Skript Paylaşımı [S(K|C)RIPT PAYLAŞIM] Özelleştirilebilir Duyuru (Announce) --[Güncel ßЄƬΛ v1.1]--

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar detaycı mı? Gece gece güldürdün cidden. Ses desteği hariç hepsi ScheduledAnnouncer2 eklentisinde bulunuyor, ses desteği de gereksiz olmuş zaten.
Ayrıca böyle yazınca çok itici oluyorsun, amacın ne anlamadım.

Dostum Yorumumu İyi Oku :D Dedim Ki;
"Paylaşılan Duyuru Skript'lerinden Hangisi Bu Kadar Detaycı Düşünülmüş"

başarılı kardeşim devam et

sırf merak ettiğim için koda baktım tam anlamıyla çöp
gidip o kadar yml kullanmışsın bir sürü değişken kullanmışsın variables.csv boşuna dolacak ayrıca o ymller sunucu performansını ne kadar gereksiz yere harcadığını bilsen alttaki sistem seninkinden daha iyi önemli olan kodu çok satırda değil az satırda ve işlevli yapmak hem options kullanmışsın hem yml yığmışsın hemde değişken
Kod:
every 300 second:
    set {_duyurular::*} to "duyuru1", "duyuru2", "duyuru3", "duyuru4" and "duyuru5"
    send "%random element out of {_duyurular::*}%" to players
    play sound "block.note.pling" with volume 10 and pitch 1 at players for players

4 tane addon sadece duyuru yapmak için fazla değil mi?

Eline Saglik reis
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

hocam bi skriptler güzel ya

Guzel kullanisli ama hatalri cok skript reload yapildiginda cok hata gorunuyor 30 civari hata var

Guzel kullanisli ama hatalri cok skript reload yapildiginda cok hata gorunuyor 30 civari hata var

Gerekli Pluginler Kısmını Konunun En Altından Okuyabilirsiniz. "0" Hata İle Çalışması Lazım,.

konu ve sohbet mesajlarını daha uyumlu renkler haline getirsen güzel olabilir onun haricinde basit ve güzel bir skript

Konu tasarımı güzel. ;)

Cidden dile getirmek isterim ki bu skriptin 10 da 2 sini beceremeyecek insanların "çok kötü , berbat , " gibi cümleler kurması aşırı itici ve anlamsız.Bu kullanıcının genel skriptlerine bakar isek nasıl bir bilgiye ve uğraşa sahip olduğunu anlayabiliriz.Öncelikle kaldırılan skriptlerinden bahsetmek isterim ki bunların başında Kazıcı Jessica gelmekte.Bu skriptin plugin hali ücretli iken ücretsiz paylaşım ile skript hali paylaşılıyor,ki bu ne kadar da zor bir skript.Ben genel bir çıkarım yapıcak olur isem bu şahsın yaptığı birçok skript çekilemiyor diyebilirim.
Dostum başarılar dilerim sana bu işte cidden iyisin,Başarılar.

Yaratıcı fikirler ile gelip skript yazın o zaman tebrik edelim indirip kullanalım. Sayısız duyuru plugini/skripti vardır hâlâ yapılıyor olması bana biraz şaşırtıcı geliyor. Kod zaten gereksiz uzun, hem değişken hem yaml hem options kullanmış olman ayrıca gereksiz. Bunun yerine direk plugin kullanırım sorun çözülür. Kendini geliştirmelisin, daha değişik, kimsenin düşünmediğini düşünüp kodlarsan istediğin ilgiyi görürsün. Başarılar

Yaratıcı fikirler ile gelip skript yazın o zaman tebrik edelim indirip kullanalım. Sayısız duyuru plugini/skripti vardır hâlâ yapılıyor olması bana biraz şaşırtıcı geliyor. Kod zaten gereksiz uzun, hem değişken hem yaml hem options kullanmış olman ayrıca gereksiz. Bunun yerine direk plugin kullanırım sorun çözülür. Kendini geliştirmelisin, daha değişik, kimsenin düşünmediğini düşünüp kodlarsan istediğin ilgiyi görürsün. Başarılar
Ya cidden ben almayamıyorum kendini daha ne kadar geliştirebilsin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl