sponsor arayanlar içeri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kullanıcı 66654
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 8.337
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle Merhaba Şuan Sunucumu Acıyorum Az Bişeler Kaldı Sponsor Arıyorduk Bizde Egerki Olmak Bilgi Almak İcin Discord Adresimi Bırakıyorum Teşekkürler.
' Chiara#0019

mc tr in farklı farklı projeleri en son yusuf kemal sözler vermişti bu da ona dönecek gibi.

Bizim Türkiye'de olmayan bir proje fikrimiz var. Amacımız FiveM tarzı bir oluşum kurmak. Sunucumuzdan azıcık bahsedeyim; 3D Sesli ve modern, GTA V üzerinde bulunan çoğu özellik mevcut. (Özelleştirilebilir araba, ev, telefon, HD giysiler, animasyonlar vb. 100+ özellik) Zaten MC-TR'de formumuz aktif fakat güncellenmedi, Şubat ayına ait görüntüler var. Eski sezona ait olanda bir
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
da var.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
göz atabilirsiniz. Detayları sesli olarak görüşmeyi çok isterim. Sesli olarak konuşabilme fırsatımız olursa gelecek planlamamızdan ve reklam politikamızdan bahsedebilir, bizim samimiyetimizi anlayabilirsiniz. Olumlu veyahut olumsuz geri dönüşünüzü mutlaka bekliyorum.

OGBETA Forum Yetkilisi
- Bengü S.

Discord İletişim: Ichbingü#9230

Selamlar, sponsor olabileceğim(iz) birkaç tane kaliteli ve özgün Minecraft sunucusu veya farklı projelere atılmak isteyen kişiler var mı? Varsa konuya bekliyorum birazcık tartışalım, sohbet edelim.
abi benim bir Minecraft sunucum var istersen gelip bakabilirsin sponsorlarım 1 yayıncı var ama sunucumda kimse yok aktif olarak oynayan sponsor olursanız sevinirim elimden geldiği kadar destek verebilirim size

Moderatör tarafından düzenlendi:
Bu tarz şeyleri eskiden de yapardık.

Tabi müsait olduğunuz bir zaman konuşalım.

Projenin detaylarını bana iletirsen olumlu veya olumsuz bir dönüş yapabilirim.

Bunun için sponsora pek ihtiyacın yok ama sen bilirsin, yardımcı olurum.

Pastacılarla işimiz olmaz. ^^

Benim ihtiyacım var. '':/''
ne tür bi sponsorluk yapıyorsunuz?

Merhaba @Garp,

Aslında size sunacağım iki adet projem bulunmakta bunlardan birincisi;

Uzun zamandır aklımız da bulunan E-Pin satış platformu idi iki gün önce kurmuş bulunmaktayız. Sistem içerisinde güven sağlamak amacıyla faaliyet'e geçirdiğimiz "3D Secure" aktif olarak şuan da çalışmaktadır ve hızlı teslimat özelliğimizi de devreye soktuk, ayrıca site içerisinde değişik özellikler de eklemeyi düşünüyoruz onlar da sürpriz olsun ?

İkinci projemi de şu şekilde açıklayabilirim;

Yazılım Ve Koruma ana temalı bir projedir. Proje içerisinde satışı yapılacak Web Site Templatelerimiz, Discord Botlarımız, Scriptlerimiz, Minecraft Mapleri ve belli başlı tasarımlarımızı sunmayı düşünüyoruz.

bunun dışında herkes tarafından kolayca kavranacağı bir Website arayüzümüz mevcuttur. Akılda kalacak seçtiğimiz isimler ile projemize sponsor olmak isterseniz iletişim bilgilerim;

Bu platform üzerinden de iletişim kurabilirsiniz.

Discord; Qyxius#4514

DİSCORDUNUZU verirmisin iz Bende Forum Acmak İstiyorum Da

Ben bir çok defa farklı farklı projeler kodlamayı denemiştim yavaşta olsa yapıyordum fakat hiç kimseden destek alamadım ve projelerden vazgeçmek zorunda kaldım. Size vazgeçmek zorunda kaldığım ve yapmayı planlamış olduğum projelerden kısaca bahsedeyim.

Sosyal medya platformu
Şahsen bu projeyi sınırlarımı zorlamak için girişmiştim fakat platform için gerekli kadar fikir bulamadım ve platformun özgün bir amacı olmadığı içinde kullanılmayacağını düşünerek yapmaya başlamadan vazgeçtim.

Minecraft Server List (Sitenin fotoğrafı var fakat koymuyorum çalınmaması için)
Minecraft server listlerin son zamanlardaki popüler itesinden dolayı böyle bir site kodlamıştım bu sitenin hatırı sayılır kısmı yapılmış bir durumda fakat bu site için hiç destek alamayınca ve yarıda kestim

Blog Sitesi
Aklımda her zaman bir blog sitesi yapma fikri geçiyordu fakat blog siteleri her zaman ilgi görmeyebiliyor bu yüzden siteyi yapmam yeterli olmazdı işin usta yazarlara ihtiyaç vardı domain sunucu derken bu projeden de vazgeçmek zorunda kaldım

Minecraft Server Sitesi
Aklımda Minecraft server sitesi yapma gibi bir planım var fakat yine karşıma bir çok engel çıkıyor ek olarak kod anlamında zorlayıcı hem bir çok firma var insanlar güvenebilecekleri bir firmadan almak isterler ve doluca belge vs çıkartmak gerekiyor satış içinde

Merhaba Ben Minecraft Sunucusu Açıcam Vds,Vps Sponsoru Arıyorum

Ben bir çok defa farklı farklı projeler kodlamayı denemiştim yavaşta olsa yapıyordum fakat hiç kimseden destek alamadım ve projelerden vazgeçmek zorunda kaldım. Size vazgeçmek zorunda kaldığım ve yapmayı planlamış olduğum projelerden kısaca bahsedeyim.

Sosyal medya platformu
Şahsen bu projeyi sınırlarımı zorlamak için girişmiştim fakat platform için gerekli kadar fikir bulamadım ve platformun özgün bir amacı olmadığı içinde kullanılmayacağını düşünerek yapmaya başlamadan vazgeçtim.

Minecraft Server List (Sitenin fotoğrafı var fakat koymuyorum çalınmaması için)
Minecraft server listlerin son zamanlardaki popüler itesinden dolayı böyle bir site kodlamıştım bu sitenin hatırı sayılır kısmı yapılmış bir durumda fakat bu site için hiç destek alamayınca ve yarıda kestim

Blog Sitesi
Aklımda her zaman bir blog sitesi yapma fikri geçiyordu fakat blog siteleri her zaman ilgi görmeyebiliyor bu yüzden siteyi yapmam yeterli olmazdı işin usta yazarlara ihtiyaç vardı domain sunucu derken bu projeden de vazgeçmek zorunda kaldım

Minecraft Server Sitesi
Aklımda Minecraft server sitesi yapma gibi bir planım var fakat yine karşıma bir çok engel çıkıyor ek olarak kod anlamında zorlayıcı hem bir çok firma var insanlar güvenebilecekleri bir firmadan almak isterler ve doluca belge vs çıkartmak gerekiyor satış içinde
bunlar cok ozgun fikirler degil mi sence de?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl