Skript Paylaşımı PROFESYONEL RAPORT SİSTEMİ [LoL] Benzeri.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByMertReis

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere LoL Benzeri Olan Profesyonel Bir Raport Sistemini Vereceğim.

İNDİRME LİNKİ:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VİRÜS TOTAL:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

RESİMLER

9EWEok.png

ZJjJda.png

rRXREm.png

yRJRVj.png

ama bu öyle değilki. bu normal sırf bir neden var diye lole benzeyecek değil. lolde birsürü seçenek felan var.

Hem skripti dosya değilde kod olarak paylaşsanız daha iyi olurdu.

Ben Dosyada Vermeyi Tercih Ettim.[DOUBLEPOST=1446452408,1446452338][/DOUBLEPOST]Birde Ben Bunu Geliştireceğim Yani command /raporet <player> yazınca o kişi için çhest açılacak ve ordan 4 tane yün olucak birisi küfür etti diye olucak birisi hile diye olucak.Böylelikle lole benzicek bu daha beta aşamasında.

Ben Dosyada Vermeyi Tercih Ettim.[DOUBLEPOST=1446452408,1446452338][/DOUBLEPOST]Birde Ben Bunu Geliştireceğim Yani command /raporet <player> yazınca o kişi için çhest açılacak ve ordan 4 tane yün olucak birisi küfür etti diye olucak birisi hile diye olucak.Böylelikle lole benzicek bu daha beta aşamasında.
Bari mediafire gibi iyi bir upload sitelerine yükleseydin. Dosya.tc'de çok fazla kalmıyor dosyalar.

Bidahakine Koyucam Aklıma Gelmedi.

Sen şu benim genel skripti 2 farklı forumda 2 kere paylaşan kişi değil misin?
Büyük ihtimal bu skriptde alıntı.

Buna güvenmeyin arkadaşlar.

Raport nedir ?
"Rapor" olmalıdır.

Moonstalker çık git şu forumdan velet.
Herşeye Alıntı Diyosun Bul Skripti Ondan Sonra Gel Buraya !
Birisine küfür eden birisine güvenmeyeceksiniz herhalde?
Benim skripti çalıp kendinin gibi her forumda paylaşıyorsun sonra küfür ediyorsun öyle mi??

güzel kullanışlı :)

Çalıntıya Hayır !
Kardeşim Çalıntı Yapmanın Amacı Ney ?
Bizim Ülkemiz Başka Şeyler Üretmek Yerine Üretilmiş Şeylerin Aynısını Paylaşıyor !
Bence Bu Yapılan Büyük Bir Yanlış Hem
Moonstalker Gibi Birine Bunları Demek Hiç Hoş Olmuyor Bence !

Birisine küfür eden birisine güvenmeyeceksiniz herhalde?
Benim skripti çalıp kendinin gibi her forumda paylaşıyorsun sonra küfür ediyorsun öyle mi??
Senin skriptinin konunu nerden bulcam ?

Sent from my iPad using Tapatalk

La Bu Benim Skript Hala Çalıntımı Diyonuz Siz. Haykırdım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl