Çözüldü SkyBlock Ada Levinindeki K (bin) & M (milyon) Yazıları ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xSupruzZ

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Bu ss'i başka bir server'dan aldım opskyblock sunucusu açıcam ve ne olursa olsun ister 100M ol ister 100k hep sonunda K (bin) yazıyor milyon olunca M (milyon) yazmasını nasıl ayarlıyabilirim şimdiden teşekkürler. Yeşil Olanda benim serverim

Ekli dosyalar

• dsadsasdasad.JPG
    dsadsasdasad.JPG
    10 KB · Görüntüleme: 183
  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    8,3 KB · Görüntüleme: 159
Son düzenleme:
Çok Bilgim Yok Kusura Bakma Ama Belki ASkyblock Ayarlarından Ayarlayabilirsin

Son düzenleme:
ASkyBlock eklentisinin config.yml kısmına gir.

fancylevelinchat: false

false kısmını true yap.

ASkyBlock eklentisinin config.yml kısmına gir.

fancylevelinchat: false

false kısmını true yap.
Zaten true galiba yanlış anladınız hep K yazıyor ben M yani milyon yazmasını istiyorum

Son düzenleme:
1 milyon level ada yap dene bakalım

xSupruzZ Puan Kasmıyorum.Hem Amacım Puan Kasmak Değil.Burda Yararlı Birşeye Çalışıyoruz.Onlar Belki Başka Bir Pl'den Yapmıştır.Ben Bir Config Kısmına Dikkatlice Bakacağım.

Orasını bende anladım ama nerden yapabiliceğimi soruyorum boş cevaplar verip puan kasmayın .
Hem yardım istiyorsun hem cevap verdiğimizde ise puan kasmayın diyorsun. Sizin gibilere yardım etmekte suç!

Hem yardım istiyorsun hem cevap verdiğimizde ise puan kasmayın diyorsun. Sizin gibilere yardım etmekte suç!
Körlük varmı ben sanamı yazdım diğer arkadaşa yazdım , bilmiyorsan niye cevap veriyorsun o zaman bende tüm forumlara bilmiyorum diye cevap yazayım puan kasayım

Körlük varmı ben sanamı yazdım diğer arkadaşa yazdım bilmiyorsan niye cevap veriyorsun o zaman ebnd e tüm forumlara bilmioyrum diye cevap yazyım puan kasayım
Puan kasmayın dediğin için yazdım çoklu konuştun o yüzden.

ASkyBlock > config.yml > fancylevelinchat: false > Konsola gelip /reload yazın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl