SUNUCU AKTİF > oyna.mineheight.com | 1.8 - 1.14.4 | ÖZEL BÜYÜLER / ÖZEL SINIFLAR / ÖZEL MASKELER / ÖZEL ÜRETİM EŞYALARI / COİN MARKETİ / SIFIR HİLE!

Konu anlatımı ve tasarımı gelişebilir bir diğer yönden haritalar güzel sistemleri de çok sevdim başarılar

Kimseyi aldırış etmeyin, Kaliteli şeyleri kıskanıp yalan yanlış eleştiri yapan çok olur bu yolda, iyisiniz böyle devam edin. Başarılar dilerim.

oynamak isterim beğendim

Herkez kötü yorum atmış aksine bayıldım kendime rakip olarak görüyorum konu tasarımı olmadanda konu olabileceğini göstermişsiniz sunucunuzu dibine kadar çok güzel görsellerle anlatmışsınız konuda sistemleriniz say say bitmez sunucu op lik derecesini tam oturtmuşsunuz bu sunucu tutar ! başarılar

Mapler alıntı gibi geldi, sistemleriniz bir kaçı klasik olsada geri kalanını beğendim umarım istediğiniz yere gelirsiniz başarılar.

Buram buram skript kokuyor ama iyi gibi bakıcaz

Konu anlatımı ve tasarımı gelişebilir bir diğer yönden haritalar güzel sistemleri de çok sevdim başarılar
Kimseyi aldırış etmeyin, Kaliteli şeyleri kıskanıp yalan yanlış eleştiri yapan çok olur bu yolda, iyisiniz böyle devam edin. Başarılar dilerim.
oynamak isterim beğendim
Herkez kötü yorum atmış aksine bayıldım kendime rakip olarak görüyorum konu tasarımı olmadanda konu olabileceğini göstermişsiniz sunucunuzu dibine kadar çok güzel görsellerle anlatmışsınız konuda sistemleriniz say say bitmez sunucu op lik derecesini tam oturtmuşsunuz bu sunucu tutar ! başarılar
Mapler alıntı gibi geldi, sistemleriniz bir kaçı klasik olsada geri kalanını beğendim umarım istediğiniz yere gelirsiniz başarılar.
Buram buram skript kokuyor ama iyi gibi bakıcaz

Yorumlarınız ve destekleriniz için teşekkür ederim dostlar. Toplu olarak cevap vermiş olayım.

Sunucu mapleri satın alındı, mimar takımı toplandığında kendi maplerimize yöneleceğiz.

Sunucuda otosat için bile skript bulunmamakta. Hiçbir skript yok yani. Hepsi pluginler ile yapılmış sistemler. İnsan biraz araştırmacı olunca her şeyi bulabiliyor..

Güzel sunucuya benziyor. Sistemler gözüme hoş geldi. Umarım dilediğiniz yerlere gelirsiniz.

Güzel sunucu lakin konu tasarımı değiştirilebilir Ferhat farkı diyorum başarılar.

Güzel sunucu lakin konu tasarımı değiştirilebilir Ferhat farkı diyorum başarılar.
Konu tasarımını tüm sistemleri oturtup düzenlediğimizde yapacağız. Daha yeni sistemler eklenecek. Yorumunuz için teşekkürler.

Kaliteli bir sunucuya benziyor daha iyi yerlere gelmeniz dileğiyle.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl