Bulundu ROYAL CRAFT YETKİLİ ALIMLARI AKTİF! KALİTELİ VE BÜYÜK SUNUCUDA YETKİLİ OLMAK İSTİYORSAN HEMEN BAŞVUR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adınız:Serhat
Minecraft Kullanıcı adınız:StarmanCZ
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:yaklaşık 4-5 ay
Günlük Aktiflik süreniz: 4-5-6bazenleri 7-inşaat ama yaz tatili diye okul açılınca 3-4 saate düsuyor
Yaşınız:15
Discord adresiniz:Serhat #2646
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: önce kendim çözmeye çalışırım olmazsa varsa başka rehber arkadaşıma sorarım o da olmazsa dc den yetkili birine ulaşırim
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: hak yememelerini sağlarim oyunculara yardım ederim
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: oyunculara yardim etmek ,sorumluluk almak,vb.
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):haksızlığa asla dayanamam yardimseverim...
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):süper sunucu ençok beğendiğim emek skyblok olması ve fazla aktif olması ve yoneticileri de super AYRICA SUNUCU SÜREKLİKENDİSİNİ YENİLEYIP GÜNCELLİYOR EN SEVDİGIM OLAY

Adınız: Rıdvan
Minecraft Kullanıcı adınız: Abatis
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: Sunucu açıldığından beri aralıklarla.
Günlük Aktiflik süreniz: En az 2 en fazla 10-12 civarı her zaman aynı olmuyor.
Yaşınız: 14
Discord adresiniz: Rıdvan#3491
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: Bana verilen yetkilere dayanarak sorunu çözmeye çalışır çözemezsem yetkililere haber veririm.
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: Bana verilen yetkilerle yardımcı olurum.
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Arkadaşlarımla vakit geçirip insanlara yardımcı olmak beni çok mutlu ediyor.
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): Belirttiğim gibi adım Rıdvan 14 yaşındayım her zaman müsait olamıyorum ancak işimi layıkıyla yapabilirim.
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): Sunucuya ilk giriş yaptığımda beğenmemiştim ancak gitgide kaliteyi görmemek elde değil.

Adınız: Cevdet Yaylacı
Minecraft Kullanıcı adınız: ItsR3ktMC
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: 1 hafta
Günlük Aktiflik süreniz: 10-15 saat
Discord adresiniz: CevdetY#9121
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: O durumu çözmeye çalışırım
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: Spamdır küfürdür azaltmaya çalışırım Ve yeni başlayan oyunculura yardımcı olurum
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Açıkça söyliyim bi anlam katmıyo fakat yeni başlıyan oyunculura yardım etmeyi seviyorum
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): Ben 15 yaşında izmirde okuyan biriyim lise 2 ye geçtim lol pubg ve minecraft oynuyorum.
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): Sunucu gayet güzel tek sıkıntı saldırılar ya

Adınız:ibrahim
Minecraft Kullanıcı adınız:BalthasarWoll
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:yaklasık 2 haftadır
Günlük Aktiflik süreniz:10 saat kadar
Yaşınız:17
Discord adresiniz:ibrahimakkol
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:üst rütbeme basvururum
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz oyunculara yardım edebilirim
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:önemli bir anlam katıor
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):ben 17 yasunda istanbulda yasayan ve 11. sınıfa giden birisiyim lol ve minecraft oynuorum
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):

Son düzenleme:
Adınız:Ayaz Savaş Minecraft Kullanıcı adınız:ByMyniax Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:1 haftadan daha fazla Günlük Aktiflik süreniz:6-12saat Yaşınız:11 Discord adresiniz: Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:O Durumu Çözmek İçin Yol Ararım Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:Sunucuda Yaşanan Sorunları Düzeltmeye Çalışabilirim Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:Sunucuyu Daha İyi Bir Yere Getirmek İçin Çalışmak Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):Bir Çok Sw lerdede Rehberlik Yaptım Boş Vakit Buldukça Sw ye Giriyorum Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):

Adınız: Kahraman ÖZTÜRK
Minecraft Kullanıcı adınız: CivCivBabaN
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:Yaklaşık 3 hafta
Günlük Aktiflik süreniz: 10 saatten fazla
Discord adresiniz:『TR』YilanKahramaN-17#8229
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:sakin kalırım
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:daha iyi hizmet verebilmek için çalışırım, adaletli olurum
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:bence çok önemli çünkü insanlar size güveniyor
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):adaletliyimdir , haksızlığa karşı boyun eğmem , egom yok ,
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): çok güzel bir sever

Adınız:süleyman
Minecraft Kullanıcı adınız: SSForC
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: 4hafta
Yaşınız:16
Discord adresiniz: SSForC#3789
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: başkalarına rahatsızlık vermeden çözmeye çalışırım
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: chatın huzurunu korurum
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: açıkcası sunucudaki kişilerle güçlü bi samimiyet bağı kurdum onlarla ilgilenmek bana sevinç verebilir
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): edebiyatım iyidir gelecektede pedogog olmayı planlıyorum yani ilgilenirim insanlarla dertfelan dinlerim severim
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): güzel bir sunucu biraz sorunları var ama yetkili kadrosuna geçince bu sorunları çözmeye çalışacağım.

Adınız:Muhammet
Minecraft Kullanıcı adınız:Zaide
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: 25 Gün Felan Oldu
Günlük Aktiflik süreniz:1-5 saat degişiyor
Yaşınız:14
Discord adresiniz:
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:SS alıp bir üst yetkili grubuma atarım sakince beklerim
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:oyuncular yardım ederim sıkıntıları olursa zevkli yardım felan ederim
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:oyunculara yardım etmek beni mutlu ediyor
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):boşver beni tanımana gerek yok
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):zevk alıyorum sunucudan

Adınız:mehmet
Minecraft Kullanıcı adınız:TavukBaban
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:3hafta
Günlük Aktiflik süreniz:5 6 saat
Discord adresiniz:Mehmet/abimbeni7bitirdi#6963
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:sakin kalmaya çalışırım
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:sunucuyu en iyi şekilde yönetmeye calisirim
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:insanlara yardım etmek mutluluk veriyor
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):egosuzumdur kendimi yüksek görmem insanlara yardım etmeyi severim
Sunucumuz hakkında görüşleriniz:Minecraft'ta tekrardan başlama sebebim

Adınız: Fatih.
Minecraft Kullanıcı adınız: Abreca123
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: 1.5 sanırım tam emin değilim ama 1 ayı geçti.
Günlük Aktiflik süreniz: 5-6-7 arası değişiyor.
Yaşınız: 15
Discord adresiniz: FatihR##4686
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: öncelikle sakin kalmaya çalışırım sonrasında eğer server ile ilgiliyse üst rütbeyle konuşurum.
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: saldırılar arttı bunları gerçekten önleyebilirim,rehberlerin gözden kaçırdığı kişiler oluyor onları susturabilirim,sunucu yararına işler yapabilirim.
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: sunucuda yetkili olmak gerçekten çok şey katıyor çünkü bunca kişi arasından seçilmiş biri oluyorum :)
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): yazdığınız gibi bence samimiyim,insanlara yardımcı olmayı seviyorum,sunucu yararına birşey yaparsam daha çok sevinirim :)
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): Sunucu hakkında görüşlerim şu yönde;yeni açılmasına rağmen gerçekten çok büyüdü eventleri çok güzel ve bunun gibi çok güzel alımlar var :)

Ekli dosyayı görüntüle 76364
Royal Craft - Skyblock'un En iyisi!

Royal Craft Hub sunucumuza yetkili alımları açılmıştır!

Sunucumuza yetkili alımlarını bu konuya yanıt vererek yapabilirsiniz.

- Sunucu hakkında bilgiler -
Sunucumuz Toplam 38 GB Ram kapasitesine sahiptir.

- İletişim Bilgileri -
Bize forum üzerinden veya kişisel discordum Zediaph#3392 üzerinden ulaşabilirsiniz.

- Sunucumuzda alım yapılacak yetkiler/bölümler -

Sunucumuzda yetkililer rütbe sistemi mantığıyla ilerlemektedir.
Asistan -> Rehber -> UstaRehber -> TestModeratör -> Moderatör -> Admin
Şeklinde ilerlemektedir.

Kimseye direk admin mod vs verilmemektedir.

Sunucumuzda yükselme olayı tamamen size bağlı siz ne kadar sunucu için çabalarsanız o kadar kazançlı çıkarsınız.

Kod:
Adınız:
Minecraft Kullanıcı adınız:
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:
Günlük Aktiflik süreniz:
Yaşınız:
Discord adresiniz:
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):

Yukarıda boş şablon bulunmaktadır kopyala yapıştır yaparak ilgili alanları mutlaka doldurmayı unutmayınız.

- Yetkililerde aranan özellikler -

Royal Craft yetkilisi olarak kesinlikle samimi olmalısınız hiçbir şekilde ego vs olaylarına girilmeyecek giren kişiler sınırsız banlanıcaktır.
Sunucumuz tamamen samimiyet üzerine kurulmuştur bu kural çok önemlidir.
Sohbette tek soru bile cevapsız kalmıyacak herkesle ilgileniceksiniz.
Kendinizi bir başka yetkiliyle/oyuncuyla kıyaslamak kesinlikle yasaktır. (Zediaph'dan daha aktifim ama onu ustarehber yaptın gibi)
Yaş olarak tercihen +16 ama düşük yaşta olgun kardeşlerimize de kapımız açık

Diğer kriterler başvuran kişilerle özel olarak görüşülecektir kısaca sunucuda aktif saygılı olduğunuz sürece yetkili olabilirsiniz.

Youtuber,Builder vb alımlar için discord üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:2haftadır
Günlük Aktiflik süreniz:12 13 saat
Discord adresiniz:ibrahimakkol
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:o durumu çözmeye çalısırım
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:oyunculara yardımcı olurum elimden geldiği kadarıyla
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:önemli bir anlam katıor
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):adım ibrahim soy adım akkol egsuzumdur kimseye kötü davramam oyunculara yardım etmeyi severim

Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:2hafdadır
Günlük Aktiflik süreniz:12 13 saat
Discord adresiniz:ibrahimakkol@4818
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:o durumu çözmeye çalısırım
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:oyunculara yardımcı olurm elimden geldiği kadarıyla
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:güzel bir anlam katıor daha fazla oynayasım gelior
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):adım ibrahim akkol 17 yasımdayım egosuzumdur kimseyi küçük görmem ve yardım etmeyi severim
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):minecrafta tekrar baslamamın tek nedeni

Adınız: leyla
Minecraft Kullanıcı adınız: WealDead
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: Tarihini hatırlamadıgım bir gün girmiştim.
Günlük Aktiflik süreniz:10-11 saat
Yaşınız: 17
Discord adresiniz: Leyla#6335
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: Kafama Takmam
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:Oyunculara Yardım & Eğlenme
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Çok İyi Bir Sunucuda Yetkili Olmayı (:
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): +20 Sunucu açtım Ve Çok Fazla Sunucuda yetkili oldum
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): Güzel Ortamı Olan Bir Sunucu
Discord üzerinden iletişime geçildi lütfen en kısa sürede cevap veriniz​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl