kullanici0000
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 10
- Minecraft
- FertuzNetwors
Discord:
asdGetDo#5362
asdGetDo#5362
Ekranın üstüne dediğiniz şey tam olarak nedir hocam?Pluginde veya skriptde ekranın üstüne nasıl yazı yazabiliriz, böyle bir şey var mı?
asdGetDo#5362
Ekranın üstüne dediğiniz şey tam olarak nedir hocam?
Bossbar mı? Action bar mı? Title, Subtitle mi? Yoksa bambaşka bir şey mi?
büyük ihtimalle ''bossbar'' dan kashediyor
Bossbar ile yazdırabilirsin.
asdGetDo#5362
Bossbar pluginini indirip yapabilirsin dostum.
asdGetDo#5362
Bossbarlar minecraftın kendi yaptığı birşey, sadece plugin sayesinde aktif ediyorlar o kadar.
Anlamadığın birşey olursa discorddan arkadaşlık atabilirsin.
kaiys
Plugin yazma işlerinden hiç anlamam ama bildiğim kadarıyla bossbar oluşturmak için client üzerine sahte bir wither oluşturuyorlar sonra onu isimlendiriyorlar böylece oyuncuda bossbar kısmında sahte witherın ismi neyse o çıkıyor.Hocam aslında işte bende o BossBar'ları aktif edip istediğimiz gibi yazı ve renk olarak özelleştirebildiğimiz BossBar pluginini nasıl yaptılar onu sorumuştum. Mesela ActionBarAPI'si nasıl yapıldı normal plugin kodlarken yapılamıyor ise 1.8.8'de.
uurayee
Minecraft pluginlerinde, ekranın üstüne yazı yazmak için Title ve ActionBar mesajlarını kullanabilirsiniz.Pluginde veya skriptde ekranın üstüne nasıl yazı yazabiliriz, böyle bir şey var mı?
Player player = Bukkit.getPlayer("oyuncu_ismi");
player.sendTitle("Hello", "world!");
Player player = Bukkit.getPlayer("oyuncu_ismi");
player.sendActionBar("Hello, world!");
zewlox
Hocam aslında işte bende o BossBar'ları aktif edip istediğimiz gibi yazı ve renk olarak özelleştirebildiğimiz BossBar pluginini nasıl yaptılar onu sorumuştum. Mesela ActionBarAPI'si nasıl yapıldı normal plugin kodlarken yapılamıyor ise 1.8.8'de.
import org.bukkit.Bukkit;
import org.bukkit.ChatColor;
import org.bukkit.entity.Player;
import com.connorlinfoot.actionbarapi.ActionBarAPI;
public void sendMessageToActionBar(Player player, String message) {
ActionBarAPI.sendActionBar(player, ChatColor.GREEN + message);
}
//Örnek Kullanımı
Player player = Bukkit.getPlayer("KullanıcıAdı");
sendMessageToActionBar(player, "Merhaba Dünya!");
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!