Skript Paylaşımı [S(K|C)RIPT PAYLAŞIM] Özelleştirilebilir Duyuru (Announce) --[Güncel ßЄƬΛ v1.1]--

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DrDre

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
86
Minecraft
ReaLTaiizor
Facebook
iTaiizor
X
iTaiizor

Discord:

Taiizor

y0084k.png

G99Qzr.gif

Karşınıza Duyuru Skript'i İle Çıkmış Bulunmaktayım.

G99Qzr.gif

Duyuru Skript'im Şuan Hâla Beta'da Olmasının Yanında
Hatasız ve Bugsuzdur. Eğer Hata Alır veya Bug Bulunur
İse Üzerinde Çalışır Düzeltirim. Bunun Harici Eklenmesini
İstediğiniz Özellik Aklınıza Gelir İse Bu Da Kabulümdür.

Duyuru Skript'inin Özelliklerini Saymaya Gelir İsek;

1. Özelleştirilebilir Ayar Dosyalı,
2. Ses Desteği,
3. 3 Adet Duyuru Yöntemi,
4. Özelleştirilebilir Mesaj Sistemi,
5. Oyun İçi Komut Desteği,.
G99Qzr.gif

FRAGMAN
G99Qzr.gif

Kod:
Duyuru-Aktif: 'True'
Duyuru-Prefix: §2§l-§3§l[§e§l+§3§l]§2§l-
Mesaj-1: §4§l############### §6§lTaiizor §e§lDuyuru §4§l###############
Mesaj-2: §b§lKullanım §d§l/§a§lDuyurular §3§l[§2§lDuyur§r §l- §2§lSöyle §r§l- §2§lEkle §r§l- §2§lSil§3§l]
Mesaj-3: §b§lKullanım §d§l/§a§lDuyurular §2§lEkle §r§l<§3§lDuyuru§r§l>
Mesaj-4: §b§lDuyuru Başarıyla Duyurulacaklar Listesine Eklendi§3§l!
Mesaj-5: §b§lKullanım §d§l/§a§lDuyurular §2§lSil §r§l<§3§lNumara§r§l>
Mesaj-6: §b§lDuyuru Başarıyla Duyurulacaklar Listesinden Silindi§3§l!
Mesaj-7: §b§lDuyuru Duyurulacaklar Listesinde Bulunamadı§3§l!
Mesaj-8: '§4§lHATA: §c§lDUYURU YÖNTEMI HATALI/BILINMIYOR§4§l!'
Mesaj-9: '§6§lBILGI: §3§lYÖNTEMLER§4§l: §4§l[§2§lBasit §r§l- §2§lOrta §r§l- §2§lGelişmiş§4§l]'
Mesaj-10: §b§lKullanım §d§l/§a§lDuyurular §2§lDuyur §r§l<§3§lNumara§r§l>
Mesaj-11: §b§lKullanım §d§l/§a§lDuyurular §2§lSöyle §r§l<§3§lMesaj§r§l>
Mesaj-12: §b§lKullanım §d§l/§a§lDuyurular §3§l[§2§lListe §r§l- §2§lYöntem §r§l- §2§lSes §r§l- §2§lTür§3§l]
Mesaj-13: §b§lKullanım §d§l/§a§lDuyurular §2§lYöntem §r§l<§3§lB§4§l-§3§lO§4§l-§3§lG§r§l>
Mesaj-14: §b§lDuyuru Yapılacak Yöntem Başarıyla Değiştirildi§3§l!
Mesaj-15: §b§lKullanım §d§l/§a§lDuyurular §2§lSes §r§l<§3§lAç§4§l-§3§lKapat§r§l>
Mesaj-16: §b§lDuyuruda Çıkacak Ses Ayarı Başarıyla Değiştirildi§3§l!
Mesaj-17: §b§lDuyuruda Çıkan Ses Türü Başarıyla Değiştirildi§3§l!
Mesaj-18: §b§lKullanım §d§l/§a§lDuyurular §2§lTür §r§l<§3§lSes§r§l>
Duyuru-Yöntem: Basit
Duyuru-Ses: 'True'
Duyuru-Ses-Türü: random.levelup
Duyuru-Sayısı: 3.0
Duyuruların-Listesi:
  '1': §a§lGeleceğe Yön Verecek Güç
  '2': §b§lWwW.HeroMinyum.CoM

Kod:
#======================================================================================================================================================================================#
#============================================================================== DEĞİŞTİRİLEBİLİR AYARLAR ==============================================================================#
#======================================================================================================================================================================================#

options:
    Konum1: plugins/Taiizor-Duyuru
    Konum2: plugins/Taiizor-Duyuru/Ayarlar.yml

Komut: Duyurular
    Alt-Komut: Duyuru

Yetki: Taiizor.Duyuru
    Yetki-Mesajı: &cYetkiniz Yok&4!

Duyuru-Süresi: 10 second

Aktif-Mesaj: &a[TaiizorDuyuru] Taiizor Duyuru v1.1 Aktif!
    De-Aktif-Mesaj: &c[TaiizorDuyuru] Taiizor Duyuru v1.1 De-Aktif!

#============================================================================== DEĞİŞTİRİLEBİLİR AYARLAR ==============================================================================#

v1.1 Duyuru Skript'ini İndirmek İçin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

v0.5 Duyuru Skript'ini İndirmek İçin:

İşte Görüyorsunuz, Anlatmama Gerek Yok Görüyorsunuz;

3zLn7j.png

nlM6Da.png

RDkl0o.png

pnzp0z.png

LDAz6z.png

4zroAY.png

GEREKLİ PLUGİNLER: Skript - SkQuery - skRayFall - skUtilities - WildSkript
y0084k.png

Son düzenleme:
Renklerin uyumu çok 404 NOT FOUND.

@beeboyTR nin dediği gibi gerçekten renk uyumu kötü olmuş. Daha sade olabilir ve geliştirilebilir.

Zaten Bunlar Default Renkler. Yani Ben Kendime Göre Yaptım.
Ayar Dosyasından Tüm Mesajlar Özelleştirilebilir.
Bir nevi konudan da bahsetmiştim. Genel olarak değiştirmelisin bence. Her skriptinde ayarlama dosyası var mı, olabilir mi yani?

Bir nevi konudan da bahsetmiştim. Genel olarak değiştirmelisin bence. Her skriptinde ayarlama dosyası var mı, olabilir mi yani?

Paylaştığım Skript'lerde Olucak. Eskiden Paylaştığım Skript'lerde De "options" Kısmında Değiştirilebilir Olarak Mesajlar Duruyorlar Zaten ;)

Paylaştığım Skript'lerde Olucak. Eskiden Paylaştığım Skript'lerde De "options" Kısmında Değiştirilebilir Olarak Mesajlar Duruyorlar Zaten ;)
oLSUN Be Genede Böyle YazMa Yani
Kaygı verici...

Bir insan neden böyle bir skript yazmak ister? Hayal kırıklığı..
Config falan eklemişsin iyi hoş da, bu özellik için yapılmış sayısız eklenti var zaten.
Konu düzeni insanları kör etmek için bu şekilde yapılmış sanırım, başka bir açıklaması olduğunu düşünmüyorum.

Gereksiz bir skript.

oLSUN Be Genede Böyle YazMa Yani
Kaygı verici...

Kaygı Vermek Bizim İşimiz :)

Bir insan neden böyle bir skript yazmak ister? Hayal kırıklığı..
Config falan eklemişsin iyi hoş da, bu özellik için yapılmış sayısız eklenti var zaten.
Konu düzeni insanları kör etmek için bu şekilde yapılmış sanırım, başka bir açıklaması olduğunu düşünmüyorum.

Paylaşılan Duyuru Skript'lerinden Hangisi Bu Kadar Detaycı Düşünülmüş Sorarım SaĞa? :)

Gereksiz bir skript.

Olsundu, Gereksiz veya Gerekli Sonuçta Ortada Verilen Bir Emek Var. Saygı Duymalısın,.

GÜNCELLENDİ

Son düzenleme:

Güzel ve yararlı skript olmuş senin skriptlerine çok rastlıyorum ve genellikle beğeniyorum tebrikler!​

Paylaşılan Duyuru Skript'lerinden Hangisi Bu Kadar Detaycı Düşünülmüş SOrarım SaĞa? :)

Olsundu, Gereksiz veya Gerekli Sonuçta Ortada Verilen Bir Emek Var. Saygı Duymalısın,.

GÜNCELLENDİ
Saygı duyarak yorum yaptım zaten seni aşağılayacak bir şey yok orada. Neden Gerkesiz oldugunuda açıklıyım skUtilities her sunucuda bulunmuyor aynı şekilde WildSkript bu addonları indireceğime duyuru pluginini kurarım daha rahat ederim.

Saygı duyarak yorum yaptım zaten seni aşağılayacak bir şey yok orada. Neden Gerkesiz oldugunuda açıklıyım skUtilities her sunucuda bulunmuyor aynı şekilde WildSkript bu addonları indireceğime duyuru pluginini kurarım daha rahat ederim.

Haklı Olabilirsin Fakat Zaten Ben Ortaya Yeni Bir Fikir Atmak İçin Bu Skript'i Yapmadım. Canım Sıkıldı Yeni Fikir vs.'de Aklıma Gelmeyince Bunu Yaptım.

Güzel ve yararlı skript olmuş senin skriptlerine çok rastlıyorum ve genellikle beğeniyorum tebrikler!​

Sağol Ama Bu Seferki Basite Kaçık Biraz ;)

Paylaşılan Duyuru Skript'lerinden Hangisi Bu Kadar Detaycı Düşünülmüş SOrarım SaĞa? :)

GÜNCELLENDİ
Bu kadar detaycı mı? Gece gece güldürdün cidden. Ses desteği hariç hepsi ScheduledAnnouncer2 eklentisinde bulunuyor, ses desteği de gereksiz olmuş zaten.
Ayrıca böyle yazınca çok itici oluyorsun, amacın ne anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl