Bulundu ROYAL CRAFT YETKİLİ ALIMLARI AKTİF! KALİTELİ VE BÜYÜK SUNUCUDA YETKİLİ OLMAK İSTİYORSAN HEMEN BAŞVUR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adınız: Maruf
Minecraft Kullanıcı adınız: w13
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: isim değiştire değiştire 1 ay oynadım
günlük aktif süreniz:5 saat
Yaşınız: 15
Discord adresiniz: w13
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: aşırı bunaltıcı değilse kendi haline bırakırım
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: daha önce moderatörlük yapmışlığım var oyuncularla iyi anlaşarak her türlü sorumluluğu aşabileceğimi düşünüyorum
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: günün büyük bir bölümünü bu serverda harcıyorum sorumluluğumun olması neden ben saatlerimi bu servera harcıyorum sorusuna cevap olur
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): gerektiği kişiye gerektiği muameleyi yaparım ,oyuncularla anlaşabilirim, sabırlıyım , barışçılım (tartışmalarda)
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): yenilikçi yaratıcı bir server

Adınız:Yağız
Minecraft Kullanıcı adınız:ByDieDRaGoN
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:4-5 hafta
Günlük Aktiflik süreniz:Şuan başka işlerle meşgulum ama aktif kalmaya çalışıcam yaklaşık 8-10 saat
Yaşınız:16
Discord adresiniz:ByDieDRaGoN-Yağız#9345
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:İlk önce bunaltıcı bir durum ile karşılatşığımızda sakin olmalıyızki sorunu kökten çözebilelim eğer bizim yetki dışımızda olursa üst yetkililere sorunu söyleyip halletmeye çalışırız.O sorun bitene kadar o sorunla uğraşırım
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:Sunucu için düzen ve tutumu yakalayabilirim
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:Benim için güzel bir anlam katıyor arkadaşlara yardım etmek ve sorunlarını çözmek gibi.
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):Eklemek istediğim Deneme adminlik ve asistanlık yaptığım var ((Asistanlık burdaydı zaten :D))
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):Sunucuya çok fazla emek verilmiş ve hala emek veriliyor güzel eventler oluyor gün içerisinde güzel bir sunucu

Adınız:Emre

Minecraft Kullanıcı adınıız: PrimerTroll34

Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:2 Ay

Günlük Aktiflik süreniz:7 saat

Yaşınız:15

Discord adresiniz:Emre S. // PrimerTroll #0415

Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:Kafamı yorar ve doğru bir düşünceye varmaya çalışırım

Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:Sunucu için oyunculara oyun oynarken ne yapmalarını nasıl saygılı olunur yetkililere karsi ve sunucu hakkında iyileştirmeler yapardım

Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:Sunucuda yetkili olmak herkes için ii birsey fakat yetkili olmak sorumluluk gerektirir ve ben nu sorumlulugu üstleniyorum

Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):Ben 15 yaşında lise 1 öğrencisiyim Mersinde yaşıyorum Memleketim Malatya idir bu kadarını anlatmak istiyorum

Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):sunucu gerçekten güzel ve emeklere karsilik veren bi sunucu bu sunucuya oynamam ve sevmemin amacı budur.

TEŞEKKÜRLER Gerekliilgiyi gösteriniz için

Adınız: leyla
Minecraft Kullanıcı adınız: WealDead
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: Tarihini hatırlamadıgım bir gün girmiştim.
Günlük Aktiflik süreniz:10-11 saat
Yaşınız: 17
Discord adresiniz: Leyla#6335
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: Kafama Takmam
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:Oyunculara Yardım & Eğlenme
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Çok İyi Bir Sunucuda Yetkili Olmayı (:
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): +20 Sunucu açtım Ve Çok Fazla Sunucuda yetkili oldum
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): Güzel Ortamı Olan Bir Sunucu

Adınız: Anıl
Minecraft Kullanıcı adınız: Mirai
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: 2 Haftadır
Günlük Aktiflik süreniz: 6-8 Saat arası.
Yaşınız: 19
Discord adresiniz:
Mirai Ama Low#1748
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: Sorunu çözene kadar uğraşırım.
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: Yaratıcı fikirler önerebilirim, Oyuncularla ilgilenip, onlara yardım edebilirim, sorunlarını çözebilirim
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Böylesine ilgili ve sempatik Oyuncuların bulunduğu kaliteli bir Sunucu'da yetkili olarak hizmet vermek beni gururlandırır.
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): Adım Anıl 19 yaşındayım, Mersinliyim. Mersin üniversitesi Fen - Edebiyat fakültesi bölümünde okuyorum, 2-3 Senedir Minecraft Sunucuların'da yetkili olarak çalışıyorum.
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): Sunucu'da 2 haftadır oynuyorum, gözlemlerim; Sunucu çok kaliteli bir sunucu, oyuncuları ve yetkilileri aşırı şekilde ilgili, samimi, sempatik ve canayakın. Sunucu'da ki sistemler'de çok hoş daha önce başka Sunucular'da görmediğim sistemlere sahip.

Merak Ettim bile :D
Yetkili rütbesine göre görevi olur rehberse oyun içi chatle ilgilenir adminse daha farklı şeylerle ilgilenir adminliğe ulaşan kişilere bölüm yöneticiliği verilecek mesela Skyblock admini olucak skyblocku yöneticek bütün sorumluluk onda olucak gibi gibi

Adınız:Muhammed Çağrı Sungur
Minecraft Kullanıcı adınız:TurkNoobTR
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:Adınızı Baya duymuşdum yalan olmasın 1 ay
Günlük Aktiflik süreniz:günlük 6 saat
Discord adresiniz:BixWizzy#6229
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:Uyarırım Uymazsa Eyer Mute Yada Ban Atarım
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:Sunucu İçin Yardım ederim bilgilerim kadar öneri yaparım
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:suncuda yetkili olmak büyük bir sorumluluk üstlendir eyer seçilmişsemde benim bilgilerimi uygun görmüşlerdir
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):ben asla terbiyemi bozmam annem küfredilse bile terbiyemi bozmayıp mute yada ban atarım
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):sunucu çok güzel adetan aşık oldum

Adınız:Enes
Minecraft Kullanıcı adınız:YlmPower
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:yaklaşık 2 ayı geçti sanırım
Günlük Aktiflik süreniz:Aktiflik sürem değişir fakat afk kalmayıda sayarsak 10 saate kadar yükselebilir.
Discord adresiniz:YlmPower#3373
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:üstesinden gelmeye çalışırım eğer konu beni aşıyorsa durumu kurucuya bildiririm
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:Sunucu için herkese yardım edebilirim elimden geldiğince chat vesayire
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:Sadece sunucuya katkıda bulunmak ve suç işleyenlere cezasını vermek
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe

Adınız:Demirhan
Minecraft Kullanıcı adınız:Demo442
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:5 gün
Günlük Aktiflik süreniz:10 saat (12:00 , 15:00 arası sabah) geri kalanı ise gece yarısına kadar devam ediyor
Yaşınız:15
Discord adresiniz:Demirhan/15#7501
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:Ben çabuk sinirlenen biri değilim o yüzden kolay kolay bunalcağımı sanmam ama bunalma durumunda oyunculara kesinlikle sataşmam biraz konuşma yeteneğimde olduğu için yazarak anlaşamıyosak dc çağrırım ve sorunu konuşarak rehberlik yaparak çözmeye çalışırım
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:Rehberlik konusunda iyiyim yani bir rehberden ne beklerseniz yapabilrim
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:Benim için oyuna daha konsantre olmamı sağlar diye düşünüyorum eve eğlenirim
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):Ben bu sunucuda güzel bir yetkili olcağımı düşünüyorum Yaşıma göre gayet olgun olduğumu soyler herkes ama tabi arada chatlede goy goy yapmak iyi olur
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):Şahane bir server olmuş elinize emeğinize sağlık daha da gelişcek inş

Adınız:Hüseyin
Minecraft Kullanıcı adınız:HuseyinDayi
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz:Server Açıldığı Günden Beri
Günlük Aktiflik süreniz:10 saat
Yaşınız:18
Discord adresiniz:「 Huseyin 」18#9452
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?:Eğer Sorun Beni Aşmıyorsa Benim Yetkilerim İçerisindeyse Gereğini Yaparım Eğer Değilse Admine Başvururum.
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz:Sunucuya Yeni Başlayan Oyuncuları Sunucuda Tutabilmek İçin Elimden Gelen Her Şekilde Yardım Edip Onları Sunucuda Tutmaya Çalısırım.
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:Günün Neredeyse 10 Saatini Birçok İnsanla Konuşarak Onlarla Sohbet Etmek Beni Rahatlatıyor ve İnsanlara Yardım Etmek Hoşuma Gidiyor.Huzur Veriah
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):Sıcak Kanlı Birisiyim, İnsanlara Kendimi Çabucak Sevdiririm. Gerektiğinde Ciddi'de olurum Samimi'de
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):Sunucu Açıldığı Günden Beri O Kadar Hızlı Büyüdiki Buda Sunucunun Ne Kadar Güzel Eğlenceli Olduğunu Gösterir. #DURMAKYOKYOLADEVAM

Adınız: Emirhan Orakcı
Minecraft Kullanıcı adınız: Emirhan_OrakcPvP (Bir gün değiştireceğim)
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: 5d- 6d
Günlük Aktiflik süreniz: En az : 3 Saat En çok : 6 -9 (Güne bağlı)
Yaşınız: 13
Discord adresiniz: Çarlinin Meleği#3485
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: Eğer sorunu halledecek bir yetkim varsa düzeltirim. Konudan uzaksam ve yetkim el vermezse yetkiliye danışırım.
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: Daha düzgün eğlenceli bir ortam yapabilirim.
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?: Size destek verip daha kaliteli bir ortam sunmak isterim.
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz): Egosuzumdur, eğlenceliyimdir, saygılı ve kibarımdır
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı): Oldukca güzel başarılarınızın devamını dilerim.

Adınız: Kerem Yıldız
Minecraft Kullanıcı adınız: SinglePower
Sunucumuzda ne kadar zamandır oynuyorsunuz: 3 Gün
Günlük Aktiflik süreniz: Ortalama 10 Saat
Yaşınız: 18
Discord adresiniz: ƧƖƝƓԼЄ_ƤƠƜЄƦ [KeReM] +18#3232
Başınıza gelen bunaltıcı bir durum karşısında ne yaparsınız?: Kendim baş ederim.
Sunucumuz için neler yapabilirsiniz: Oyuncuları oyuna sevdirebilirim,yardımlaşmayı yayarım.
Sunucumuzda yetkili olmak sizin için ne anlam katıyor?:Ben oyuncu iken kimse bana soru sormaz ama rehberken sorar ve yardım ederim buda beni mutlu eder.
Kendinizi tanıtın (eklemek istedikleriniz):İstanbulluyum yardım etmeyi severim pek kalp kırmam kırtıtmam da.
Sunucumuz hakkında görüşleriniz(isteğe bağlı):Sunucu Çok güzeli, güzel olmasa pek durmam hatta grubum ile geld,k 10 kişiyiz hemen hemen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl