Prisoners Grafik - İmza - Ayraç - Tek Resim - Photoshop kit. Ve daha fazlası....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Prisoners

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
48
rJGr6B.png

İmza seçenekleri;

nJ48l1.jpg

V3jqqP.jpg

lbAaol.jpg

GyjLQy.jpg
Market bilgilerinizi yazacağınız afiş;

V3bpMv.jpg
Minecraft Sunucu Ayraç;

Satıldı.
rJ7dVP.jpg

Yönlendirme;

Tasarım satın alan kişiler bu alana yazılacaktır;
  • @CanYanli61 / Ekonomik paket + imza. Bizi seçtiğin için teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam sizden çok şey bekliyorum, başarılısınız.

Başarılısınız hakkaten. başarılar

Hocam yazım hatasından geçinilmiyor.. '':/''

Gayet başarılı işler çıkartacağınızı düşünüyorum fakat sanki olurundan fazla bir yazım hatası mevcut. Geri kalan herşey güzel, başarılar ve bol satışlar. <3

Hocam sizden çok şey bekliyorum, başarılısınız.
Teşekkürler.
Başarılısınız hakkaten. başarılar
Teşekkürler.
Yaparken yazıyı 5. Defa okudum her hangi bir yazım hatası mecvut değil. İyi forumlar.... (Minik göz kaçamakları değiştiriliyor)
Gayet başarılı işler çıkartacağınızı düşünüyorum fakat sanki olurundan fazla bir yazım hatası mevcut. Geri kalan herşey güzel, başarılar ve bol satışlar. <3
Teşekkürler. Yazım hatası yoktur iyi forumlar.
Kendisine bildirdiğim iyi oldu :)[DOUBLEPOST=1513103970,1513103946][/DOUBLEPOST]İnşallah daha iyi yerlere gelirsin.
Teşekkürker.

Teşekkürler.

Teşekkürler.

Yaparken yazılı 5. Defa okudum her hangi bir yazım hatası mecvut değil. İyi forumlar....

Teşekkürker.
Amacım konuyu baltalamak değil, konunuzun güzel olduğunu belirttim zaten. Yazım hatasını gözüme çarptığı için belirttim zaten. Önemli yazılar bölümünü iyice okursanız görebilirsiniz. Tekrar diyorum, amacım konuyu baltalamak değil, iyi forumlar.

Amacım konuyu baltalamak değil, konunuzun güzel olduğunu belirttim zaten. Yazım hatasını gözüme çarptığı için belirttim zaten. Önemli yazılar bölümünü iyice okursanız görebilirsiniz. Tekrar diyorum, amacım konuyu baltalamak değil, iyi forumlar.
Yanlış anladınız .d farkındayım baltalamadığınızın, fakat bu tasarımı yaparken uykum vardı. Gözümden kaçmış olabilir. Şimdi düzeltiyorum zaten... :|[DOUBLEPOST=1513108196,1513105581][/DOUBLEPOST]
Bu arada yazım hatalarından geçilmiyor demişsinde. Bir an olsun bi korktum o kadar mı kötü yazmışım diye. Şöyle yazılara baktım 2. Tane yazım hatası mevcutmuş. Olsun yerine olur yazmışım verildikten yazmam gerekirken verilten yazmışım ve bunlara bakarak yazım hatasından geçilmiyor edemiz bu yazıyı düşüncesizce yazdığınız anlamına gelir.

Teşekkürler.

Teşekkürler.

Yaparken yazıyı 5. Defa okudum her hangi bir yazım hatası mecvut değil. İyi forumlar.... (Minik göz kaçamakları değiştiriliyor)

Teşekkürker.
Rica ederim. İndirim yaparsın değilmi forum temalarında xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl