Çözüldü Sunucum çöküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ryzen 9 5600x
java sürümü 8
1.8.8 olarak indirdim ama başlatırken 1.8.6 yazıyor.

şuanda rami biraz azalttım makinedeki tüm rami kullanıp çöküyor olabilir diye. Eğer çökme devam ederse söyleyeceğim, çökmesini bekliyorum.
Java 17 dener misin sana zahmet

yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Sunucu ramini azalttım makineye ram kalsın diye, hala çökme olmadı. Çökme olursa diye bir kaç gün daha açık tutucam olmaz çözüldü diyip işaretleyeceğim.

Öncelikle sunucunun sürümü çok eski ve 1.8.6 olarak gözüküyor eğer eklentilerden veya makinenden kaynaklı değilse destek alamazsın alternatif olarak bir fork kullanabilirsiniz ki genelde onlarda leş gibi oluyor, çözüm önerisi olarak sunabileceğim bir kaç şey var.

PaperMC'den 1.8.8 sürümünün en son buildini kullanın.
Eklentileri sunucunuz için en güncel sürüme getirin.
Sunucu başlatılırken hata veren eklentiler varsa düzeltin.
Bize düzgün bir spark raporu verin ki sunucunuzun tükettiklerini görelim.

1734020712646.webp

Şöyle bir detay ekleyeceğim. Hepsi değil bazıları sunucu çöküş zamanları. son ikisi öyle mesela. Bir kere çöktükten sonra kısa bir süre sonra tekrar çöküyor. Sonraki çöküş süresi daha uzun sürüyor

Hocam daha önceki mesajımda yazmıştım ama görmediniz sanırım. Sunucu açılıp çöktüğü zamanki herhangi bir tam log dosyasını mclogs veya hastebin gibi bir siteye atınız inceleyelim. Ayrıca timings veya spark profilini de buraya atarsanız daha iyi bir inceleme yapabilirim.

java 17 yapmak istemiyorum pluginler sıkıntı çıkarabilir. Ayrıca sorun java 8 de olsa niye benim sunucum çöksün sadece tüm java 8 ler çöker
JRE 8'i kaldır ve JDK 17 yükle. Gerçekten zor hiçbir yanı yok. Başlangıçta çökmüyorsa ve sunucu ara ara gün içersinde çökmüyorsa düzelmiş olur. Çözmezse geri jre 8 yüklersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl