Anı Sevgilinizle İlk Tanışma Anınız :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MartinM9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.470
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Space yapma :*

Sevgilim yok ve olmasını'da istemiyorum efenim.

İyi forumlar dilerim.

Böyle konular görünce üzülmüyorum.
Sevgilim yok çünkü ben istemiyorum.
Şimdiden bunları diyeyim'de sonra bazıları gelir atlar.

Daha önce bir kaç kez sevgilim oldu. Şimdi farkına varıyorum ki sevgili yapacak kadar basit birisi olmamalıyım.

Sevgilim yok ta, benim sevdiğim var reyiz.

Daha o seviyor mu idk o konu ama, konuşmasından seviyor diyebilirim
Eh işte inş oluruz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

@RebelZone bu arada haklısın ama bir ayrıntıyı atlıyorsun. Kişiler bana göre ikisi de birbirine aşıksa sevgilikte bir problem yok ama daha birbirini sevmeden " Aşkım naber yha " demek dediğin gibi saçma.

Ama aşık olunca gidiyorsun zaten ;)

baya eski hatırlamıyorum

''Dershanede Sarılıp Öpüşmüştük'' Sonra 4 hafta Sonra Ayrıldım :'D:'D:'D:'D

farklı sınıflardaydık, kendisi örgülerden küçük bi top örmüştü çok sevdim niyeyse, meğersem onu sevmişim haberim yok top çok iğrençti aosıdpansdoa

kesin yaşanmıştır bu

Lise 1 de ortak arkadaş sayesinde bir kızla tanışmıştım. Uzun süre arkadaştık hiç ona o gözle bakmamıştım, bir gün bizi tanıştıran arkadaşım bana "Kanka bu kız senden hoşlanıyor kesin" dedi. Bende ona "Neden hoşlansın ki kimse yok mu hoşlancak" demiştim pek umursamamıştım başta. Sonrasında arkadaşım her gün aynı şeyi söyleye söyleye istemsizce merak ettirtiyordu acaba gerçekten seviyormu falan diyordum gereksizce düşünüyordum onu, İsmini bile bilmiyordum başta sonradan öğrendim. Bir gün gerçekten hoşlandığımı fark ettim. Arkadaşıma da söyledim falan oda bana açılmamı söyledi. Bende onun gazına gelip açılmıştım. Tahmin edin ne oldu, kız hiçbir şey söylemedi :D. Ulan ya bu kadar mı umursanmıyorum...

Sevgilimiz olsa tanışmasını da anlatırdıkda eksik birşeyler var. Gerçekten derin bir aşk yaşayana kadar da sevgili yapacağımı sanmam. Yanlızlığımı gereksiz bir insanla bozmak istemem çünkü.

Sevgilim yok ve olmasını'da istemiyorum efenim.

İyi forumlar dilerim.

Böyle konular görünce üzülmüyorum.
Sevgilim yok çünkü ben istemiyorum.
Şimdiden bunları diyeyim'de sonra bazıları gelir atlar.
tam yazıcaktım arkadaş benim için yazmış

Allah islah etsin flört haramdır.

Yok ki de anımız olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl