- Elmaslar
- 2.019
- Minecraft
- TheGaMeLiFe_HD
Discord:
BloodyX#4069
BloodyX#4069
Vur de vurayım dedeSen şu benim genel skripti 2 farklı forumda 2 kere paylaşan kişi değil misin?
Büyük ihtimal bu skriptde alıntı.
Buna güvenmeyin arkadaşlar.
Nasıl kanıt yok?Aynen Kardeş Kendi Yaptığım Skript'e Adam Geliyo Bunu Sen Yapmadın Diyo
Bende Kanıt Göster Diyorum Kanıt Yok %100 Yapmadın Diyo Lafa Bak :D :D
BloodyX#4069
evet ya Forumları Veltler bastı la bi gidinde cici bi şeylerle ugrasın milletin emegine saygı duyun :D Forumu veletler bastı bizim tayfa geri kaldı :)Aynen Kardeş Kendi Yaptığım Skript'e Adam Geliyo Bunu Sen Yapmadın Diyo
Bende Kanıt Göster Diyorum Kanıt Yok %100 Yapmadın Diyo Lafa Bak :D :D
BloodyX#4069
Kardeşim trollmusun ya allah Spawn yapiyor bilerek rapor edicem seni 2 1 yorum yazdımı katılmıyorum diye yapiyor Rarpor edildin kardeş kusra bakma@ImHai Arkadaş trollcü bilerek katılmıyorum yapiyor spawn Moonstalker uyarımsınız su arkadaşi.:mad::mad::mad:Nasıl kanıt yok?
Benim genel skriptimi çalman koskocaman bir kanıt. Doğru düzgün çalmayı bile beceremiyorsun, bazı özelliklerini bozmuşsun.
Neyin kafasini yasiyorsun sen ya burada katilmama hakkim var benim istedigim kadar mesajina katilmam.modaa modaaaaaaaaaa kardeş moda bu şeyler moda oldu :D herkez biryerden moda tutkusu oldu[DOUBLEPOST=1447066714,1447057568][/DOUBLEPOST]
Kardeşim trollmusun ya allah Spawn yapiyor bilerek rapor edicem seni 2 1 yorum yazdımı katılmıyorum diye yapiyor Rarpor edildin kardeş kusra bakma@ImHai Arkadaş trollcü bilerek katılmıyorum yapiyor spawn Moonstalker uyarımsınız su arkadaşi.:mad::mad::mad:
Burada tek rahatsiz olan sensin. Ancak hatani goremiyorsun.Moonstalker herkezin forumunu kötülüyosun gitde kendini forumunu kötüle.
mesaj atmayıda bırak artık adamlar senden rahatsız oluyolar anlamıyomusun sinirine dokunuyosun artık insanların durmadan forumları kötülüyosun .
Sana ne oluyo len ben yaptım.La Bu Benim Skript Hala Çalıntımı Diyonuz Siz. Haykırdım :D
Moonstalker bence bunu tek bir öğrenmenin yolu var adam kendisi yaptığını iddaa ediyor ona bence skript bilgilerini sor bence.Neyin kafasini yasiyorsun sen ya burada katilmama hakkim var benim istedigim kadar mesajina katilmam.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!