Bu ss'i başka bir server'dan aldım opskyblock sunucusu açıcam ve ne olursa olsun ister 100M ol ister 100k hep sonunda K (bin) yazıyor milyon olunca M (milyon) yazmasını nasıl ayarlıyabilirim şimdiden teşekkürler. Yeşil Olanda benim serverim
Zaten true galiba yanlış anladınız hep K yazıyor ben M yani milyon yazmasını istiyorumASkyBlock eklentisinin config.yml kısmına gir.
fancylevelinchat: false
false kısmını true yap.
Orasını bende anladım ama nerden yapabiliceğimi soruyorum boş cevaplar verip puan kasmayın .Çok Bilgim Yok Kusura Bakma Ama Belki ASkyblock Ayarlarından Ayarlayabilirsin
YOK
Onlyboro#9353
Hem yardım istiyorsun hem cevap verdiğimizde ise puan kasmayın diyorsun. Sizin gibilere yardım etmekte suç!Orasını bende anladım ama nerden yapabiliceğimi soruyorum boş cevaplar verip puan kasmayın .
Körlük varmı ben sanamı yazdım diğer arkadaşa yazdım , bilmiyorsan niye cevap veriyorsun o zaman bende tüm forumlara bilmiyorum diye cevap yazayım puan kasayımHem yardım istiyorsun hem cevap verdiğimizde ise puan kasmayın diyorsun. Sizin gibilere yardım etmekte suç!
1000K yazıyor mesela 1 M yazınca 100M yapınca bile 100000K yazıyor (kafamdan attım sayıları)1 milyon level ada yap dene bakalım
Onlyboro#9353
Puan kasmayın dediğin için yazdım çoklu konuştun o yüzden.Körlük varmı ben sanamı yazdım diğer arkadaşa yazdım bilmiyorsan niye cevap veriyorsun o zaman ebnd e tüm forumlara bilmioyrum diye cevap yazyım puan kasayım
Özür dilerim o zaman yanlış anlattıysam bir sürü puan kasan arkadaş olduğu için çoğul eki kullanmıştım.Puan kasmayın dediğin için yazdım çoklu konuştun o yüzden.
Düzenledim kendi serverimin ss'ni attım böyle gözüküyor1 milyon level ada yap dene bakalım
Efuasi#9935
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!