BaRoNeaS
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 4
Discord:
Rıdvan#2123
Rıdvan#2123
kashiandwazaki
Çok fazla oynamadım ama hatırladığım kadarıyla bahsettiğiniz eklenti Son Oyuncu'nun kendi eklentisi.Merhabalar skyblock sunucusu için plugin skyblock plugini arayışındayım aradığım plugin aslında son oyuncudaki gibi /is spawn yazınca adaya gitsin yada /is yazınca menu yerine chate yardım yazıları gelsin bu hangi pluginde var acaba
! metemoii#9257
aslında askyblock veya diğer skyblock eklentileri ile yapılıyor askyblock menüleri kapatırsanız chat gelmesi olarak ayarlarsanız olur eğer yardıma gerek varsa: PyQueen#9999Merhabalar skyblock sunucusu için plugin skyblock plugini arayışındayım aradığım plugin aslında son oyuncudaki gibi /is spawn yazınca adaya gitsin yada /is yazınca menu yerine chate yardım yazıları gelsin bu hangi pluginde var acaba
Merhabalar skyblock sunucusu için plugin skyblock plugini arayışındayım aradığım plugin aslında son oyuncudaki gibi /is spawn yazınca adaya gitsin yada /is yazınca menu yerine chate yardım yazıları gelsin bu hangi pluginde var acaba
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!