Çözüldü Plugin kullanımı hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cbmarksman

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0

Discord:

cв#1542

Merhaba, kullandığım bazı pluginlerde bazı ayarları yapamıyorum örneğin ender-chest i herkesin açabilmesi, çakmak taşı yakılabilen alan vb. Bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var plugin kullanımlarıyla ilgili bilgili ve yardımcı olmak isteyen var ise özelden veya discord üzerinden iletişime geçerse güzel olur.

Özelden destek veremiyoruz fakat istediğiniz şeyler worldedit ile alakalı bu konu hakkında mı yardıma ihtiyacınız var?

Özelden destek veremiyoruz fakat istediğiniz şeyler worldedit ile alakalı bu konu hakkında mı yardıma ihtiyacınız var?
World-edit ve essentials aynı anda sunucuda mevcut world-edit sunucuda op harici çakmak taşı kullanımı engelliyordu onu ileride bakarım diye bırakmıştım sonrasında essentials kurdum, essentials komple çakmak taşını engelledi op bile çakmak taşı yakamıyor şu an. Ender chest kullanımını world-edit üzerinden ayarlamıştım ancak o da essentials kurduktan sonra oyuncular tarafından açılamaz kullanılamaz hale geldi.

çakmaktaşı yanmama problemini çözdüm ancak şimdi de op harici çakmak taşını söndüremiyor var mı yardım edicek

World-edit ve essentials aynı anda sunucuda mevcut world-edit sunucuda op harici çakmak taşı kullanımı engelliyordu onu ileride bakarım diye bırakmıştım sonrasında essentials kurdum, essentials komple çakmak taşını engelledi op bile çakmak taşı yakamıyor şu an. Ender chest kullanımını world-edit üzerinden ayarlamıştım ancak o da essentials kurduktan sonra oyuncular tarafından açılamaz kullanılamaz hale geldi.

Essentials config.yml dosyası içerisinde ctrl+f kombinasyonu ile şunu aratıp değeri false ile değiştirip dener misiniz?

Bir de tam olarak enderchest sorununu anlamadım oyuncular enderchesti hiç mi açamıyor yoksa wgli alanda mı açamıyor?

Essentials config.yml dosyası içerisinde ctrl+f kombinasyonu ile şunu aratıp değeri false ile değiştirip dener misiniz?

Bir de tam olarak enderchest sorununu anlamadım oyuncular enderchesti hiç mi açamıyor yoksa wgli alanda mı açamıyor?
bu problemleri çözdüm o değer true idi onu false yaparak çözdüm sorunum şu an şu serverde herkes çakmak taşı yakabiliyor ancak op harici söndüremiyor worldguard bunu block kırmak olarak algıladığı için izin vermiyor e oyunculara build izni veremem her yeri kırar dökerler farklı bir şey olmalı illaki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl