RegendNW MMORPG OrtaÇağ %90 Tamamlandı 3D Modeller Silahlar Açık Dünya Krallıklar #EkipToplanıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan goksan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.366
Bahse bile girerim çok güzel olur bu sunucu ama tek bir kötü yanı var türkiye de tutucağını hiç sanmiyorum kanka!

Bahse bile girerim çok güzel olur bu sunucu ama tek bir kötü yanı var türkiye de tutucağını hiç sanmiyorum kanka!
Kanka Biraz Daha Sadeleştireceğim Texturepack falan değişim yapıyorum şuan maalesef cumaya kadar sabahlama çelınç olacak Kaliteli Oyuncuların Oynayacağı Bir Yer Fazla Slot Vermeyeceğim Zaten.

Kanka Biraz Daha Sadeleştireceğim Texturepack falan değişim yapıyorum şuan maalesef cumaya kadar sabahlama çelınç olacak Kaliteli Oyuncuların Oynayacağı Bir Yer Fazla Slot Vermeyeceğim Zaten.
Kanka yinede vds nin parasini çikartman gerekicek ;)

Açıkcası kaliteniz yazım türünüzden bile belli ediyor, birilerinin çıkıp '3D Modelleme' ile güzel bir projenin ortaya çıkacağını zannediyor, oysa ki düşünseler bilgisayarı çoğu sistemin altında olan oyuncular var.

Yazdığınız mesajın düzeltilmiş hali: "Neden eksi, acaba bir eksiğimiz veya hatamız mı oldu? Beğenmediğiniz bir şey varsa bildiriniz. Gerekli düzeltmeyi ve gerekli eklentileri ekleriz."
Egonda boğul.

Neden ScoreBoard'larda "Externity" adı kullanılıyor.
Alıntı olduğu besbelli!
O sunucuda dünya emeğimi harcadım, bir çocuk yüzünden yediler.
Egomu tatmin edeyim, yaklaşık 600-700 kadar hesaptan tek tek itemleri alıp bir sandığa koydum.
Her ne kadar Metehan'a düşman da olsam çalıntı sistemlerle burada konu açamazsınız!

Dostum Dikkatin Için Seni Ödüllendireceğim Metehanın kapatılan sunucusunu geliştirerek açıyoruz evet doğru tahmin tartaruscraft Paketler Şuanda Bizde Metehandan Almış Bulunmaktayım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Neden ScoreBoard'larda "Externity" adı kullanılıyor.
Alıntı olduğu besbelli!
O sunucuda dünya emeğimi harcadım, bir çocuk yüzünden yediler.
Egomu tatmin edeyim, yaklaşık 600-700 kadar hesaptan tek tek itemleri alıp bir sandığa koydum.
Her ne kadar Metehan'a düşman da olsam çalıntı sistemlerle burada konu açamazsınız!

Dostum Dikkatin Için Seni Ödüllendireceğim Metehanın kapatılan sunucusunu geliştirerek açıyoruz evet doğru tahmin tartaruscraft Paketler Şuanda Bizde Metehandan Almış Bulunmaktayım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ha şunu yazaydın :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl