⇢ RandomTP Eklentisi - Sade Ve Kişileştirilebilir - Hemen Ücretsiz İndir | Türk Yapımı Eklenti - 1.8 - 1.13 Discord: ⇢ CAN147#1757 - Videolu Tanıtım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CAN147

Ahanda Zümrüt!
Elmaslar
665
Discord İzni

Discord:

CAN147#1757

Merhaba yeni bir eklenti ile sizlerleyim bu eklentiyi geliştirmemin amacı şu ki,
bazı survival ve faction sunucuları randomtp eklentilerinde sorun yaşıyorlar ben de düşündüm ki,
türk yapımı bir eklenti yaparsam işlevli olur ve işlerini görebilirler,
bu yüzden şuanda sizin karşınızda bu eklentiyi tanıtmak için bulunmaktayım,
tanıtım videosunu izleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz
/rtp - randomtp.yetki

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Merhaba yeni bir eklenti ile sizlerleyim bu eklentiyi geliştirmemin amacı şu ki,
bazı survival ve faction sunucuları randomtp eklentilerinde sorun yaşıyorlar ben de düşündüm ki,
türk yapımı bir eklenti yaparsam işlevli olur ve işlerini görebilirler,
bu yüzden şuanda sizin karşınızda bu eklentiyi tanıtmak için bulunmaktayım,
tanıtım videosunu izleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz
/rtp - randomtp.yetki

Bu eklentiyi türkçeleştirmeniz gerçekten sunucu sahiplerini mutlu edecek, başarılar :)

Bu eklentiyi türkçeleştirmeniz gerçekten sunucu sahiplerini mutlu edecek, başarılar :)
Türkçeleştirmek mi o.O
Bu eklentiyi ben kodlayıp paylaştım konuyu iyi okumanız dileğiyle.

Minecraft piyasasında olmayan eklentilere yönelmen iyi olacak. Yaptığın eklentilerin aynısı var zaten hem boşuna yoruluyorsun.

Emek verilmiş bir eklenti gibi gözüküyor başarılar..​

Minecraft piyasasında olmayan eklentilere yönelmen iyi olacak. Yaptığın eklentilerin aynısı var zaten hem boşuna yoruluyorsun.
Evet ancak konuda da bahsettiğim gibi bazı sunucu sahipleri varolan eklentilerin çoğunu çalıştıramıyor bu nedenle yaptım yoksa neden yapma gibi gereksinim olsun ki?

Videoda müzik sesini bastırmış :v.Eline sağlık benzerleri olsa da işe yarayacaktır illaki.

Güzel plugine benziyor elinize sağlık deneyip göreceğim

Boşa yorulmuyor. Eklenti yaptıkça kendini geliştiriyor.

Eklentide gözüme bir nokta çarptı, videodan gördüğüm kadarıyla yalnızca x ve z ekseninde koordinatlar oynuyor. Normal bir dünyada eklentiyi tanıtsanız daha iyi olabilirdi. Performansı hakkında da bilgi sahibi olurduk. Bunun yanısıra random sayıları 0-1000 arası gibi bir değer vermek yerine, geçerli dünyada yüklenmemiş chunkları bulup o chunkların 0-1000 block yakınına teleport edilmesini sağlayabilirsiniz. Çok daha kullanışlı olur. Elinize sağlık. Gelişmeniz dileğiyle...

Faydalı bir konu ihtiyacı olan kişiler elbet vardır ellerinize sağlık​

Eklentide gözüme bir nokta çarptı, videodan gördüğüm kadarıyla yalnızca x ve z ekseninde koordinatlar oynuyor. Normal bir dünyada eklentiyi tanıtsanız daha iyi olabilirdi. Performansı hakkında da bilgi sahibi olurduk. Bunun yanısıra random sayıları 0-1000 arası gibi bir değer vermek yerine, geçerli dünyada yüklenmemiş chunkları bulup o chunkların 0-1000 block yakınına teleport edilmesini sağlayabilirsiniz. Çok daha kullanışlı olur. Elinize sağlık. Gelişmeniz dileğiyle...
Siz de farkındasınızdır büyük ihtimalle yazı yazan birinin yazısı güzelken bazı insanların yazıları berbattır karmaşık ve okunmazdır kodlama yani kod dilini kullanırken siz veriyi .. şekilde çekersiniz ben ise farklı bir şekilde çekerim "gelişme" konusuna gelirsek teşekkürler herkesin gelişmesi gerekiyor hiç bir şekilde tamamiyle gelişemesiniz..

Zamanında tandığım iyi adminlerden ve kuruculardan güzel konu ve güzel anlatım faydalananlar için güzel

Siz de farkındasınızdır büyük ihtimalle yazı yazan birinin yazısı güzelken bazı insanların yazıları berbattır karmaşık ve okunmazdır kodlama yani kod dilini kullanırken siz veriyi .. şekilde çekersiniz ben ise farklı bir şekilde çekerim "gelişme" konusuna gelirsek teşekkürler herkesin gelişmesi gerekiyor hiç bir şekilde tamamiyle gelişemesiniz..

Tabii ki kimse tam anlamıyla gelişmiş sayılmaz fakat bazı insanlar bazı konularda diğer insanlardan daha çok kendini geliştirmiş oluyor. Ek olarak söylediğim şeyin kodlama tarzıyla bir alakası yok daha çok kurduğunuz algoritmayla alakalı. Kullanıcının bulunduğu konumdan 0-1000 uzağa gitmesi yerine ona en yakın yüklenmemiş chunkların 0-100 uzağına gitmesini sağlayabilirsiniz. Bu şekilde henüz yüklenmemiş bir chunkta oyuncu rahatlıkla oyuna yeni baştan başlayabilir. Diğer türlü oyuncu doğma noktasında bu komutu yazarsa pek de uzağa gitmiş sayılmaz. İyi günler dilerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl