K
Kullanıcı 26543
Ziyaretçi
bilisim
Sensei#7806
Inxity#3240
blackeratonos
aynı şekilde bende ne tesadüf :Dben minecraft forumu acmak istiyorum
Artiex#4349
Ne tesadüf, benimde aklımdan çıkmıyor bu fikir :DAslında bu aralar kaliteli bir epin sitesi açma fikri dolanıyor aklımda.Sürekli kafamda dolanıyor aklımdan atamıyorum :D
Epin sitesi açmak isterdim doğrusu.İçerisinde oyun, epin, minecraft premium gibi şeyler satmak isterdim.
Bu tarz şeyleri eskiden de yapardık.Galiba MC-TR.COM'dan uzun süre sonunda kayda değer şeyler geliyor. Hadi hayırlısı bakalım.
Tabi müsait olduğunuz bir zaman konuşalım.Merhaba, Project: Treas oyun sunucularımız için konuşmak isteriz.
Project: Treas Minecraft Survival sunucumuz için konu bağlantısı: TIKLA!
Discord: Inxity#3240
Projenin detaylarını bana iletirsen olumlu veya olumsuz bir dönüş yapabilirim.Ben ve arkadaşımla Türkiye de hatta belki de dünyada eşi benzeri olmayan sistemlerle bir projemiz olacak. Eğer sponsor olmak istersen(iz) beklerim
Bunun için sponsora pek ihtiyacın yok ama sen bilirsin, yardımcı olurum.ben minecraft forumu acmak istiyorum
Pastacılarla işimiz olmaz. ^^Babam pasta yapacak, ama malzeme alacak paramız yok sponsor arıyorum. ?
Benim ihtiyacım var. '':/''vds ihtiyacı olan bana özelden yazabilir elimden geldiğince yardımcı olurum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!