Aslında benim grafik hizmetim 300 TL'den başlıyor. Bu en ucuz versiyonu şanlısınız yani bir bakıma.Okeynde dişlerini fazla sıkma kırılcak sonra xd
Aslında benim grafik hizmetim 300 TL'den başlıyor. Bu en ucuz versiyonu şanlısınız yani bir bakıma.Okeynde dişlerini fazla sıkma kırılcak sonra xd
Kardeşim naber ya ben senin akrabanım xdAslında benim grafik hizmetim 300 TL'den başlıyor. Bu en ucuz versiyonu şanlısınız yani bir bakıma.
ImKami#9999
EyvAllah.Başarılar diliyorum.
Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1513246036][/DOUBLEPOST]Güncel.Kaliteni zaten karakterin ve yazıların belli ediyordu , Tasarımınıda görmüş oldum sadece :) Kaliteli birisinden beklendiği gibi. her yanıyla özel ve Minimalist yazı türü kullanmayı bilen herkesin yapamıyacağı tasarımlar bunlar :) işinde iyisin , profesyonel olarak Bol şans ve iyi satışlar diliyorum Teoman.[DOUBLEPOST=1513186929,1513186896][/DOUBLEPOST]Kaliteni zaten karakterin ve yazıların belli ediyordu , Tasarımınıda görmüş oldum sadece :) Kaliteli birisinden beklendiği gibi. her yanıyla özel ve Minimalist yazı türü kullanmayı bilen herkesin yapamıyacağı tasarımlar bunlar :) işinde iyisin , profesyonel olarak Bol şans ve iyi satışlar diliyorum Teoman.
Arkadaşlık isteği attım kabul ederseniz görüşebiliriz.Gönül rahatlığı ile güvenip satın alabilirsiniz. Gerçekten çok iyi yapıyor :;p[DOUBLEPOST=1513866719,1513446777][/DOUBLEPOST]Ortak bir sunucuda bulunmadığımız için discorddan yazamıyorum discord sunucunun linkini atar mısın?
FurkanÖzcan#6347
mudlusamoi#5646
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!