Anı Sevgilinizle İlk Tanışma Anınız :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MartinM9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.470
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmadı Ki :/ Her Zaman Açılmaya Korkan Bir Toplumuz :(

Halk otobüsünde tanışmıştım :D

Yine ilginç ve eğlenceli bir konu ile karşınızda bulunmaktayım. Sizleri çok bekletmeden kendi anıma geçiyorum. :)

İlk kız arkadaşımla, ben 6. sınıftayken tanışmıştık. 6. Sınıfta birbirimizden nefret ederdik, hiç sevmezdik birbirimizi. 7. Sınıf olunca aramızda bir samimiyet olmuştu. Ve daha da yakınlaşmaya başlamıştık. 7. Sınıfın 2. Döneminin bitmesine yakın sevgili olayı resmen başlamıştı. Şuan 12. sınıfım, ve ilişkimiz 3 ay önce bitti.

İlk kız arkadaşımla tanışma anım, sevgili olayına resmen başlama anımız, ve bitmesini sizlere anlattım. Sizin anlatacağınız ve yazacağınız şeyleri dikkatlice okuyacağım.
Teşekkür Ederim. MC-TR.
bil bakalım ne eskik sevgilis olmayan bne ./

Sevgilimle tanışma anım???
Otobüste oturuyordum telefondan bir oyun oynuyordum(fifa mobil mi neydi çöptü ama sıkıntıdan oynuyordum)
Sonradan bacağımı bir şey çekmeye başladı. Bir baktım önümdeki 2kızdan biri benim bacağımı kendi çantası zannedip çekmeye çalışıyor. Sonra kızla birbirimize bakıp birbirimize gülümsedik. Sonra kızı ben 3 4 gün boyunca göremedim. Sonra dedim ki kendime Efe bu kızı tekrar gördüğün anda tanışacaksın. Ve bir gün (sonunda) tanışma fırsatım oldu baya konuştuk arkadaşlık iliskilerimiz gelişti ve ona çıkma teklifi ettim 1 gün düşündü ve evet dedi hayatimin en mutlu gunlerinden biridir ayrılalı 4 ay oldu :(

Oyun evet tam olarak oyun tanışmıştık 5 ay sanal yürüdü onun yaşadığı şehire taşınınca gerisini anladınız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl