FurkanKRLP
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 47
- Minecraft
- AyDozer20
Yazıyorum özelden ?Benim ihtiyacım var. '':/''
Yazıyorum özelden ?Benim ihtiyacım var. '':/''
Deniz & Lucifer#1106
Grandprix0#11
abi benim bir Minecraft sunucum var istersen gelip bakabilirsin sponsorlarım 1 yayıncı var ama sunucumda kimse yok aktif olarak oynayan sponsor olursanız sevinirim elimden geldiği kadar destek verebilirim sizeSelamlar, sponsor olabileceğim(iz) birkaç tane kaliteli ve özgün Minecraft sunucusu veya farklı projelere atılmak isteyen kişiler var mı? Varsa konuya bekliyorum birazcık tartışalım, sohbet edelim.
ne tür bi sponsorluk yapıyorsunuz?Bu tarz şeyleri eskiden de yapardık.
Tabi müsait olduğunuz bir zaman konuşalım.
Projenin detaylarını bana iletirsen olumlu veya olumsuz bir dönüş yapabilirim.
Bunun için sponsora pek ihtiyacın yok ama sen bilirsin, yardımcı olurum.
Pastacılarla işimiz olmaz. ^^
Benim ihtiyacım var. '':/''
▽ Qyxius#1962
Deniz & Lucifer#1106
Murmurreis
Keopsfenks#3642
Herkes sunucu açıyor dostum, seni sen yapan ne?Merhaba Ben Minecraft Sunucusu Açıcam Vds,Vps Sponsoru Arıyorum
Murmurreis
Merhaba Ben Anarsi Sunucusu Açıcam Açma Nedenim Oynayabilecek Türk Anarşi Sunucusunun Kalmaması Veya Oynamayacak Dereceye GelmesiHerkes sunucu açıyor dostum, seni sen yapan ne?
bunlar cok ozgun fikirler degil mi sence de?Ben bir çok defa farklı farklı projeler kodlamayı denemiştim yavaşta olsa yapıyordum fakat hiç kimseden destek alamadım ve projelerden vazgeçmek zorunda kaldım. Size vazgeçmek zorunda kaldığım ve yapmayı planlamış olduğum projelerden kısaca bahsedeyim.
Sosyal medya platformu
Şahsen bu projeyi sınırlarımı zorlamak için girişmiştim fakat platform için gerekli kadar fikir bulamadım ve platformun özgün bir amacı olmadığı içinde kullanılmayacağını düşünerek yapmaya başlamadan vazgeçtim.
Minecraft Server List (Sitenin fotoğrafı var fakat koymuyorum çalınmaması için)
Minecraft server listlerin son zamanlardaki popüler itesinden dolayı böyle bir site kodlamıştım bu sitenin hatırı sayılır kısmı yapılmış bir durumda fakat bu site için hiç destek alamayınca ve yarıda kestim
Blog Sitesi
Aklımda her zaman bir blog sitesi yapma fikri geçiyordu fakat blog siteleri her zaman ilgi görmeyebiliyor bu yüzden siteyi yapmam yeterli olmazdı işin usta yazarlara ihtiyaç vardı domain sunucu derken bu projeden de vazgeçmek zorunda kaldım
Minecraft Server Sitesi
Aklımda Minecraft server sitesi yapma gibi bir planım var fakat yine karşıma bir çok engel çıkıyor ek olarak kod anlamında zorlayıcı hem bir çok firma var insanlar güvenebilecekleri bir firmadan almak isterler ve doluca belge vs çıkartmak gerekiyor satış içinde
özgün fakat bir instagram gibi platform olursa kim kullanmak istesinkibunlar cok ozgun fikirler degil mi sence de?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!