Çözüldü Skyblock plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaRoNeaS

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4

Discord:

Rıdvan#2123

Merhabalar skyblock sunucusu için plugin skyblock plugini arayışındayım aradığım plugin aslında son oyuncudaki gibi /is spawn yazınca adaya gitsin yada /is yazınca menu yerine chate yardım yazıları gelsin bu hangi pluginde var acaba

Merhabalar skyblock sunucusu için plugin skyblock plugini arayışındayım aradığım plugin aslında son oyuncudaki gibi /is spawn yazınca adaya gitsin yada /is yazınca menu yerine chate yardım yazıları gelsin bu hangi pluginde var acaba
Çok fazla oynamadım ama hatırladığım kadarıyla bahsettiğiniz eklenti Son Oyuncu'nun kendi eklentisi.

aslında askyblock veya diğer skyblock eklentileri ile yapılıyor askyblock menüleri kapatırsanız chat gelmesi olarak ayarlarsanız olur eğer yardıma gerek varsa: PyQueen#9999

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'u kullanabilirsiniz. Fakat /is help yazarak chate yardım gelmesini sağlayabilirsiniz.

ASkyblock klasiktir. Diğerlerinden farkınız olsun istiyorsanız ücretsiz olarak en iyisi İridiumSkyblock önerebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl