RADHON
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 13
- Puanlar
- 2.030
- Yer
- Istanbul
- Minecraft
- RADHON
Discord:
radhon
Evet doğru hatırlıyorsunuz, Radiagon'un şuanki haliyle 1 sene önce oynadığınız hal arasında dağlar kadar fark var. Eski sunucuda sadece moblardan ekipman düşürüyordunuz, ekipmanların sayısal değerleri berbattı, zindan tasarımları yeterli değildi, moblar ve sınıflar dengeli değildi. Bu saydıklarım üzerine sayacağım yüzlerce şey daha varSunucuda geçen sene açıldığı zaman oynamıştım, wynncraft benzeri 3 4 tane sınıf olan her sınıfın kendine ait yetenekleri olduğu bir mmorpg sunucusuydu. Moblardan kılıç yay asa sınıfınıza ait zırh vs. düşürüyordunuz , hatırladığım kadarıyla dungeonlar vardı fakat dönemiyorduk çünkü girmesi aşırı zordu. O zaman açıldığında lag problemi çok fazla vardı bu açılışta umarım olmaz ve en önemlisi sunucu zorluğunu normal mmorpgler gibi yapmayın insanlar bir minecraft sunucusuna sırf level atlamak, daha iyi eşya kuşanmak için 4 5 ayını veremez (sadece mob keserek).

Güncel Radiagon'da oyuncu nasıl gelişeceğini kendisi belirler. Ekipman için örnek verecek olursam, ekipman elde etmenin farklı yolları var. İster moblardan düşür, ister üret, istersen zindandan elde et. Üretim olayına fazla detaya girmeden değinecek olursam, mekaniği komplike ama anlaması ve uygulaması aşırı zevkli. Dediğim gibi gelişmeleri buradan video olarak paylaşacağım. Ayriyetten Radiagon'unda discord sunucusu var. Sunucunun gelişimine şahit olmanız için bu konuyu açtım, burada yazılan fikirleri geliştirme sürecinde dikkate alacağım.