Sunucu kiralamak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HadronNetwork

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
38
Minecraft
TheMurderK
Facebook
YAKINDA
X
YAKINDA

Discord:

YAKINDA

Arkadaşlar KEYUBU'dan sunucu almayı düşünüyorum ama TC no doğum tarihi adres istiyor vermeye korkuyorum başka bir site varmı pingsiz lagsiz Makinesi iyi ucuz bir başka varmı?

Açıkçası, Keyubu bildiğim en güvenilir hosting şirketlerinden biridir. Şu ana kadar böyle bir sıkıntı çıkmadıysa, bundan sonra da çıkacağını sanmam. İyi forumlar.

Arkadaşlar KEYUBU'dan sunucu almayı düşünüyorum ama TC no doğum tarihi adres istiyor vermeye korkuyorum başka bir site varmı pingsiz lagsiz Makinesi iyi ucuz bir başka varmı?
KEYUBU hiçbir bilginizi paylaşmaz, güven rahatlığıyla alabilirsiniz.

Yani ilk defa bir server kiraliyorum, yani bir şey olmaz diyorsunuz ?
Peki ne işe yarıyor TC no, adres, doğum tarihi?

Yani ilk defa bir server kiraliyorum, yani bir şey olmaz diyorsunuz ?
Peki ne işe yarıyor TC no, adres, doğum tarihi?
Eğer VDS'i illegal bir şey için kullanırsanız hakkınızda dava açmak için olabilir :D

Her firma T.C No ve adres ister, bunda bir sakınca yok. Eskiden bende nitradodan almıştım mesela, 3 yıl oldu daha başıma bir şey gelmedi, güvenle alabilirsiniz.

Eğer VDS'i illegal bir şey için kullanırsanız hakkınızda dava açmak için olabilir :D
Omg ? pek anlamam öyle şeylerden sadece bana 7/24 açık lagsiz pingsiz yeter ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Her firma T.C No ve adres ister, bunda bir sakınca yok. Eskiden bende nitradodan almıştım mesela, 3 yıl oldu daha başıma bir şey gelmedi, güvenle alabilirsiniz.
Yani bir sorun olmaz diyorsun
?

Keyubu güvenilir ve kaliteli bir firmadır. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
O zaman server alabilirim ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Herkese teker teker çok teşekkürler, içimi rahatlattiniz tekrardan çok teşekkürler ??

Merhaba @HadronNetwork ,

Kişisel verilerinizin korunması için firmamız büyük özen göstermektedir bu bilgiler büyük önem arz etmektedir bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşamayacaksınız.

Govizyon olarak sizlere Gece/Gündüz demeden hizmet sunmaya sunucunuzun tüm problemlerini uzman ekibimizle birlikte çözmeye hazırız. Sunucunuz için gereken konu tasarımı ve logo'yu ise ücretsiz olarak sunacağız.

Konumuz'a giderek detaylıca inceleme yapabilir veya bize ulaşarak test sunucusu talep edebilirsiniz. :evet:

Site Adresimiz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Keyubu güvenilir bi site oradan 6 dan fazla sunucu aldım ve şuanda açılan nerdeyse tüm sunucular keyubu üzerinden açılıyor ama tavsiyem

@Govizyon olacaktır hem ilgisi hem pingsiz ve ucuz ve ücretsiz logo site hizmetleri ile harikadır.

@Keyubu öneririm kalite bir host.

Kankam Keyubu hem hediyeleri hemde performans olarak güzel bir firma. TC Numaranı kontrol amaçlı istiyorlar.

Böyle düşüncelere girmene gerek yok TC Numarası veya kişisel bilgilerin hiçbir şekilde paylaşılmıyor veya yayılmıyor bu zamana kadar güvenilir olarak bildigim hostinglerden bir tanesi TC Sadece güvenlik için .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl