Bulundu ROYAL CRAFT YETKİLİ ALIMLARI AKTİF! KALİTELİ VE BÜYÜK SUNUCUDA YETKİLİ OLMAK İSTİYORSAN HEMEN BAŞVUR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adınız:Şaban
Minecraft Kullanıcı adınız:Yedekavarinio
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:1 Ay Oldu
Günlük Aktiflik süreniz:10 ile 15 arası
Yaşınız:16
Discord adresiniz:♤│ Şaban#7361
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: çözmeye çalışırım çözemesem üst yetkiliye sorarım
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: maddi değerler sağlayamam ama manevi değerler sağlayabilirim her konuda olabilir
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:Herkese Adaletli bir şekilde davranacağımı düşündüğüm için
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):Çok Çabuk sinirlenirim ama sabırlı olma çalışıyorum bu da beni daha hırslı biri yapıyor her konuda
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):Bu sunucuya gelesiye kadar güzel serverler gorum ama en güzel emek skylbock u siz yapmışsınız benim düşüncem bu

Adınız: Cemal Uğurel
Minecraft Kullanıcı adınız: Beast
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: 7 senedir.
Günlük Aktiflik süreniz: ortalama 8-9 saat
Yaşınız: 21
Discord adresiniz: Beast#3135
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: Sakin kalır, gereken formaliteleri uygular çözüm odaklı yaklaşırım.
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: Sunucuya bana verilen yetki ışığında elimden geldiğince tüm samimiyetimle her konuda yardımcı olmak isterim.
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Bu sunucuda yetkili olmak istedim çünkü cıvıl cıvıl bol playerli bi ortamda oynayıp insanlarla haşır neşir olmak aynı zamandada skyblock oynamak hoşuma gidiyor.

Adınız:Kahraman ÖZTÜRK
Minecraft Kullanıcı adınız:CivCivBabaN
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:1 ay civarı
Günlük Aktiflik süreniz: 10 saatten fazla
Yaşınız:17
Discord adresiniz:『TR』YilanKahramaN-17#8229
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: sakin kalırım , olayı eşit çözerim
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: sunucumuzun daha iyi gelişmesi için adalet,yardımlaşma şart oldugu için insanları eşit bir şekilde çözüme ulaştırırım

Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: böyle güzel bir serverin rehberi olmak insanı gururlandırır
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): egom yoktur , adalet benim için en önemli şeydir,
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): server çok güzel bir server kaliteli bir server

Adınız: Barış Ensar
Minecraft Kullanıcı adınız: BqrisNsr_
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: 1 ay
Günlük Aktiflik süreniz: 7 8 9 saat bazen değişebiliyor
Discord adresiniz: дBarisNsr_#1876
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: o kişiyi takmam eğer yanlış birşey yaparsa mute atarım
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: adminler aktif olmadığı zaman insanlara yardıncı olurum
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: insanlara yardın etmek daha düzenli bi ortam oluşturmak
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): egosuzumdur,kibarımdır ciddiyimdir samimiyim
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):

Adınız: Mustafa Kemal Fazla Minecraft Kullanıcı adınız: KaTeRiNaXX Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: bugun girdimcok sevdim Günlük Aktiflik süreniz: kardesimle beraber oynuyoruz laptop isiniyorbiraz dinlendiriyoruz yani 16-19-22-1 6 7 saat Yaşınız: 13 Discord adresiniz: ! MustafaKemal#6693 Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: ilk once bak kardesim falan derim konusurum uzatirsa uyaririm dahada uzatirsa 15dk ban Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: geliştirmek için fikir verebilirim Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: insanlara yardimci olup tanıtmak güzel birşey ve sizinle olmak daha güzel Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): ben sanal dünyaya eğenmek için giriyorum.dünyada tüm olan bitenlerden uzaklaşmak için.Annem kardeslerim ve kedim ile yasiyoruz.Babam bizi terk etti akraba falan yok.eglence icin sorunlarımi unutmak icin giriyorum Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):sunucu eğlenceli girer girmez yardimci oldular.

Insallah alınırım :)

Adınız: Berkay
Minecraft Kullanıcı adınız: Pescostam53
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: 1 Ay
Günlük Aktiflik süreniz: Duruma göre değişebilir 3 4 yalan olmasın her gün farklı saatler olabilir
Yaşınız: 17
Discord adresiniz: Berkay
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: Kendim olayı çözerim olduğu kadarıyla
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: Saygı sevgi samimiyet
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Oyun ortamını korumaya çalışan birey
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): Rizeliyim.

Adınız: Arda Furkan
Minecraft Kullanıcı adınız: FakeHead
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: 1 Aydır
Günlük Aktiflik süreniz: Siz İstediğiniz Kadar 12 24 farketmez (Yaz Tatili İçersinde ) Kışın 6 - 4 gibi
Yaşınız: 16
Discord adresiniz: Furkan#9126
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız:Öncelikle Sakin Olurum Ve Hoşgörü ile karşılamaya çalışırım yapabileceğim bir şey ise yapmaya çalışırım eğer değil ise benim bir üst yetkilimden yardım isterim
?Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:Ben Yaklaşık 4-5 senedir bu oyunu oynuyorum ve gittiğim çoğu yerde rehber mod olmuşluğum vardır yani benim kod bilgim fazladır sizin için her şeyi yapabilirim kısaca ayrıca Maddi Manevi de destek olabilirim ^^
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Büyük Bir Sorumluluk Olduğunu belirtiyor ve eliimden geleni yapmam gerektirdiğini gösteriyor
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):Ben 15 Yaşında Bilgisiyar Oyunlarına Bağımlı Okuldan Eve Gelip Sürekli Bilgisayar Oynayan Ailesinin Sözünü Dineyen Klasik Bir İnsanım
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): Özellikle 38 Gb ram olması uzun süreli bir server olucak gibi duruyor ve bunun yanında oynanışın güzel ve eğlenceli olması serverdaki online ın artıracağına benziyor.

Son düzenleme:
Adınız: Umut
Minecraft Kullanıcı adınız: Umutsarac90
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: 02.07.2019 tarihinde başladım.
Günlük Aktiflik süreniz: 2-6 saat veya arası.
Yaşınız: 12
Discord adresiniz: Umutsarac90#4324
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: Durumu çözmeye çalışırım, eğer bunu bana birisi yaptıysa eğer o kişiyi uyarırım.
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: Kötü şeyler yapanların veya söyleyenlerin uyarabilirim, oyuncu sayısını artırmak için çalışmalar yaparım ve diğer oyuncular ve yetkililere yardım edebilirim.
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Oyundaki herkese yardım ederim ve onlar da mutlu olurlar, onların mutlu olması beni de mutlu eder.
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): Arkadaşcanlısıyım, egolu biri değilim, chatlerde yazım kurallarına dikkat ederim, yardımseverim, ve bulunduğum ortamdaki birinin üzülmesi beni de mutsuz eder ve sorunu çözmeye odaklanırım.
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): Kötü sözler söyleyenler dışında sunucudaki oyuncu ortamı çok iyi, harita tasarım çok iyi buildi yapanların ellerine sağlık, bazı insanları görmezden gelenler dışında rehber ve yetkililer çok iyi, ve benim yardımlarımla hep beraber sunucuyu daha iyi hale getirebileceğimize inanıyorum. :)

Adınız:Furkan

Minecraft Kullanıcı adınız:Furkan14456

Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:1gün

Günlük Aktiflik süreniz:sabah 8 akşam 8

Discord adresiniz:Furkan14456#3809

Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:çözmeye çalışıp o olayı bitiririm

Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:asitanlık rehber vb SUNUCU AKTİFLİĞİNİ ÇOĞALTMAK İÇİN YOUTUBEDA VİDEO CANLI YAYINLAR VB ŞEYLER YAPABİLİRİM GEREKTİĞİNDE HERKESİ UYARIRIRIM

Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: ilk görüşte aşık olduğum bir sunucusunuz

Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):8 yıldır mcr oynuyorum 4 yıllık sunucu deneyimim var

Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): çok güzel bir sunucu geleceğe yatırımı var

Ekli dosyayı görüntüle 76364
Royal Craft - Skyblock'un En iyisi!

Royal Craft Hub sunucumuza yetkili alımları açılmıştır!

Sunucumuza yetkili alımlarını bu konuya yanıt vererek yapabilirsiniz.

- Sunucu hakkında bilgiler -
Sunucumuz Toplam 38 GB Ram kapasitesine sahiptir.

- İletişim Bilgileri -
Bize forum üzerinden veya kişisel discordum Zediaph#3392 üzerinden ulaşabilirsiniz.

- Sunucumuzda alım yapılacak yetkiler/bölümler -

Sunucumuzda yetkililer rütbe sistemi mantığıyla ilerlemektedir.
Asistan -> Rehber -> UstaRehber -> TestModeratör -> Moderatör -> Admin
Şeklinde ilerlemektedir.

Kimseye direk admin mod vs verilmemektedir.

Sunucumuzda yükselme olayı tamamen size bağlı siz ne kadar sunucu için çabalarsanız o kadar kazançlı çıkarsınız.

Kod:
Adınız:
Minecraft Kullanıcı adınız:
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:
Günlük Aktiflik süreniz:
Yaşınız:
Discord adresiniz:
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):

Yukarıda boş şablon bulunmaktadır kopyala yapıştır yaparak ilgili alanları mutlaka doldurmayı unutmayınız.

- Yetkililerde aranan özellikler -

Royal Craft yetkilisi olarak kesinlikle samimi olmalısınız hiçbir şekilde ego vs olaylarına girilmeyecek giren kişiler sınırsız banlanıcaktır.
Sunucumuz tamamen samimiyet üzerine kurulmuştur bu kural çok önemlidir.
Sohbette tek soru bile cevapsız kalmıyacak herkesle ilgileniceksiniz.
Kendinizi bir başka yetkiliyle/oyuncuyla kıyaslamak kesinlikle yasaktır. (Zediaph'dan daha aktifim ama onu ustarehber yaptın gibi)
Yaş olarak tercihen +16 ama düşük yaşta olgun kardeşlerimize de kapımız açık

Diğer kriterler başvuran kişilerle özel olarak görüşülecektir kısaca sunucuda aktif saygılı olduğunuz sürece yetkili olabilirsiniz.

Youtuber,Builder vb alımlar için discord üzerinden ulaşabilirsiniz.

Adınız: Emirhan
Minecraft Kullanıcı adınız: Jedminton
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: Hiç girmedim fakat dışından güzele benziyor gireceğim forumu yollamadan önce.
Günlük Aktiflik süreniz: 6-7 Saat
Yaşınız: 17
Discord adresiniz: Jedminton#8768
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: Olayı çözmeye çalışırım pes etmem :)
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: Adaleti sağlayabilirim :)
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Büyük bir sunucuda yetkili olmamı :)
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): Eklemek istediğim yok :)

Adınız:Mustafa Berkay Şahan
Minecraft Kullanıcı adınız:Trey101
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:1hafta
Günlük Aktiflik süreniz:8-10saat
Yaşınız:15
Discord adresiniz:Musatafa0Sahan
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:geceleri reklam yapıyorlar rehber yok
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:Daha iyi düzene sokabilirim
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:Güzel anlam katıyor
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):Yok
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):Survival Gelişmesi lazım

Adınız:Eren
Minecraft Kullanıcı adınız: ErenPloster
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: 2 aydır
Günlük Aktiflik süreniz: 10/11 Saat Aktfim
Yaşınız: 14
Discord adresiniz: ! GØŁGΞ ErenPloster#7726
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: Hemen Pes Etmem.Çalışırım Çabalarım Baktım Olmuyor 5 Dakika Mola Veririm Ardından O Durumu Ortadan Kaldırıncaya Kadar Çabalarım.
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: Sunucunuzda Yeni Başlayan Birisi Olduğu Zaman Onları Bilgilendirerek Herkesin Keyif Almasını Amaçlarım
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Oyunculara Yardım Ederek Sunucuya Bi Katkı Sağlamak İstiyorum.Yani Çorbada Bizim De
Tuzumuz Olsun :D
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): +1200 Onlineli Sunucuda 2 Defa Global Skyblock Adminlik Yaptım.Tanıtım Olmasın Diye Yazmıyorum Buraya Ama Discordda Belirttim..Bu sunucuya Gelmeden Önce De+60 Kişi Çeken Skyblock Sunucusunda Rehberlik Yapmıştım.Oyuncular Gayet Memnun Du Ve O Sunucuda İşini En İyi Yapan Sensin Gibi İthamlar Alıyordum.
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):Sunucu başarılı Olmuş.Gayet memnunum Zaten memnun kalmasan RoyalVip Almazdım :D.Sunucuda Birçok Özellik Var Hoşuma Giden.

[/QUOTE]

Adınız:Eren
Minecraft Kullanıcı adınız: ErenPloster
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:2 aydır
Günlük Aktiflik süreniz: 10saat
Yaşınız:14
Discord adresiniz:
! GØŁGΞ ErenPloster#7726
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: 5dk lık mola yaparım ve ondan sonra geri ış başına gecerım ve haletmeye cok calışırım
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: rehberlik server de aile ortamı kurmak icin herşeyi yapabılırım ve sunucuda kufur hile kualnanları ya banlatırım yada mute atarım
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Onemlı seylr katıyor egolu felan olmam herkez benım ıcın aynı olur oyunda .
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): egosuzumdur,kibarımdır,komik olduğum söylenir,yazım kurallarına dikkat ederim. bu arada gerektiğinde ciddiyimdir .bilgım vardır bu konularda
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): Zaman gecırmekicin en guzel serverlerden biri bence eglencelı bir server

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl