Anı Sevgilinizle İlk Tanışma Anınız :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MartinM9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MartinM9

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
192

Discord:

Lykia#1903

Yine ilginç ve eğlenceli bir konu ile karşınızda bulunmaktayım. Sizleri çok bekletmeden kendi anıma geçiyorum. :)

İlk kız arkadaşımla, ben 6. sınıftayken tanışmıştık. 6. Sınıfta birbirimizden nefret ederdik, hiç sevmezdik birbirimizi. 7. Sınıf olunca aramızda bir samimiyet olmuştu. Ve daha da yakınlaşmaya başlamıştık. 7. Sınıfın 2. Döneminin bitmesine yakın sevgili olayı resmen başlamıştı. Şuan 12. sınıfım, ve ilişkimiz 3 ay önce bitti.

İlk kız arkadaşımla tanışma anım, sevgili olayına resmen başlama anımız, ve bitmesini sizlere anlattım. Sizin anlatacağınız ve yazacağınız şeyleri dikkatlice okuyacağım.
Teşekkür Ederim. MC-TR.

Bil bakalım ne eksik??
:)xd:|'':/'':'(

Benim sevgilim yok, olmayan şeyle nasıl tanışabilirim?

Son düzenleme:
Sevgilim hiç olmadı. 1.sınıfa giderken 3. sınıfdakiler sevgili olurdu 3. sınıfta benimde olur dedim 3. sınıa geçtim bi baktım 4 ler 5ler gezio nese dedim seneye bizim de olur. 6 ya geçtim baktım 7 8 ler sevgili neyse dedim sonra teoga flan çalıştım. bi baktım lisede heres sevgili ve lise 2 hala sevgilim yok:)

Kız arkadaşımla tanışma anım;

8. Sınıfta kurslarımız oluyordu. Kurslarda olsun kurslar dışında olsun birbirimize bakıp kafamızı çeviriyorduk klasik şeydir ya mesela erkek kıza bakar erkek de bakmamış gibi yapar heh aynı onun gibi oluyordu. Bir gün cesaretimi toplayıp yanına gittim. Kızın yanında arkadaşları vardı tabi yanıma çağırdım kızı biraz yürüyelim mi dedim? Tamam olur yürüyelim dedi. Ondan sonra konuya girdim işte sen bana bakıyorsun ben sana bakıyorum diye kız ne var yani bakamaz mıyım dedi ( biraz tersledi tabi ) bende dedim xxxxx ben senden hoşlanıyorum benimle çıkar mısın dedim. Kız şok geçirdi 5 - 10 saniye sessizlik oldu ikimizden de birisi konuşmadı. ( Ben biraz korkuyorum tabi hayır derse falan ) ondan sonra evet dedi, Şuan 10. sınıfım ilişkimiz 1 ay önce bitti.

Sevgilim olmadı, olmasını da istemem.
"Zeki insanların sevgilisi olmaz."

Senin neden var peki?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl