Bulundu ROYAL CRAFT YETKİLİ ALIMLARI AKTİF! KALİTELİ VE BÜYÜK SUNUCUDA YETKİLİ OLMAK İSTİYORSAN HEMEN BAŞVUR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adınız: Umut
Minecraft Kullanıcı adınız: TheOddGarlic Main orjinal hesabım & AhhGotumm & buckgnarly (aslında benim sayılmaz arkadaşa hediye aldım ancak erişimim var) alt hesaplarımdır.
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: Bu post ile öğrendim daha bakma şansım olmadı evden uzaktayım.
Günlük Aktiflik süreniz: Yaz boyu bol bol aktif olurum. Diğer zamanlarda en az 1,5 saat aktif olabilirim.
Yaşınız: 12
Discord adresiniz: TheOddGarlic#1632
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: Duruma göre değişir mesajları pek takmam ama diğer durumlarda biraz başka şeylerle uğraşıp kafa toplayıp yeniden ona dönerim.
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: Türkiye'de gerçekleştirilmemiş 1-2 fikrim bulunmakta bunları sizle birlikte ilk defa gerçekleştirmek isterim.
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Benim için ilk ciddi minecraft sunucu yetkiliği olacaktır.
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): Programlama bilen bir kaç defa kendi modumu hilemi discord botumu vs. yazmış bir kişiyim. En sevdiğim dil JavaScript. Daha önce yetkili olduğum düzgün bir sunucu katılmamın ardından kapandı :(.
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): Daha bakma imkanım olmadı.

Adınız: HASAN YÜZAK
Minecraft Kullanıcı adınız: hsnxann26
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: 6-7 hafta
Günlük Aktiflik süreniz: 8 9 saat
Yaşınız: 17
Discord adresiniz: hsnxann#4732
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: kendim çözmeye çalışırım yoksa yardım alırım
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: İnsanlara destek olup ferah bir rehber kadrosuyla insanlara destek vermek
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Royal craft gibi türkiyenin en iyi swleri arasında zamanla yetki sahibi olmak isterim tabi ki
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): eklemek istediğim tek şey hayllerinizin peşinden koşun
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): bugüne kadar gördüğüm en aktif emek skyblock swlerinden üstün bi sw

Adınız: Yiğit Efe Okur
Minecraft Kullanıcı adınız: Yigit20
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: 4-5 aydır oynuyorum.
Günlük Aktiflik süreniz: 8-12 saat arası aktifim.
Yaşınız: Şu an 15 yaşındayım.
Discord adresiniz: Yiğit Efe Okur #8397
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: Öncelikle kurallar gereği bir şey yapılması gerekiyor ise yaparım. Bunun yanı sıra bir problem var ise bu probleme bir çözüm ararım. Kişi haklı ise bu olayı kabullenirim.
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: Sunucunuzun canlı desteği ile ilgilenebilirim. Bunun yanı sıra oyuncuların problemlerine yardım edebilirim. Bu arada sunucuya güncellemeler getirmek için elimden geleni yaparım.
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Gönüllülük işi anlamına geliyor. Açıkçası bunun üzerinden bir kazancımız yok. Bu yetki her ne olursa olsun oyunculara yardım etmek için var.
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): Merhaba benim adım Yiğit. Şu an 15 yaşındayım. Minecraft sunucu işlerinde oldukça iyiyim. Daha önceden sunucunuz içerisinde üst mertebelere kadar yükselmiştim fakat birkaç tatsız olay yaşanmıştı. Bugün şansımı tekrar deneyeceğim.
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): Gerçekten sunucu çok güzel ilerliyor. Birçok kişi sunucu hakkında yorumlar vs. yapıyor. Bunun yanı sıra sunucuya Survival bölümü eklenmesi güzel olmuş. Bu iki bölüm ayrı şekilde yönetiliyor. Sunucu tarzını seviyorum.

Adınız: Arda
Minecraft Kullanıcı adınız: HakedeneRespect
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: 1 haftadır
Günlük Aktiflik süreniz: 14:00 ile 05:00 arası aktifim
Yaşınız: 16
Discord adresiniz: ✾ Arda#0447
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: Sakin olmaya çalışıp sorunu çözerim.
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: Sunucuda ki kural ihlalini önlerim.Oyuncuların daha iyi olmasını sağlamaya çalışırım.
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Sevdiğim şeyi yaptığım için mutlu olurum.
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): 7-8 Yıldır minecraft oynuyorum bilgim var deneyimliyim.
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): Uzun zamandır minecraft oynuyorum nerdeyse her serverde oynadım ama cana yakın ve tam aradığım server diyebilirim herşey çok iyi.

Halil Efe Tarhan
DangerousTR2000
1 ila 2 hafta arası
3 5 değişir işe göre
14
Danger2099 #6955
sabr ederim çabalarım
herşeyi yaparım istedğiniz mutelerim vs
serverde yetklili olursam benim için büyük ve ciddi anlam katıyor
muhabbet etmeyi severim oyuncularla yardım severim küfür etmem aslaa!! byüklerime saygı gösteririim

Adınız:Fevzi
Minecraft Kullanıcı adınız:profevzi
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: Yaklaşık 3 aydır
Günlük Aktiflik süreniz:Güne göre değişiyor ama 4-5 saat
Yaşınız: 17
Discord adresiniz: Ikoha[profevzi]
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:Hemen Bunalmam ama o konu üzerinde yoğunlaşırım eğer olursaki çözemezsem dc den veya oyundan bir üst yetkiliye başvururum
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:Beni aşmayan her konuda yardımcı olurum ve Sunucunun gelişmesi için üzerime düşen görevleri yaparım
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:Oyuncuların sorularını giderebileceği yetkili bir kişi olabileceğimi düşünüyorum İnsanlara yardımcı olmak onlarla samimi olmak bana mutluluk veriyor ve işime tekrar bağlanmamı sağlıyor.
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):Samimi ve Kibar birisiyim Hemen Sinirlenmem Her İnsana saygım sonsuzdur...
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):Gayet başarılı ve kaliteli server Gelişme yolunda adımlarınızı Sizinle Birlikte Atmak İsterim.

Adım:Emre
Minecraft Nick:V1S0N
Yasım:19
Aktiflik Sürem:Ortalama 12 saat
Istediğim yetki:Rehber
Not: çoğu serverde kuruculuk yaptim rehberlik vb. Yaptim tecrübem var zaten survivaldada yardimci oluyorum. Sunucu hakkinda ise skyblok guzel fakat survival da aktiflik yok reklam yapilabilir daha fazla vaktinizi aldiysam kusura bakmayin iyi günler.

Bu arada 06.07.2019 dan 08.07.2019 a kadar yokum

Adım:Ege
Minecraft Nick:HzEgeOzcanYT
Yasım:14
Aktiflik Sürem:Ortalama 3 4 saat
Istediğim Yetki:Rehber
Discord adresiniz: ⱧⱫɆ₲ɆØⱫ₵₳₦ Ɏ₮#0031
Sunucunuzda Nelere Yardım Ederim: Sunucunuzda Komut Bilmeyenlere Yardım Ederim Duyuruları Sohbette Duyururum .
Not: Bir Çok Serverda Yetkili Oldum Tecrübem Var Şuan Bir Serverda Yetkili Değilim Serverinizi Beğendim Yetkili Olmak İsterim .

Adınız: Enes
Minecraft Kullanıcı adınız: L_Zonna
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: 1 gün :D
Günlük Aktiflik süreniz: 3 4 saat en az
Yaşınız: 16
Discord adresiniz: gndxd
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: Üst yetkiliminden yardım isterim durumu çözmeye çalışırım
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: Elimden geleni plugininden tut rehberliğine herşeyi yapmışlığım var
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Oyunculara yardım etmek beni iyi hissettiriyor
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): Normal mizah ve kara mizah seviyem iyidir çabuk sinirlenmem sinirlenirsem tam sinirlenirim
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): Tam anlamıyla mükemmel

İsteğim: Skripter o yüzden bu soruların pekde bi onemi yok
Adınız: Bilal Önver
Minecraft Kullanıcı adınız: KanedgyBO
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: 0
Günlük Aktiflik süreniz: Değişebilir
Yaşınız: 14
Discord adresiniz: Bilal#9409
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: duruma göre değişir
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: istediğiniz herhangi bir sistemi yapabilirim
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: "yeni" olmak birşey katmıyor
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): Rehberlikle alakalı olan soruları sallamayın
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): yok

Adınız:Anıl
Minecraft Kullanıcı adınız: StarBreaker
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: 2 hafta
Günlük Aktiflik süreniz:5 veya 6
Yaşınız: 14
Discord adresiniz: AnılRehber#6586
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: Sabrımı Koruyarak Sorduğu Soruları Cevaplamak
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: Sucunuzu güzelleştirmek için elimden gelen herşeyi yaparım
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Daha İyi bir Sunucu ve Zevkli bir oyun
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): Hiçbir Şekilde Egom yoktur Kendimi kimseden üstün görmem
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):Çok iyi bir server ama az yetkili olduğu için çok fazla bir şekilde küfür ediliyor o yüzden alımalara
katılmak istedim

Adınız:Enes Biçen
Minecraft Kullanıcı adınız:IMFlexia
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:Yeni başladım.(Sunucunuza)
Günlük Aktiflik süreniz:16-10-12 (Değişlik gösterebilir)
Yaşınız:15
Discord adresiniz:Flexia#4782
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:Yardım etmeye çalışırdım, yapamazsam size başvururdum.
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:Bilgi için yardıma ihtiyacı olana yardım etmeye çalışırdım vb.
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:Oyundaki tüm arkadaşların sorunları ile ilgilenip ve onlara yardım etmek beni mutlu ediyor.
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):Skyblock ve benzeri survival tarzı oyunları çok severim.
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):Sunucunuzu bir arkadaşımdan duydum çok güzel olduğunu söyledi gerçektende çok güzelmiş teşekkür ederim Zediaph bey.

Ekli dosyayı görüntüle 76364
Royal Craft - Skyblock'un En iyisi!

Royal Craft Hub sunucumuza yetkili alımları açılmıştır!

Sunucumuza yetkili alımlarını bu konuya yanıt vererek yapabilirsiniz.

- Sunucu hakkında bilgiler -
Sunucumuz Toplam 38 GB Ram kapasitesine sahiptir.

- İletişim Bilgileri -
Bize forum üzerinden veya kişisel discordum Zediaph#3392 üzerinden ulaşabilirsiniz.

- Sunucumuzda alım yapılacak yetkiler/bölümler -

Sunucumuzda yetkililer rütbe sistemi mantığıyla ilerlemektedir.
Asistan -> Rehber -> UstaRehber -> TestModeratör -> Moderatör -> Admin
Şeklinde ilerlemektedir.

Kimseye direk admin mod vs verilmemektedir.

Sunucumuzda yükselme olayı tamamen size bağlı siz ne kadar sunucu için çabalarsanız o kadar kazançlı çıkarsınız.

Kod:
Adınız:
Minecraft Kullanıcı adınız:
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:
Günlük Aktiflik süreniz:
Yaşınız:
Discord adresiniz:
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):

Yukarıda boş şablon bulunmaktadır kopyala yapıştır yaparak ilgili alanları mutlaka doldurmayı unutmayınız.

- Yetkililerde aranan özellikler -

Royal Craft yetkilisi olarak kesinlikle samimi olmalısınız hiçbir şekilde ego vs olaylarına girilmeyecek giren kişiler sınırsız banlanıcaktır.
Sunucumuz tamamen samimiyet üzerine kurulmuştur bu kural çok önemlidir.
Sohbette tek soru bile cevapsız kalmıyacak herkesle ilgileniceksiniz.
Kendinizi bir başka yetkiliyle/oyuncuyla kıyaslamak kesinlikle yasaktır. (Zediaph'dan daha aktifim ama onu ustarehber yaptın gibi)
Yaş olarak tercihen +16 ama düşük yaşta olgun kardeşlerimize de kapımız açık

Diğer kriterler başvuran kişilerle özel olarak görüşülecektir kısaca sunucuda aktif saygılı olduğunuz sürece yetkili olabilirsiniz.

Youtuber,Builder vb alımlar için discord üzerinden ulaşabilirsiniz.

/spoiler
Ekli dosyayı görüntüle 76364
Royal Craft - Skyblock'un En iyisi!

Royal Craft Hub sunucumuza yetkili alımları açılmıştır!

Sunucumuza yetkili alımlarını bu konuya yanıt vererek yapabilirsiniz.

- Sunucu hakkında bilgiler -
Sunucumuz Toplam 38 GB Ram kapasitesine sahiptir.

- İletişim Bilgileri -
Bize forum üzerinden veya kişisel discordum Zediaph#3392 üzerinden ulaşabilirsiniz.

- Sunucumuzda alım yapılacak yetkiler/bölümler -

Sunucumuzda yetkililer rütbe sistemi mantığıyla ilerlemektedir.
Asistan -> Rehber -> UstaRehber -> TestModeratör -> Moderatör -> Admin
Şeklinde ilerlemektedir.

Kimseye direk admin mod vs verilmemektedir.

Sunucumuzda yükselme olayı tamamen size bağlı siz ne kadar sunucu için çabalarsanız o kadar kazançlı çıkarsınız.

Kod:
Adınız:
Minecraft Kullanıcı adınız:
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:
Günlük Aktiflik süreniz:
Yaşınız:
Discord adresiniz:
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):

Yukarıda boş şablon bulunmaktadır kopyala yapıştır yaparak ilgili alanları mutlaka doldurmayı unutmayınız.

- Yetkililerde aranan özellikler -

Royal Craft yetkilisi olarak kesinlikle samimi olmalısınız hiçbir şekilde ego vs olaylarına girilmeyecek giren kişiler sınırsız banlanıcaktır.
Sunucumuz tamamen samimiyet üzerine kurulmuştur bu kural çok önemlidir.
Sohbette tek soru bile cevapsız kalmıyacak herkesle ilgileniceksiniz.
Kendinizi bir başka yetkiliyle/oyuncuyla kıyaslamak kesinlikle yasaktır. (Zediaph'dan daha aktifim ama onu ustarehber yaptın gibi)
Yaş olarak tercihen +16 ama düşük yaşta olgun kardeşlerimize de kapımız açık

Diğer kriterler başvuran kişilerle özel olarak görüşülecektir kısaca sunucuda aktif saygılı olduğunuz sürece yetkili olabilirsiniz.

Youtuber,Builder vb alımlar için discord üzerinden ulaşabilirsiniz.

Adınız:Ozan
Minecraft Kullanıcı adınız:Zinows
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:2 hafta
Günlük Aktiflik süreniz:8-9saat
Yaşınız:16
Discord adresiniz:xL#4520
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:Benim Çözeceğim Bisey se ben cözerim yoksa üst yetkiliye ulaşırım
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz ?: Mutlu ve Huzurlu bir Aile ortamı saglayabilirim
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Bu ilk rehberliğim değil başka serverlardada rehber olmuşluğu var yani deneyimliyim
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): Serverda çok fazla ağzı bozuk şahıslar var onlari susturup Aile ortamı sağlayabilirim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl