Skript Paylaşımı PROFESYONEL RAPORT SİSTEMİ [LoL] Benzeri.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:peh alıntı yaz baride ortalık karışmasın böyle şey benim başıma geldi velet geldi benim şeye benim yaptım şey diyor forumu veletler bastı aman tanrım didim

Aynen Kardeş Kendi Yaptığım Skript'e Adam Geliyo Bunu Sen Yapmadın Diyo
Bende Kanıt Göster Diyorum Kanıt Yok %100 Yapmadın Diyo Lafa Bak :D :D

Nasıl kanıt yok?
Benim genel skriptimi çalman koskocaman bir kanıt. Doğru düzgün çalmayı bile beceremiyorsun, bazı özelliklerini bozmuşsun.

evet ya Forumları Veltler bastı la bi gidinde cici bi şeylerle ugrasın milletin emegine saygı duyun :D Forumu veletler bastı bizim tayfa geri kaldı :)

La Onu İnkarmı Ettim Ben?
Ben Bu Skriptten Bahsediyorum Adamım ?

modaa modaaaaaaaaaa kardeş moda bu şeyler moda oldu :D herkez biryerden moda tutkusu oldu[DOUBLEPOST=1447066714,1447057568][/DOUBLEPOST]
Nasıl kanıt yok?
Benim genel skriptimi çalman koskocaman bir kanıt. Doğru düzgün çalmayı bile beceremiyorsun, bazı özelliklerini bozmuşsun.
Kardeşim trollmusun ya allah Spawn yapiyor bilerek rapor edicem seni 2 1 yorum yazdımı katılmıyorum diye yapiyor Rarpor edildin kardeş kusra bakma@ImHai Arkadaş trollcü bilerek katılmıyorum yapiyor spawn Moonstalker uyarımsınız su arkadaşi.:mad::mad::mad:

modaa modaaaaaaaaaa kardeş moda bu şeyler moda oldu :D herkez biryerden moda tutkusu oldu[DOUBLEPOST=1447066714,1447057568][/DOUBLEPOST]
Kardeşim trollmusun ya allah Spawn yapiyor bilerek rapor edicem seni 2 1 yorum yazdımı katılmıyorum diye yapiyor Rarpor edildin kardeş kusra bakma@ImHai Arkadaş trollcü bilerek katılmıyorum yapiyor spawn Moonstalker uyarımsınız su arkadaşi.:mad::mad::mad:
Neyin kafasini yasiyorsun sen ya burada katilmama hakkim var benim istedigim kadar mesajina katilmam.

Moonstalker herkezin forumunu kötülüyosun gitde kendini forumunu kötüle.
mesaj atmayıda bırak artık adamlar senden rahatsız oluyolar anlamıyomusun sinirine dokunuyosun artık insanların durmadan forumları kötülüyosun .

Moonstalker herkezin forumunu kötülüyosun gitde kendini forumunu kötüle.
mesaj atmayıda bırak artık adamlar senden rahatsız oluyolar anlamıyomusun sinirine dokunuyosun artık insanların durmadan forumları kötülüyosun .
Burada tek rahatsiz olan sensin. Ancak hatani goremiyorsun.

Neyin kafasini yasiyorsun sen ya burada katilmama hakkim var benim istedigim kadar mesajina katilmam.
Moonstalker bence bunu tek bir öğrenmenin yolu var adam kendisi yaptığını iddaa ediyor ona bence skript bilgilerini sor bence.

Sent from my iPad using Tapatalk[DOUBLEPOST=1447240738,1447180998][/DOUBLEPOST]o anlamda demedim :/. Bunu öğrenmenin tek yolu skript bilgilerini sına dedim yani o bence yaptı demiyom.

nedensiz bir sürü report oluşacaktır tr serverlerinde günde atılacak report sınırı filan varmı ?

Var Zaten Ayarladım Onu Bi Süresi Var Öyle Adam Kafasına Göre Durmadan Atamıyo Ve Bilerek Atarsa Anlaşılıyo Mesaj Geliyo .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl