RegendNW MMORPG OrtaÇağ %90 Tamamlandı 3D Modeller Silahlar Açık Dünya Krallıklar #EkipToplanıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan goksan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.366
Başında başkası varmış, seve seve gelirim.
eğer Metehan gibi para yemiyeceğine söz veeeer!
Metehanı Fazla Tanımam Ama Biz Paraya Fazla Önem Vermedik Başlangıçta satın almak isterseniz premium item var daha sonrası için viplik var. Yetkililerimiz Oyunculara Karşı ilgili no problem :D

Güzel Server Kesin Gelmicem :d

Sunucu güzele benziyor gerçekten. Eklentiler güzel, konu tasarımı geliştirilebilir. Başarılar.

Güncelleme
Aktif Ve Pasif Skiller Değiştirildi / Eklendi
TexturePack fps oranı arttırıldı kaliteli ve kasmayan pack düzenlendi
Yazı fontu değiştirildi.
@MitterWeaL Son 2'si senin için.

Sunucunun açılışı neden ertelendi acaba ?

Kendisi ekibimizin değerli bir müşterisi. Sunucuyu yakından görmesem de güzel bir şey olacağına inanıyorum, başarılar :) - Kemal

Herhangi bir yetkili alımı varsa koşarak gelmek isterim, bilmem bilirseniz sunucunun en iyi mod ve adminliğini yapmış kişiyim şimdiye kadar :)
Bir çıkarım olsun da istemem, çok sıkılıyorum bilgisayar başında oyalanırım en azından.

Herhangi bir yetkili alımı varsa koşarak gelmek isterim, bilmem bilirseniz sunucunun en iyi mod ve adminliğini yapmış kişiyim şimdiye kadar :)
Bir çıkarım olsun da istemem, çok sıkılıyorum bilgisayar başında oyalanırım en azından.
Server'da maalesef alım yok dostum '':/''. Eğer ki alım yapacak olursak bizimle skypeden veya discorddan iletişim kurmayı sakın unutma.

Sunucu için uğraşıldığı fazlasıyla belli çok hoşuma gitti kesinlikle oynayacağım burda

Şuanda Bakımdayız 2 Aydır Çalışmalarımız Sürüyor Sunucuyu Tamamen Değiştirip/Güncelledik Büyücü Gibi Sınıflar Eklendi Konu Yakın Zamanda Güncellenecek.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl