Sunucu kiralamak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben keyubudan çok dehşet derece büyük bir kahpelik yemiştim eski zamanda.Bu yüzden Keyubu değil de Kesinlikle Batihost'u öneririm.Destekleri ve makinaları inanılmaz kaliteli.

seni sevmiyorum keşke forumda engelleme özelligi olsa burnun forumda açılan tüm konulardan uzun ben konuya yorum yapıyorum sen bana hemde yersiz ve bi o kadarda gereksiz bu yorumları sadece mesaj kasmak için yaptıgını düşünüyorum ama burda mesaj kasman sadece görüntüden ibaret ve insanların gözünde o görüntün bana göre hiçbir önemi yok hayatında başarılar

seni sevmiyorum keşke forumda engelleme özelligi olsa burnun forumda açılan tüm konulardan uzun ben konuya yorum yapıyorum sen bana hemde yersiz ve bi o kadarda gereksiz bu yorumları sadece mesaj kasmak için yaptıgını düşünüyorum ama burda mesaj kasman sadece görüntüden ibaret ve insanların gözünde o görüntün bana göre hiçbir önemi yok hayatında başarılar
aynen kanka bende böyleleri yüzünden bırakıyorum forumu 1-2 güne hesabımı kapatırcam

Mesaj kassam böylemi kasarım her yorumumun altında bir dalga geçiyorsun engelleme olsaydı ben seni ilk engellerdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl