Çözüldü RubyAnarchy sevmediği insanların IP adresini dağıtıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meta361
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 15.364
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ek olarak geçmişte hatalarımız oldukça bol. fakat bu sefer ben soru soracağım; sahte ''Grington'' adlı hesap açıp iftira atmak sizin ne haddinize siz kimsiniz?

tek bahaneniz ip ve bu çok acınası birşey. geri kalan hususlar ise receple benim aramda olan birşey zaten onların konularını kendi konunuz yapmışsınız.

ip adresinin x kişi için önem teşkil etmemesi yasaları değiştirmiyor ip adresi tck kanunlarına göre özel bir bilgidir ve bunu kişiden izinsiz kamu oyuna paylaşmak suçtur, ayrıca modeme restart atman türkiyedeki %99,9 Modemlerin İp Adreslerini Değiştirmez TürkTelekom,Vodafone,SuperOnline,Turk net gibi firmalar statik ip adresi atar modeme, değişken ip adresi ataması cok düsük bir ihtimaldir hadi bütün modemlerde değişken olsa yinede ip adresinden kişi o duyurudaki ip adresinin yayıldığını görene kadar başka bir çok kişi ip adresi bilgilerini ip adresi sahibi görene kadar bulmuştur tcp portundan saygılar.
statik ip ayrı olarak para istiyor

ek olarak geçmişte hatalarımız oldukça bol. fakat bu sefer ben soru soracağım; sahte ''Grington'' adlı hesap açıp iftira atmak sizin ne haddinize siz kimsiniz?
o hesabı açanın kim olduğunu bilmemekle beraber sanki benim yada "bizim" açmış olduğumuz fikrini çıkarma sebebin nedir ? sadece bunu merak ettim. "Team Luxotick"deki kişilerden kimse öyle birşey yapmadı yapsalar uyarırdım çünkü mantıklı birşey değil.

ayrıca benim gizli bilgi olan ip adres bilgilerimi duyuruya atıp yasaları çiğnemek sizin ne haddinize
madem ip adresin çok gizli, neden sunucuya giriyorsun cahil? ve soruma cevap ver.

ayrıca benim gizli bilgi olan ip adres bilgilerimi duyuruya atıp yasaları çiğnemek sizin ne haddinize
duyurularamı attım ? normal chate attım ve oyuncular bu yasak diyince geri sildim

o hesabı açanın kim olduğunu bilmemekle beraber sanki benim yada "bizim" açmış olduğumuz fikrini çıkarma sebebin nedir ? sadece bunu merak ettim. "Team Luxotick"deki kişilerden kimse öyle birşey yapmadı yapsalar uyarırdım çünkü mantıklı birşey değil.
o açan kişi sizin arkadaşınız çünkü

beyefendi canım anarşi oynamak çekti ve girdim bu bilgileri koruyamıyorsanız pardonda suç grington ve ruby anarchy kurucularının suçudur ben şimdi anarşi oynamak istedim kurucuya küfür etsem benim ip adresimimi yayacak bukadar saçma bir yönetim şekli görmedim daha önce
savunduğunuz avianada oynayabilirsin

Ekli dosyalar

• resim_2021-05-07_131221.png
    resim_2021-05-07_131221.png
    150,9 KB · Görüntüleme: 79
aviana sürekli bakıma giriyor ve aviananında sonuna geldim malum sıfırlanmadıgı için kitlerim bol bol var ve oyunda yapılmayacak şey kalmadı rubye gireyim dedim bir anda ip adresim yayinlandi bu skandalın neyini savunuyorsun daha anlamıyorum
aynen bir anda yayınlandı

Eski arkadaşınız Rookey gereken her şeyi itiraf etti dostum. Adam paylaştığınız baseyi harcamaya gitmiş. Daha ne olmasını bekliyorsunuz?
o açan kişi sizin arkadaşınız çünkü
Kendisiyle herhangi bir bağımız yok. Konuya destek olan her kişi benim/bizim arkadaşım(ız) değil.
duyurularamı attım ? normal chate attım ve oyuncular bu yasak diyince geri sildim
Hahahaha, bu yasak diyince silmedin. Geri silmenin sebebi ortalıkta kanıt bırakmak istememen. Sonuç olarak yapıyorsun.

Üstte sunucuya neden girdin cahil diyen bir arkadaş var sunucuyla ne alakası var bilmiyorum, belki akıllanıp gerçekten güvenilir ve düzgün bir sunucu açmışsınızdır diye girdik,sunucunun iplogger olduğunu ve güvenilir olmadıpını kendiniz gösteriyorsunuz. Geçmişte yaptıklarınızda ortada zaten, koordinatları ve birçok bilgiyi sattığınız her yerde konuşuluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl