Bulundu ROYAL CRAFT YETKİLİ ALIMLARI AKTİF! KALİTELİ VE BÜYÜK SUNUCUDA YETKİLİ OLMAK İSTİYORSAN HEMEN BAŞVUR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adınız:Fevzi
Minecraft Kullanıcı adınız:;profevzi
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: Yaklaşık 3 aydır
Günlük Aktiflik süreniz:Güne göre değişiyor ama 4-5 saat
Yaşınız: 17
Discord adresiniz: Ikoha[profevzi]
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:Hemen Bunalmam ama o konu üzerinde yoğunlaşırım eğer olursaki çözemezsem dc den veya oyundan bir üst yetkiliye başvururum
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:Beni aşmayan her konuda yardımcı olurum ve Sunucunun gelişmesi için üzerime düşen görevleri yaparım
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:Oyuncuların sorularını giderebileceği yetkili bir kişi olabileceğimi düşünüyorum İnsanlara yardımcı olmak onlarla samimi olmak bana mutluluk veriyor ve işime tekrar bağlanmamı sağlıyor.
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):Samimi ve Kibar birisiyim Hemen Sinirlenmem Her İnsana saygım sonsuzdur...
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):Gayet başarılı ve kaliteli server Gelişme yolunda adımlarınızı Sizinle Birlikte Atmak İsterim.
Kabul edildi başarılar alımlar devam ediyor başvurunuzu mutlaka yapın genelde discorddan geri dönüş sağlıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl