eralp232
Grington.sh#0001
statik ip ayrı olarak para istiyorip adresinin x kişi için önem teşkil etmemesi yasaları değiştirmiyor ip adresi tck kanunlarına göre özel bir bilgidir ve bunu kişiden izinsiz kamu oyuna paylaşmak suçtur, ayrıca modeme restart atman türkiyedeki %99,9 Modemlerin İp Adreslerini Değiştirmez TürkTelekom,Vodafone,SuperOnline,Turk net gibi firmalar statik ip adresi atar modeme, değişken ip adresi ataması cok düsük bir ihtimaldir hadi bütün modemlerde değişken olsa yinede ip adresinden kişi o duyurudaki ip adresinin yayıldığını görene kadar başka bir çok kişi ip adresi bilgilerini ip adresi sahibi görene kadar bulmuştur tcp portundan saygılar.
Luxotick#1264
Yayıyorsunuz*bak kendin söyledin satmadığımızı e neden sattın diyorsunuz ??
Luxotick#1264
o hesabı açanın kim olduğunu bilmemekle beraber sanki benim yada "bizim" açmış olduğumuz fikrini çıkarma sebebin nedir ? sadece bunu merak ettim. "Team Luxotick"deki kişilerden kimse öyle birşey yapmadı yapsalar uyarırdım çünkü mantıklı birşey değil.ek olarak geçmişte hatalarımız oldukça bol. fakat bu sefer ben soru soracağım; sahte ''Grington'' adlı hesap açıp iftira atmak sizin ne haddinize siz kimsiniz?
eralp232
madem ip adresin çok gizli, neden sunucuya giriyorsun cahil? ve soruma cevap ver.ayrıca benim gizli bilgi olan ip adres bilgilerimi duyuruya atıp yasaları çiğnemek sizin ne haddinize
Grington.sh#0001
duyurularamı attım ? normal chate attım ve oyuncular bu yasak diyince geri sildimayrıca benim gizli bilgi olan ip adres bilgilerimi duyuruya atıp yasaları çiğnemek sizin ne haddinize
Grington.sh#0001
o açan kişi sizin arkadaşınız çünküo hesabı açanın kim olduğunu bilmemekle beraber sanki benim yada "bizim" açmış olduğumuz fikrini çıkarma sebebin nedir ? sadece bunu merak ettim. "Team Luxotick"deki kişilerden kimse öyle birşey yapmadı yapsalar uyarırdım çünkü mantıklı birşey değil.
Grington.sh#0001
savunduğunuz avianada oynayabilirsinbeyefendi canım anarşi oynamak çekti ve girdim bu bilgileri koruyamıyorsanız pardonda suç grington ve ruby anarchy kurucularının suçudur ben şimdi anarşi oynamak istedim kurucuya küfür etsem benim ip adresimimi yayacak bukadar saçma bir yönetim şekli görmedim daha önce
Luxotick#1264
Hala duruyor ama sen bilirsinduyurularamı attım ? normal chate attım ve oyuncular bu yasak diyince geri sildim
Grington.sh#0001
duyurular değil orası eğer gözlerin görüyor iseHala duruyor ama sen bilirsin
Grington.sh#0001
aynen bir anda yayınlandıaviana sürekli bakıma giriyor ve aviananında sonuna geldim malum sıfırlanmadıgı için kitlerim bol bol var ve oyunda yapılmayacak şey kalmadı rubye gireyim dedim bir anda ip adresim yayinlandi bu skandalın neyini savunuyorsun daha anlamıyorum
Luxotick#1264
"normal chate attım ve oyuncular bu yasak diyince geri sildim" bunu ben söylemedim sende biliyorsun.duyurular değil orası eğer gözlerin görüyor ise
meta#7096
Kendisiyle herhangi bir bağımız yok. Konuya destek olan her kişi benim/bizim arkadaşım(ız) değil.o açan kişi sizin arkadaşınız çünkü
Hahahaha, bu yasak diyince silmedin. Geri silmenin sebebi ortalıkta kanıt bırakmak istememen. Sonuç olarak yapıyorsun.duyurularamı attım ? normal chate attım ve oyuncular bu yasak diyince geri sildim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!