Skript Paylaşımı SohbetMenu / BanMenu Gelişmiş

Güzel Olmuşmu ?

• Evet

Oy: 1 25,0%
  • Hayır

Oy: 1 25,0%
  • Geliştirilmeli

Oy: 2 50,0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle Kodu Aramadım,Kendim Yazdım skript yazmak beni asla üşendirmez örnek olarak giyinmek beni çok üşendirir ama klavyede hızlı yazdığım için üşenmem
Konuyuda klavyede yazarsın hızlı yazarsın üşenmesin bu kadar basit.

Konuyuda klavyede yazarsın hızlı yazarsın üşenmesin bu kadar basit.
Anlatamıyorum galiba kardeşim, konu açamam çünki internetim daha olmadı ve şuan telin netini açtım ondan giriyorum.

İşlevli bir skript gerekli eklentileri yazmayi unutma (Addon)
Ayriyetten gayet hoş ve göz alici bunu ban menüsüne banlanan oyuncularin kafasini koyup tiklayip banlarini açilabilme yapabilirsin
Hatta /mute yi gui ye ekleyip muteyi kaldir ve mute süresi diye süresini gösterebilirsin
Çok fazla geliştiricek seçenek var ama zamanini alir dostum
Ellerine sağlik

İşlevli bir skript gerekli eklentileri yazmayi unutma (Addon)
Ayriyetten gayet hoş ve göz alici bunu ban menüsüne banlanan oyuncularin kafasini koyup tiklayip banlarini açilabilme yapabilirsin
Hatta /mute yi gui ye ekleyip muteyi kaldir ve mute süresi diye süresini gösterebilirsin
Çok fazla geliştiricek seçenek var ama zamanini alir dostum
Ellerine sağlik
Yetkili menu bakarmısın ?

Banada Biraz Saçma Geldi Ama En Çok Hoşuma Giden Yalan Söylemedin Ya O Yüzden Hoşuma Gitti, İyi Forumlar :)

Elinize saglık chat açıp kapatma cok hoşuma gitti ara sıra üşengeçligimiz tutunca kullanıyoruz :D

Beğendim güzel. başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl