çok severim fakat rapini beğenmem tamamen düz okuyor.Şarkıda da bu gayet belli oluyor zaten.. Benim görüşüm olarak Ezhel ve Ceza şarkıyı taşımış.Ezhel son günlerde eski tarzına benzer şarkılar çıkarıyor örneğin "İlk Kural Saygı" bu parçada da çok beğendim kendisini umarım böyle devam eder.Fero'ya gelecek olursak kişiliği çok düzgün bir adam fakat şarkıda o kadar arka planda kalmış ki yani 1 yaşında çocuk gibi dümdüz okumuş şarkıyı bozmuş..
Benim görüşlerim bu kadardı, hepinize iyi geceler diliyorum.
Ezhel konusunda konunun en başında bende belirttim; popüler kültüre ayak uydurma çabasında. Ais Ezhel olarak kendisini çok seviyordum ve yaptığı işlerden fazlasıyla zevk alıyordum ama popüler kültürde yükselmek ve kendisini duyurması için böyle işlere girmesi pek hoşuma gitmedi ve gitmiyor da. Daha iyisini ve daha babasını yapabilir.