Çözüldü Sunucum çöküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
java 17 yapmak istemiyorum pluginler sıkıntı çıkarabilir. Ayrıca sorun java 8 de olsa niye benim sunucum çöksün sadece tüm java 8 ler çöker
Java 17 yükle bir problem çıkarmaz pluginler.

Hocam daha önceki mesajımda yazmıştım ama görmediniz sanırım. Sunucu açılıp çöktüğü zamanki herhangi bir tam log dosyasını mclogs veya hastebin gibi bir siteye atınız inceleyelim. Ayrıca timings veya spark profilini de buraya atarsanız daha iyi bir inceleme yapabilirim.
Merhabalar hocam kusura bakmayın. Mesaj yazmamışım size ikidir görmedim mesajınızı. Şuan hosting kaynaklı sorunlar yaşıyorum ve sunucu kapalı maalesef. Açılsın ilk önce işletim sistemimi windows server 2019 yapıp javayı 17 yapacağım daha sonra gene olmazsa sizin istediğiniz dosyaları atacağım. Sizi de yormak istemiyorum, ilk elimdeki seçenekleri denemek istiyorum. Belki öyle düzelir.

Merhabalar hocam kusura bakmayın. Mesaj yazmamışım size ikidir görmedim mesajınızı. Şuan hosting kaynaklı sorunlar yaşıyorum ve sunucu kapalı maalesef. Açılsın ilk önce işletim sistemimi windows server 2019 yapıp javayı 17 yapacağım daha sonra gene olmazsa sizin istediğiniz dosyaları atacağım. Sizi de yormak istemiyorum, ilk elimdeki seçenekleri denemek istiyorum. Belki öyle düzelir
Dosyaları atmanız halinde sorunu çok daha hızlı bir şekilde çözebiliriz ama yinede denemek isterseniz deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl