Bulundu ROYAL CRAFT YETKİLİ ALIMLARI AKTİF! KALİTELİ VE BÜYÜK SUNUCUDA YETKİLİ OLMAK İSTİYORSAN HEMEN BAŞVUR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adınız: Kerem Yıldız
Minecraft Kullanıcı adınız: SinglePower
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: 3 Gün
Günlük Aktiflik süreniz: Ortalama 10 Saat
Yaşınız: 18
Discord adresiniz: ƧƖƝƓԼЄ_ƤƠƜЄƦ [KeReM] +18#3232
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: Kendim baş ederim.
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: Oyuncuları oyuna sevdirebilirim,yardımlaşmayı yayarım.
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:Ben oyuncu iken kimse bana soru sormaz ama rehberken sorar ve yardım ederim buda beni mutlu eder.
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):İstanbulluyum yardım etmeyi severim pek kalp kırmam kırtıtmam da.
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):Sunucu Çok güzeli, güzel olmasa pek durmam hatta grubum ile geld,k 10 kişiyiz hemen hemen.
Kabul edildi başarılar

Tek tek alınan kişileri yazmak uzun sürüyor aldığım kişiler kendilerini biliyor alımlar devam ediyor başvurmak istediğiniz bölümleride eklemeyi unutmayın Skyblock için 2 yetkili daha alıcağız aktiflik ve samimiyet önemli Survival yeni olmasına rağmen sağlam yetkililer var oraya şu an için alım yok ama başvurabilirsiniz iyi forumlar herkese

Adınız: "Kürşad Hakan TAŞKIN."
Minecraft Kullanıcı adınız: "JustKursqd."
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: "02.07.2019 Tarihinden İtibaren."
Günlük Aktiflik süreniz: "Günde 9-10 Saat"
Yaşınız: "18"
Discord adresiniz: "JustKursqd#5167."
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: "Kayıt Altına Alarak Yetkili Kişilere Ulaşmasını Sağlarım"
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: "Sunucunuza Daha Çok Online Çekeceğim Ve Hile/İllegal Vs Oranlarını Azaltacağım Daha Güzel Bir Ortam Sağlayacağım."
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: "Fazla Bir Anlam Katmıyor Yetkili Olmasam Bile Yine Elimden Gelen İyilikleri Yaparım."
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): "Minecraft Ortamında Bir Çok Sunucuda Yetkili Olarak Bulundum Bulunduğum Sunucuda Kendi İsteklerimle Yetkimi Aldırdım Ve Ayrıldım Bir Çok PvP Sunucusunda (Zelix/Temple/Valux Ve Bir Çok Sunucuda Helper Yetkisinde Bulundum) Demek İstediklerim Bukadar İlginiz İçin Teşekkürler.
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): "Sunucunuza Daha Yeni Gridim Ama Gerçekten Güzel Sunucu (: "

Adınız: "Kürşad Hakan TAŞKIN."
Minecraft Kullanıcı adınız: "JustKursqd."
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: "02.07.2019 Tarihinden İtibaren."
Günlük Aktiflik süreniz: "Günde 9-10 Saat"
Yaşınız: "18"
Discord adresiniz: "JustKursqd#5167."
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: "Kayıt Altına Alarak Yetkili Kişilere Ulaşmasını Sağlarım"
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: "Sunucunuza Daha Çok Online Çekeceğim Ve Hile/İllegal Vs Oranlarını Azaltacağım Daha Güzel Bir Ortam Sağlayacağım."
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: "Fazla Bir Anlam Katmıyor Yetkili Olmasam Bile Yine Elimden Gelen İyilikleri Yaparım."
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): "Minecraft Ortamında Bir Çok Sunucuda Yetkili Olarak Bulundum Bulunduğum Sunucuda Kendi İsteklerimle Yetkimi Aldırdım Ve Ayrıldım Bir Çok PvP Sunucusunda (Zelix/Temple/Valux Ve Bir Çok Sunucuda Helper Yetkisinde Bulundum) Demek İstediklerim Bukadar İlginiz İçin Teşekkürler.
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): "Sunucunuza Daha Yeni Gridim Ama Gerçekten Güzel Sunucu (: "

İnceleme altına alındı !

Adınız: Batuhan Namlı
Minecraft Kullanıcı adınız: MrBatuBey
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: 2 Hafta
Günlük Aktiflik süreniz: En az : 8 9 Saat
Discord adresiniz: Batuhan#2225
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: Elimden Gelen Herşeyi Yaparım. Olmadı Üst Yetkililerime Danışırım Fakat Plugin Ve Skript Konusunda Çözemeyeceğim Konu Yok :)
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: Şuan Bıraktı Fakat @SYN_T3SL4 ile 2 Yıla Aşkındır Çalışıyorum Tek Olarak İse 4 Paket Olsun Plugin Zaten Herkes Tanır Halili Çok İyi Bir Developer
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Böyle Fazla Kitleli Sunucuya Yardım Etmek Zaman Gösterip Daha Çok Yukarı Çekmek Aşırı Zevk Vericek Bana :).
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): Sizle Çalışmaktan Onur Ve Gurur Duyacagımdan Oyunculara İyi Davranacagımdan Onları Bu Sw yi Aşılayacagımdan Emin Olabilirsiniz Ayrıca Kabul Edilirsem İstanbuldaysanız Sizle Bir Çay İçmek İsterim Kolay Gelsin.
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): Sunucunuz Hakikaten Kaliteli Fazla Eleştri Yapamayacagım Ama Sizle Beraber Harika Çalışmalar Yapabiliriz Kafamda Çok Şey Varda :) Uygunsa :) .

Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: Elimden Gelen Herşeyi Yaparım. Olmadı Üst Yetkililerime Danışırım Fakat Plugin Ve Skript Konusunda Çözemeyeceğim Konu Yok :)
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: Şuan Bıraktı Fakat @SYN_T3SL4 ile 2 Yıla Aşkındır Çalışıyorum Tek Olarak İse 4 Paket Olsun Plugin Zaten Herkes Tanır Halili Çok İyi Bir Developer
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Böyle Fazla Kitleli Sunucuya Yardım Etmek Zaman Gösterip Daha Çok Yukarı Çekmek Aşırı Zevk Vericek Bana :).
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): Sizle Çalışmaktan Onur Ve Gurur Duyacagımdan Oyunculara İyi Davranacagımdan Onları Bu Sw yi Aşılayacagımdan Emin Olabilirsiniz Ayrıca Kabul Edilirsem İstanbuldaysanız Sizle Bir Çay İçmek İsterim Kolay Gelsin.
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): Sunucunuz Hakikaten Kaliteli Fazla Eleştri Yapamayacagım Ama Sizle Beraber Harika Çalışmalar Yapabiliriz Kafamda Çok Şey Varda :) Uygunsa :) .

Başvurunuz incelemeye alınmıştır başarılar dileriz.

Royal Craft Yönetim Ekibi

Başvurunuz incelemeye alınmıştır başarılar dileriz.

Royal Craft Yönetim Ekibi
Çok Teşekkür Ediyorum Sonucunuz Olumlu İse Discord Adresimi İlettim Zaten İyi Çalışmalar

Çok Teşekkür Ediyorum Sonucunuz Olumlu İse Discord Adresimi İlettim Zaten İyi Çalışmalar

Yetkili alıcağımız kişilere discord üzerinden ulaşıyoruz direk, Yetkili alırken dikkat ettiğimiz hususlar:
- Aktiflik -
-Sohbette insanlara karşı olan tavırları-
- Samimiyet samimiyet samimiyet-​

Böyle tecrübeli bir ismi değerlendirmemek ne haddimize :)

Adınız:ibrahim
Minecraft Kullanıcı adınız:BalthasarWoll
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:yaklasık 3 haftadır
Günlük Aktiflik süreniz:8 10 saat arası
Yaşınız:17
Discord adresiniz:ibrahimakkol@4818
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:elmiden geldiğince çözmeye çalısırım
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:oyunculara edebildiğim kadar yardım ederim
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:güzel bir anlam katıor oynama hevesimi arttırıyor
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):egsuzumdur yarım severimdir oyunculara yardım etmeyi severim
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):minecrafta tekrar baslama sebebim

Adınız: Emir
Minecraft Kullanıcı adınız: NaviaSkies
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:1-1.5 hafta
Günlük Aktiflik süreniz:+7 saat
Yaşınız:16
Discord adresiniz:NaviaSkies#9847
E-POSTA: [email protected]
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:kafamı dağıtmak için gezerim arkadaşlarımla vakit geçirrim
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: sunucunun dahada geliştirilmesi için fikir veririm sunucuda oynuyan insaların hakkının yenmesine izin vermem herkese yardımcı olmaya çalışırım ve çalışıcağımda
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: sunucunuzda yetkili olmak bana insanlara karşı daha çok sorumluluk almayı öğretiyor belli bir kitleyi düzenli hale getirip onlara yardımca olmak gurur veriyor
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): ben emir ede 16 yaşındayım adanada yaşıyorum daha önce adminlik builderlik rehberlik yaptım çoğu swde
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):

Adınız: Cevdet Yaylacı
Minecraft Kullanıcı adınız: ItsR3ktMC
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: Yaklaşık 1 hafta
Günlük Aktiflik süreniz: 6-7 saat (saglıgımdan dolayı biraz düştü kanımda kötü bişeyler çıktı v.s ama elimden geldiğince giricem)
Yaşınız: 15
Discord adresiniz: CevdetY#9121
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: O durumu çözmeye çalışırım
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: Daha güzel bi ortam yaratmaya çalışırım
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Valla bi anlam katmıyor ama oyuncuları falan seviyorum onlara yardm etmek isterim ki sıfırlanmadan önce ediyodum
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): Ben Cevdet 15 yaşındayım izmirde oturuyorum lise 2 ye geçtim
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): Geleceği parlak bi sunucu Umarım bu alımlardan sonra daha iyi olur

Adınız:Yiğit
Minecraft Kullanıcı adınız:YivetteMiller
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:20-30 gün
Günlük Aktiflik süreniz:3-4 saat
Yaşınız:16
Discord adresiniz:YIVETTE MILLER#3221
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:Eğer çözümü bilmiyorsam önce araştırırım eğer orda da bulamazsam bilen bir kişiye danışırım,bilen bir yetkilinin gelmesini beklerim
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:Chati sürekli kontrol ederek argo kullananlara uygun cezaları verip,yardım isteyenlere gerekli yardımı yapabilirim
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:Diğer insanlardan bir farkım olmayıp sadece onlara yardım etmek
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):Daha önceden çoğu faction,skyblock,survival serverlerde rehberlik yaptığım için tecrübeliyimdir,egom yoktur,saygım sonsuzdur,argo ve küfürden hiç hoşlanmam kaçınmaya çalışırım.
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):Gayet güzel bir sunucu ne zaman baksam server her zaman dolu sadece bazen lag sorunları oluyor onun da o kadar etkilediğini düşünmüyorum zaten sunucunun makinesi düzenli olarak bakıma giriyor ve hatalar çözülüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl