Konuyuda klavyede yazarsın hızlı yazarsın üşenmesin bu kadar basit.Öncelikle Kodu Aramadım,Kendim Yazdım skript yazmak beni asla üşendirmez örnek olarak giyinmek beni çok üşendirir ama klavyede hızlı yazdığım için üşenmem
Konuyuda klavyede yazarsın hızlı yazarsın üşenmesin bu kadar basit.Öncelikle Kodu Aramadım,Kendim Yazdım skript yazmak beni asla üşendirmez örnek olarak giyinmek beni çok üşendirir ama klavyede hızlı yazdığım için üşenmem
Anlatamıyorum galiba kardeşim, konu açamam çünki internetim daha olmadı ve şuan telin netini açtım ondan giriyorum.Konuyuda klavyede yazarsın hızlı yazarsın üşenmesin bu kadar basit.
-/yetkilimenu skripti ilen uğraşıyorum zaten şu an, bitince konuda olucak.Gelişebilir diye düşünüyorum ban sistemi de menünün içinde türlü türlü sebepler olabilir onlardan birini seçtikten sonra sunucuda bulunan kişilerin kafası olacak oradan seçeceğiz bence daha güzel olur ama ginede güzel :)
Konumada bakmayı unutmayınız ; Skript Paylaşımı - Lobby Sistem >> Hazır Board >> En Geliştirilmiş Biçimde
Yetkili menu bakarmısın ?İşlevli bir skript gerekli eklentileri yazmayi unutma (Addon)
Ayriyetten gayet hoş ve göz alici bunu ban menüsüne banlanan oyuncularin kafasini koyup tiklayip banlarini açilabilme yapabilirsin
Hatta /mute yi gui ye ekleyip muteyi kaldir ve mute süresi diye süresini gösterebilirsin
Çok fazla geliştiricek seçenek var ama zamanini alir dostum
Ellerine sağlik
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!