Prisoners Grafik - İmza - Ayraç - Tek Resim - Photoshop kit. Ve daha fazlası....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir takım eklemeler;

• Spoiler içine eklediğim imza örneklerini görebilirsiniz.
  • Yarın spoiler içinde ayraçlar eklenecektir
  • Tek resim, ve logolar olarak devam edicektir.
[DOUBLEPOST=1513162898,1513113178][/DOUBLEPOST]Bir takım eklemeler;

• Market bilgilerinizi yazabileceğiniz bir afiş eklenmiştir. Spoiler içini açıp bakabilirsiniz.
  • Sadece market'de değil. Satın alan kişi için her türlü farklı şeyler için ücretsiz bir şekilde dizayn edilir.
[DOUBLEPOST=1513171829][/DOUBLEPOST]Bir takım eklemeler;

• Minecraft Sunucu Ayraç eklenmiştir 1 (bir) tane.
  • Satın alınması sonucunda çoğaltılıp kişinin sunucusuna göre uyarlanır.

Son düzenleme:
Başarılar diliyorum.

Kaliteni zaten karakterin ve yazıların belli ediyordu , Tasarımınıda görmüş oldum sadece :) Kaliteli birisinden beklendiği gibi. her yanıyla özel ve Minimalist yazı türü kullanmayı bilen herkesin yapamıyacağı tasarımlar bunlar :) işinde iyisin , profesyonel olarak Bol şans ve iyi satışlar diliyorum Teoman.[DOUBLEPOST=1513186929,1513186896][/DOUBLEPOST]Kaliteni zaten karakterin ve yazıların belli ediyordu , Tasarımınıda görmüş oldum sadece :) Kaliteli birisinden beklendiği gibi. her yanıyla özel ve Minimalist yazı türü kullanmayı bilen herkesin yapamıyacağı tasarımlar bunlar :) işinde iyisin , profesyonel olarak Bol şans ve iyi satışlar diliyorum Teoman.

Başarılar diliyorum.
EyvAllah.
Kaliteni zaten karakterin ve yazıların belli ediyordu , Tasarımınıda görmüş oldum sadece :) Kaliteli birisinden beklendiği gibi. her yanıyla özel ve Minimalist yazı türü kullanmayı bilen herkesin yapamıyacağı tasarımlar bunlar :) işinde iyisin , profesyonel olarak Bol şans ve iyi satışlar diliyorum Teoman.[DOUBLEPOST=1513186929,1513186896][/DOUBLEPOST]Kaliteni zaten karakterin ve yazıların belli ediyordu , Tasarımınıda görmüş oldum sadece :) Kaliteli birisinden beklendiği gibi. her yanıyla özel ve Minimalist yazı türü kullanmayı bilen herkesin yapamıyacağı tasarımlar bunlar :) işinde iyisin , profesyonel olarak Bol şans ve iyi satışlar diliyorum Teoman.
Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1513246036][/DOUBLEPOST]Güncel.

Gönül rahatlığı ile güvenip satın alabilirsiniz. Gerçekten çok iyi yapıyor :;p[DOUBLEPOST=1513866719,1513446777][/DOUBLEPOST]Ortak bir sunucuda bulunmadığımız için discorddan yazamıyorum discord sunucunun linkini atar mısın?

Gönül rahatlığı ile güvenip satın alabilirsiniz. Gerçekten çok iyi yapıyor :;p[DOUBLEPOST=1513866719,1513446777][/DOUBLEPOST]Ortak bir sunucuda bulunmadığımız için discorddan yazamıyorum discord sunucunun linkini atar mısın?
Arkadaşlık isteği attım kabul ederseniz görüşebiliriz.

O Değilde Sen İleride İyi Bir Tasarımcı Olursun , Tasarımların Harika , Başarılar.

Arkadaşın sattığı hizmetlerin çoğu ücretsiz sunuluyor. Şuan bunu farkettiğimiz için onaylı satıcı tagını alıyorum. Maalesef bir daha bu taga başvurma hakkın olmayacak. Bu tür olaylarda tölerans göstermiyoruz. İyi forumlar dileriz.
(
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl