OttomanMcOfficial
Koydum Çalışma Masasını
Bu sorunu az çok biliyorum bugün sıkıntı çıkmasa bile 1-2 gün sonra arkadaş eminim ki tekrardan konu açıcaktır.Sorun çözüldü mü ?
Bu sorunu az çok biliyorum bugün sıkıntı çıkmasa bile 1-2 gün sonra arkadaş eminim ki tekrardan konu açıcaktır.Sorun çözüldü mü ?
Java 17 dener misin sana zahmetryzen 9 5600x
java sürümü 8
1.8.8 olarak indirdim ama başlatırken 1.8.6 yazıyor.
şuanda rami biraz azalttım makinedeki tüm rami kullanıp çöküyor olabilir diye. Eğer çökme devam ederse söyleyeceğim, çökmesini bekliyorum.
1.8.8 sürümünü java 17 çalıştırmaz kiJava 17 dener misin sana zahmet
Çalıştırır niye çalıştırmasın.1.8.8 sürümünü java 17 çalıştırmaz ki
arkadaş haklı çıktı. Sorun çözülmedi yardımcı olabilecek var mı ?Bu sorunu az çok biliyorum bugün sıkıntı çıkmasa bile 1-2 gün sonra arkadaş eminim ki tekrardan konu açıcaktır.
java 17 yapmak istemiyorum pluginler sıkıntı çıkarabilir. Ayrıca sorun java 8 de olsa niye benim sunucum çöksün sadece tüm java 8 ler çökerÇalıştırır niye çalıştırmasın.
hocam siz biliyorsunuz nasıl çözülüyor bir fikriniz yok mudurBu sorunu az çok biliyorum bugün sıkıntı çıkmasa bile 1-2 gün sonra arkadaş eminim ki tekrardan konu açıcaktır.
notpatch
çözülmedi diskim dolu değilSorun çözüldü mü ?

benjamin17
discord üzerinden eklerseniz yardımcı olabilirim: xyusuflyhocam siz biliyorsunuz nasıl çözülüyor bir fikriniz yok mudur
JRE 8'i kaldır ve JDK 17 yükle. Gerçekten zor hiçbir yanı yok. Başlangıçta çökmüyorsa ve sunucu ara ara gün içersinde çökmüyorsa düzelmiş olur. Çözmezse geri jre 8 yüklersin.java 17 yapmak istemiyorum pluginler sıkıntı çıkarabilir. Ayrıca sorun java 8 de olsa niye benim sunucum çöksün sadece tüm java 8 ler çöker
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!